Şimdi Ara

SÜPER BİR FOTOĞRAF MAKİNASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FOTOĞRAF MAKİNASI ALACAKSANIZ PENTAX OPTİO S45 İ ES GEÇMEYİN
    4.23 GERÇEK ÇÖZÜNÜRLÜK 2.5'' LCD EKRAN SÜPER ÇEKİM KALİTESİ

AYRICA MARKASI PENTAX LENSTE DÜNYANIN 1 NUMARASI

• Örnek fotoğraflar koyabilirmisin?
  • Ricoh GR Digital Al sana es geçilmeyecek bi makine de benden yalnız bu makine bana SLR Like gibi geldi
    http://www.letsgodigital.org/tr/camera/specification/1064/show.html
  • ürün tavsiyesi yaparken fiat nerde satılır varsa fotografları vs vs olsa gercekten faydalı olacak...iyi günler...
  • Lenste Pentax 6 yada 7 numara dır.
    1)Leica
    2)Carl Zeiss
    3)Nikkor
    4)Sigma
    5)Canon
    6)Pentax
    7)Tamron
    8)Zuiko
    9)Minolta
  • Vay be ben Canon u daha üst sıralarda sanıyordum, acaba objektiflerle bilgi alabileceğimiz bir web sayfası varmı?
  • İlk zamanlarda Canon objektif bile üretemiyordu o yüzden hala iyi objektifleri üst sıralarda değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Resident

Lenste Pentax 6 yada 7 numara dır.
    1)Leica
    2)Carl Zeiss
    3)Nikkor
    4)Sigma
    5)Canon
    6)Pentax
    7)Tamron
    8)Zuiko
    9)Minolta

konica-minoltaların kullandığı lensler rodenstock lenslerdir ve en az carl zeiss kadar kalitelidir profesyonel kullanıcılar iyi bilir ayrıca kodakın kullandığı schneider kreuznach lensleride unutmamak lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: khaos

quote:

1)Leica
    2)Carl Zeiss
    3)Nikkor
    4)Sigma
    5)Canon
    6)Pentax
    7)Tamron
    8)Zuiko
    9)Minolta

konica-minoltaların kullandığı lensler rodenstock lenslerdir ve en az carl zeiss kadar kalitelidir profesyonel kullanıcılar iyi bilir ayrıca kodakın kullandığı schneider kreuznach lensleride unutmamak lazım

Scneider'ı unutmuşum ya sağolun.Evet Minolta çok iyi lensmiş ama biraz aradım yine de kalite sıralamasında herkes ilk 5 te olmaz diyor.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: khaos

quote:

1)Leica
    2)Carl Zeiss
    3)Nikkor
    4)Sigma
    5)Canon
    6)Pentax
    7)Tamron
    8)Zuiko
    9)Minolta

Scneider'ı unutmuşum ya sağolun.Evet Minolta çok iyi lensmiş ama biraz aradım yine de kalite sıralamasında herkes ilk 5 te olmaz diyor.

tam olarak nerde okuduğumu hatırlamıyorum ama yanılmıyorsam ara güler di kendisiyle yapılan bir söyleşide rodenstock lensleri bazı yönlerden zeiss tan daha iyi bulduğunu söylemişti (yanlış hatıladığımı zannetmem) bence otorite kabul edilen birinin sözleri kayda değer olmalı artı ara gülerin hocası olan henri cartier-bresson un da rodenstock ile bağlantısı vardı galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khaos -- 26 Eylül 2005, 20:45:26 >

• bence sıralamana mamiya ve contax ıda ekleyerek yeniden yapmalısın
    carl zeis i sony kullanıyo diyemi ikinci sıraya koydun
  • sıralama düzeltilirse bize faydalı olur...
  • Sadece lensle dijital fotoğraf makinesi olmuyor sanırım bakın sony'e carl zeiss lens kullanıyor ama canon, nikon kadar tutulmuyor.
  • hiperx aynı fıkırdeyım senle zaten boyle bı sıralama yapmak gereksız olur
    mesela ben olsam
    ultra compact bi makına alacaksam sony alırım
    prosumer bı makına alacalsam canon alırım (ki oylede yaptım s1is aldım)
    dslr bisey alacaksam nikon alırım
    bunlar tamamen benım begenılerım herkeze gore degısır ama dslr makınalarda nıkon ve canon dan baskasını tercıh eden cok az kısı var
    istersenizwww.dpreview.com dan 5 gun ıcınde en fazla incelenen fotograf makınalarına bakabılırsınız ilk iki sıra canon a ait ve ilk 10 sırada 8 tane canon var
  • RESİDENT bu sırlamayı nasıl ve hangi kaynaklara dayanarak yaptığını merak ediyorum doğusu açıklarsan ve daha fazla bilgin varsa lensler ve firmalar hakkında bizimle paylaşırsan sevinirim. Çünkü bana sıralama biraz yanlış gibi geldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.