arkdaşlar hepizi bu site'ye bekliyorum 1-2 gün içersin'DE hpeiniz bekliyorum bu sitede her şey var gelir seniz pişman omaz sınız hem de mp3 indire biliyorsun sadece bir üyelik yeter li kredi kartı yok bir şey yookk hem isdediğniz kadar şakıyı koyabilir'siniz site'ye eğer ister seniiz hepinizi bekliiyorum ayrıca chat de var kanal'Da site'ye bekliyorumwww.sibermp3.net bekliyorummm
süper bir mp3'ler
kredi kartı yok mu? mp3 war ve kredi kartı istemiyosunuz. şaka yapıyosun heralde
Muahauah Tr katiLi seni :)
hahahhaa kardes1m sen b1zle eylen1y1nm1?
heyecanlanmış abisi ilk mesajı
cok guzel mesajlar vermis kardesimiz... almayi bilene
Muhahahah bende 2 dk başlığa baktım ne demek istiyo diye
quote:
Orjinalden alıntı: niko__
arkdaşlar hepizi bu site'ye bekliyorum 1-2 gün içersin'DE hpeiniz bekliyorum bu sitede her şey var gelir seniz pişman omaz sınız hem de mp3 indire biliyorsun sadece bir üyelik yeter li kredi kartı yok bir şey yookk hem isdediğniz kadar şakıyı koyabilir'siniz site'ye eğer ister seniiz hepinizi bekliiyorum ayrıca chat de var kanal'Da site'ye bekliyorumwww.sibermp3.net bekliyorummm
Türkçe'yi çok iyi biliyorsun. TRT'den iş teklifi alıyor musun?
quote:
Orjinalden alıntı: potasium
kredi kartı yok mu? mp3 war ve kredi kartı istemiyosunuz. şaka yapıyosun heralde
olm ne dalga geçiyon
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme