Şimdi Ara

sup oneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben arkadasla bot pre gırıyom o sıvır alıyo sızce ben ona gore uygun hangı supu almalıyım hasar odaklı supları soyleme yın lutfen alistar (karma )braum soraka hangisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sivir poke konusunda etkili bir şampiyon olduğu için yanına agresif bir support almak çoğunlukla daha iyi oluyor (Ben Leona diyorum, agresif oynanıyorsa Braum da olabilir.).
  • quote:

Orijinalden alıntı: exiledFromBadmen

Sivir poke konusunda etkili bir şampiyon olduğu için yanına agresif bir support almak çoğunlukla daha iyi oluyor (Ben Leona diyorum, agresif oynanıyorsa Braum da olabilir.).

Leona ıyı olur aslında son buff tan sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: imegos

Beyler ben arkadasla bot pre gırıyom o sıvır alıyo sızce ben ona gore uygun hangı supu almalıyım hasar odaklı supları soyleme yın lutfen alistar (karma )braum soraka hangisi

Sivir'in yanına braum çok yakışıyor, ayrıca janna ve lulu da gayet iyi.
  • Braum mu alsam soraka mı

• kesinlikle lulu

• Sivirin yanina iyi giden çok sampiyon var genelde karsiya gore almak mantikli ama normal oyunsa janna,lulu,leona tarzi supportlar iyi gidebilir bence ama oyun tarzina da bagli biraz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    West Gold elo adc duo arıyorum
    8 yıl önce açıldı
    Th13 koy satis Herolar Full
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssungur33

kesinlikle lulu

Luluda ıyı degılım

• imegos İ kullanıcısına yanıt
    arkadaşlara katılıyorum işlevsel bi sup iyi oluyo jannanın E si karşı rakibi zindan ediyo bende sup herolar seven biriyim o yüzden janna,lulu,sona diyorum ama bu 3 ü arasında en çok lulu ve janna kafi sivirin yanına yakışır %45 cd bi janna lulu her türlü size kazandırır o team fightı kızgın buhar morello demir solari hız veren sarı sup itemi mikael cehennem çıkıyorum ben supa sonuç gg
  • janna
  • Support bence işlevsel olmalı yani ne damage atmalı nede tank olmalı her ikisinide yapmalı

Bard-janna ikilisini tavsiye ederim vuracak bir item cıkmasan bile iş yapabiliyor her ikiside mesela barda vahanın gözü / gezgin çizmesi / buzdoğan eldiven üçlüsünü aldınmı geri kalanı pek önem kazanmıyor karşıda ap vuran bişey varsa ruh gömleği yoksa can veya ap olarak bişey alabiliyorsun gibi gibi tanklara yönelme meta biraz değişti
  • Sivir ulti mobilliği ile yanına bard - janna - karma alabilirsin işlevsel suplar çok daha güzel gidiyor sivire.He tank istiyorsan leona ve braum alabilirsin.
  • Ben tank suplari oynuyorum alistar taric leona
    Alistar harika tankliyor çok rahat kule altı girebiliyorsun alan etkili adamı kule altına atabiliyor yaklaşık 7-8 kombosu var healde atabiliyor
    Leona maaselef koruyucu bir skillı yok fakat 2 tane stunı var pasifiyle daha çok hasar vurdurabilyor wsu tanklamanı sağlıyor
    Taric her şeyi var ve alan etkili q su alana heal atıyor w kalkan basıyor e alana stun atıyor ultisi muhteşem alan etkili ve hiç bir şekilde hasar verdirtmiyor u açılınca kule altı gir iki kill aldir çık

• Sivirin yanına morgana al. Koridoru kaybederseniz oyunu sil.

• Bence yanına bir nami almak çok işe yarayabilir :)
  • Son 25-30 maçtır sadece Sona oynuyorum.%72 galibiyet oranım var.Çok işlevsel bir destek.Koruyabiliyor ve ani hasar potansiyeli yüksek aynı zamanda mobil.Tavsiye ederim.
  • Lulu al metaya girdi

• Sivirin ultisi takımı hızlandırdığı için yanına Karma güzel gider
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.