Şimdi Ara

SunRoyale Killed Lord Yarkan Lw 81 Titan [4]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4. cü Lordda Geldi , Titanda olanlar LuXeR'i Bilir aynı anda bulduk kendisi 90 vizz Pt'mizde reform degildi Oyüzden milleti ancak Arenaya gelince alabildik ona ragmen alamadı Arkadaş neyse bundan Sonra biraz Shaitana gideyim

İşte ''SS''

Birde sabaha Karşı 4-5 gibi İsyuyuda yakaladım hemde tek başına çektim ama ne zerk vArdı nede birşey %55 te pt ile gelip aldılar elimde Banada bu SS'ler kaldı bir Tek

İyi Forumlar...

• Tebrikler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaTaL

Tebrikler.

Hehe Teşekkür ederim hocam, forumda pek unique görüntülerine yorum yapan yok ama Siz boş geçmiyorsunuz sag olun var olun .
  • LuXeR Her Zaman Coşuyor,O Varken Kestine Göre HELAL OLSUN
  • Forumdaki çoğu kişinin unique kesmenin boş ve gereksiz oldugunu düşündüklerini biliyorum.Buyüzden yorum yapmıyolar herhalde.
    Unique kesmek sanattır,çarının gücü kanıtlamaktır,oynadıgım serverda herkes tarafından tanınmaktır.Bende sen gibi unique hastasıyım serverımdada bu konuda çok iyi tanınan biriyimdir.Herkes bana gıcıkHele unique beklemenin nasıl birşey oldugunu iyi bilirim.Ama o kadar bekleyipte kestikten sonra o 5 dakika sanki 1 saat gibi geçer.

Nice uniquelere.
  • Yazın bende gideceğim uniquelere.. Hele bir semirsin benimkiler yaza kadar.. Süper olacak

Her tarafı unique konularıyla dolduracağım umarım.. TG den başlarım Saytan'a kadar.. Medusa'ya gelebileceğimi sanmıyorum..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • @se[R]pentine

İnş umduğun gibi olur.
  • heheh Unique kesmek gerçektende oyunun en zevk veren kısmı , Demin gelen pm leri görseydiniz adamın kendi guildinden player bana LuXeR'e nasıl ks yaptın ve aldın diye soruyordu

Benimde bazen bekleyipde kesmedigim oldu , hatta kesen kişeye gıcık oldugumda oldu.ama hiçbir zaman Konuştugunu bilen olgun arkadaşlarımızın unique kesmesi Zoruma gitmedi ve Umarım oyunu oyun oldugu için oynayan arkadaşlarım hep kazansınlar her zaman kessinler.

@se[R]pentine

Hocam sende Bower degilmiydin ?? O zaman medusaya gidebilecegini neden sanmyasınki Bna kalırsa ençok Chinesse bowerler ve Euro Xbow'lar kesicek onu ama Görmeden bilmeden yorum yapmakta pek olumlu degil Aslında.bizimki sadece mantık yürütmek..

• supersin 90 wizz elınden ii almısssın devamını beklıyoruz
  • Tebrikler...
    Unique konusunda foruda Ophiafagus vardı,Uri katili onun gibi bir seri yakalayabilirsen bu sefer serverda iyi bir reklam yapmış olursun....
  • Hele bide gece uykulu gözlerle uniqe aeayıpta bulupta birde kesince deyme keyfine playerin ama herkes böle düşünmüor bu arada tekbirkler döktürüon yine FaTaL la az aramadık bi uniqe gece ii forumlar
  • Lord'u koruyanlara bak ! Bu ne lordmuş arkadaş :D

Acaba ßen ne zaman kesecem
  • quote:

Orjinalden alıntı: c@ner01ss

Lord'u koruyanlara bak ! Bu ne lordmuş arkadaş :D

Acaba ßen ne zaman kesecem

Sen manyagın unıqsını kes XD

... Bu arada :) hayırlı olsun kardesım
  • Çok güzel yorumlar Yapmışsınız ellerinize Saglık ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.