Şimdi Ara

SÜPER FİYAT - SATILIK *** ASUS RTX 3080 Ti TUF OC ***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
1.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 SÜPER FİYAT - SATILIK *** ASUS RTX 3080 Ti TUF OC ***

Ürünün ilk kullanıcısıyım, 14.3.2022 tarih İtopya faturalıdır. Kutusu vs. herşeyi mevcuttur. Kozmetik açıdan 0 gibidir, hiçbir sorunu yoktur.

Oyun amaçlı kullanılmıştır, kartı aldığım gün thermal macunu Arctic MX-5 ile, thermal padleri Thermalright Extreme Odyssey ile değiştirilmiştir, orjinalinden serin çalışmaktadır.

MINING YAPILMAMIŞTIR

Fiyat: 12900 TL

Ürünün özellikleri;

SÜPER FİYAT - SATILIK *** ASUS RTX 3080 Ti TUF OC ***asus türkiye
    TUF-RTX3080TI-O12G-GAMING|Ekran Kartı|ASUS Türkiye
    https://www.asus.com/tr/motherboards-components/graphics-cards/tuf-gaming/tuf-rtx3080ti-o12g-gaming

Ürünün fotoları (temsilidir);

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 12900 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Eskişehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• "Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır."

İçi açılmış, kurcalanmış karta 14900 TL fiyat istenmiş. İsteyen istediği yorumu yapabilir. Burası forum, Gulag hapishanesi değil. Bu fiyata ya da bu fiyatın da altına KFG tam, kurcalanmamış, çiçek gibi 3090 gördü bu gözler. Dünya sadece bu forumdan ibaret değil. İyi satışlar tekrardan. (Önemli olan kartla mining yapılıp yapılmadığı değil, bu konuda satıcı kişinin dürüstlüğüdür. Nice mining kartlar var, gaming kartlardan temiz. Siz yapılmadı diyorsanız öyle olsun o zaman.)

mining yapmayacaksanız neden termal değerleri sizin için bu kadar önemliydi hocam? eski tofaşçı kültürü var herhalde sizde fabrikadan sıfır alınan tofaşlar elektrikçiye gider tüm radyo ve ses sistemi değiştirilirmiş. Kartı açmak yerine kasaya fazladan bir fan alıp soğutma sağlayabilirdiniz.

tabii ki istediğiniz gibi kullanırsınız hocam...

garanti etiketini yırtın, içini açın, inceleyin, duvara asın, güneş görsün diye balkona serin, hatta kartı camdan atın sizin bileceğiniz iş elbette...

ha yaptığınız iş mantıklı mı, ""bence"" kesinlikle değil... ben de daha geçen ay 30k'ya 4080 aldım, 3000 serisinde birkaç kartı mining için açıp, ped+macun değişimi yapmıştım, ama buna asla dokunmam, evde "elektronikçilik" oynayacağım diye 30k lık kartın garantisini niye yakayım ki?

bu arada garantiye takılmamak gerekiyorsa neden ilanda "garantisi var" diye işaretleme yaptınız ve fatura tarihini özellikle belirttiniz, sattığınız kartın garantisi yok ki?

yine de kartın gördüğü işlemi dürüstçe belirttiğiniz için teşekkürler.

size iyi satışlar, marka asus olunca her türlü satılıyor zaten merak etmeyin, ilanınızı kirlettik kusura bakmayın.

• içi açılmış kartın nasıl garantisi oluyor hocam? Birde mining yaptığınızı yazmamışsınız. Bunlar göz önüne alındığında sizin fiyatınıza göre içi açılmamış rog strix 3080ti 17k-18 eder

• dokuzkuyruklu-_- kullanıcısına yanıt

1) mining yapılmadı

2) sadece 1000 TL üzerinde thermal malzeme kullanıldı

• Süper fiyat sudan ucuz 11 isteyenler içine ucu termal ped kullanmistir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Briareos kullanıcısına yanıt

mining yapmayacaksanız neden termal değerleri sizin için bu kadar önemliydi hocam? eski tofaşçı kültürü var herhalde sizde fabrikadan sıfır alınan tofaşlar elektrikçiye gider tüm radyo ve ses sistemi değiştirilirmiş. Kartı açmak yerine kasaya fazladan bir fan alıp soğutma sağlayabilirdiniz.

• 1) Kullandığım ekran kartı ve laptopların genelde thermal macunlarını ve thermal padlerini değiştiriyorum, çünkü çok kaliteli olmuyorlar

2) Bu benim oyunlarda kullandığım kartım, mining yapılmadı, ister inanın ister inanmayın

hocam ciddi ciddi macun ve pad değiştirmek için garanti etiketini söküyor ve 3 senelik garantiyi yakıyor musunuz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kartla bariz mining yapılmış. Oyun oynayan adam sıfır kartı sökmez asla. Biraz dürüstlük çok şey kazandırır şu hayatta. Fiyat ayrı konu zaten. 20k yazaydın bu az olmuş.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MacGyver. kullanıcısına yanıt
    Evet, neden garantiye bukadar takılıyorsunuz? 30000 tl ye kart alıyorum, istediğim gibi kullanamaz mıyım?
    Ben elektronik cihazlar ile uğraşmayı seviyorum, açıp inceliyorum. Elimden de geliyor zarar vermeden tekrar toplayabiliyorum. İlanda da en ince ayrıntısına kadar nerede ne kullandığımı yazdım, mining nasıl yapılır biliyorum, kısa bir süre yaptım ama BU KART İLE YAPMADIM bu oyun kartım.

• sukrullex kullanıcısına yanıt
    YAPILMADI, herkesi kendiniz gibi sanmayın, evet 0 kartı söktüm, size mantıksız gelebilir, benim için değil

tabii ki istediğiniz gibi kullanırsınız hocam...

garanti etiketini yırtın, içini açın, inceleyin, duvara asın, güneş görsün diye balkona serin, hatta kartı camdan atın sizin bileceğiniz iş elbette...

ha yaptığınız iş mantıklı mı, ""bence"" kesinlikle değil... ben de daha geçen ay 30k'ya 4080 aldım, 3000 serisinde birkaç kartı mining için açıp, ped+macun değişimi yapmıştım, ama buna asla dokunmam, evde "elektronikçilik" oynayacağım diye 30k lık kartın garantisini niye yakayım ki?

bu arada garantiye takılmamak gerekiyorsa neden ilanda "garantisi var" diye işaretleme yaptınız ve fatura tarihini özellikle belirttiniz, sattığınız kartın garantisi yok ki?

yine de kartın gördüğü işlemi dürüstçe belirttiğiniz için teşekkürler.

size iyi satışlar, marka asus olunca her türlü satılıyor zaten merak etmeyin, ilanınızı kirlettik kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 20 Ocak 2023; 15:35:40 >

• MacGyver. kullanıcısına yanıt
    mesela 4 milyon TL ye bmw alıp, modifiye edip, stage3 yazılım, egzoz vs yaptırıp, garanti dışı kalması size mantıklı geliyor mu? size mantıklı gelmiyor diye o insanlar yapmaktan vazgeçiyor mu? Bana da almayacağım ürün için ilanlara bakıp yorum yapmak, sorulmadığı halde fikir beyan etmek mantıklı gelmiyor mesela (Bunu genel yazıyorum, diğer yazanlar için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Briareos -- 20 Ocak 2023; 16:2:16 >
  • "Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır."

İçi açılmış, kurcalanmış karta 14900 TL fiyat istenmiş. İsteyen istediği yorumu yapabilir. Burası forum, Gulag hapishanesi değil. Bu fiyata ya da bu fiyatın da altına KFG tam, kurcalanmamış, çiçek gibi 3090 gördü bu gözler. Dünya sadece bu forumdan ibaret değil. İyi satışlar tekrardan. (Önemli olan kartla mining yapılıp yapılmadığı değil, bu konuda satıcı kişinin dürüstlüğüdür. Nice mining kartlar var, gaming kartlardan temiz. Siz yapılmadı diyorsanız öyle olsun o zaman.)

"sui misal emsal olmaz" demekle birlikte;

yok o da mantıklı gelmiyor hocam... ama dediğim gibi sadece "bana" mantıklı gelmiyor, elbette ki size mantıklı geliyor olabilir. fakat günün sonunda gül gibi garanti ölüyor, malın alıcılar tarafından aranan ve tercih nedeni olan bir özelliği/avantajı kayboluyor. size ister mantıklı gelsin, ister gelmesin nihayetinde durum bu oluyor.

siz de zaten bunu çok iyi bildiğiniz için ilanı açarken "garanti devam ediyor" olarak işaretleme yapmışsınız.

kirlilik için tekrar kusura bakmayın, daha da yazmayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 20 Ocak 2023; 16:44:24 >
  • Keşke acmasaydiniz kartı hocam hem garantisini oldurmussunuz hemde ben 11-12 bişey beklerken fiyatıyla hayal kırıklığına uğradım.Forumda millet fiyatları uçuruyor sarı sitede 14 bine garantisiz rtx3090 lar mevcut.Fiyatta revize öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.