bende sunwell'in son 2 si var garip değil mi 1. yok son ikisi var ama normal kitapları daha çok hoşunuza gitcektir kesinlike mesela bi "Warcraft Son Bekçi" kesinlikle okunmal .
quote:
Orjinalden alıntı: femre
bende sunwell'in son 2 si var garip değil mi 1. yok son ikisi var ama normal kitapları daha çok hoşunuza gitcektir kesinlike mesela bi "Warcraft Son Bekçi" kesinlikle okunmal .
Son Bekçi' yi defalarca okudum, Khadgar ismi kafatasıma kazındı artık Ama gerçekten o kitabı okumayıp da Warcraftçıyım diyen biri varsa, acırım ona.
Bugün Sunwell serisini de aldım, sindire sindire okuyorum, bir sayfayı 3 saat inceliyorum
Sevdin mi çizimleri? Ben pek hoşlanmadım da
quote:
Orjinalden alıntı: Tanty
Sevdin mi çizimleri? Ben pek hoşlanmadım da
Benim çok hoşuma gitti çizimler
quote:
Orjinalden alıntı: Tanty
Warcraftın Türkçeye çevrilmemiş 4 kitabı var şuan.
1.World of Warcraft: Rise of the Horde
2.World of Warcraft: Cycle of Hatred
3.Warcraft: War of the Ancients Trilogy Book Two: The Demon Soul
4.Warcraft: War of the Ancients Trilogy Book Three: The Sundering
gerçekten durum çok kötü çıksa iyi bir satış yapıcak kitaplar çevrilmiyo çevrilemiyo yazık okuyamıyoruz resmen kitapsız kaldık ruh döveni içinde yayından kaldırıldı dedni(tam emin değilim) çok güzel bir serinin başlangıç kitabı yokk seriden 1 tanesi satılsa o kitabı okumak istersen dolaş ki bulasın bu kadar güzel ve sürükleyici kitapların bu halde olmasından utanıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme