Eşkıya Kabadayı Hababam Sınıfı(o orjinal kadrosuyla çekilenler sadece) Sınav Mutluluk Kemal Sunal ın neredeyse bütün filmleri(erken gittin be usta)
Babam ve Oğlum birde bütün Hababam Sınıfı Serileri
quote:
Orjinalden alıntı: zayef
Evet arkadaşlar var mı süper yapmışlar dediğiniz Türk filmi
ben Kabadayıyı çok sevmiştim ya siz ?
bosversene arkadasım ıyıdare ederın altında bir filmdi
kemal sunalın hemen hemen bütün filmleri hababam sınıf tabıkıde eskı olanları babam ve oglum beyzanın kadınları turist ömer :D:Dler ah ah
kabadayı eşkiya babam ve oğlum kemal sunal ve şener şen filmleri
Pardon.
Gora(bana göre en iyi olan)A.R.O.G sabırsızlıkla bekliyorum
Herşey Çok Güzel Olacak
Hokkabaz
kabadayıda çok güzel beğendim ama sonunu göremedim.
neşeli günler sımsıcak bir filmdir
Selvi boylum Al Yazmalım Hacivat Karagöz Kabadayı
Bu 3 filme takılmışımdır. fakat başyapıt olarak hababam sınıfı , süt kardeşler vardır.
arkadaşlar ne yazmış okumadım ama Filler ve Çimen'i tavsiye ederim...
şener şen filmleri başa oynar.eşkiya ,gönül yarası ve muhsin bey...
Yenilerden;
Cenneti beklerken hokkabaz
quote:
Orjinalden alıntı: nocen
dönüş kadir inanır ve türkan şoray sanırım 1973-74 yapımı
harika bir filmdir Bilal İnci kötü adamların en kralını oynamıstır bu filmde ki yönetmeni de Türkan Sultandır bu filmin...Son da söylenen Hasretinle Yandı Gönlümü kimse oradaki kadın kadar güzel söyleyememiştir herhalde...
EN sevdiğim Türk filmi ise acık ara farkla Selvi Boylum Al Yazmalım...
Son dönem yapımlarda Karpuz kabuğundan Gemiler Yapmak, Mustafa Hakkında Herşey, Babam ve Oğlum ve Gönül yarası'nı severim...
Nuri Bilge Ceylan ın yeni ESERİ
Gemide
Eşkıya babam ve oğlum Anlat İstanbul Mutluluk Beynelmilel Pardon Sınav Herşey Çok Güzel Olacak Hokkabaz Mustafa Hakıında Herşey vizontele kabadayı bayrampaşa ben fazla kalmayacağım beyaz melek kutsal damacana beyzanın kadınları ulak son osmanlı yandım ali takva hacivat karagöz neden öldürüldü gönül yarası uzak büyük adam küçük aşk inşaat yazı tura Dar Alanda Kısa Paslaşmalar Deli Yürek: Bumerang Cehennemi Gemide Ağır Roman Propaganda Masumiyet Tabutta Rövaşata Uçurtmayı Vurmasınlar muhsin bey Yol eski hababam sınıfı serisi Selvi Boylum, Al Yazmalım çiçek abbas züğürt ağa vsvs ( bilimum eski şener şen filmleri) münir özkul- adile naşit in içinde olduğu filmler
quote:
Orjinalden alıntı: zayef
quote:
Orjinalden alıntı: Quatronics
Gülen gözler
OO SÜPER FİLM
Defalarca izlediğim bir yapım .. Hem hüzün hem komedi bu kadar güzel harmanlanabilirmiş herhalde.. Şener Şen gerçekten çok güldürüyor..