Toplam Maç : 374 FB Galibiyeti : 142 GS Galibiyeti : 119 Beraberlik : 113 FB'nin Attığı Gol : 524 GS'nin Attığı Gol : 476
Volkanın yokluğunda kalemiz çok zorlanıcak. + Bekir'de oynuyo bugün. Hop oturup hop kalkıcaz :)
Hem Burak hem Drogba bunlar kesin kendilerini yere atıp penaltı alır.
quote:
Orijinalden alıntı: ♣AlucarD♣
Volkanın yokluğunda kalemiz çok zorlanıcak. + Bekir'de oynuyo bugün. Hop oturup hop kalkıcaz :)
heyecan iyidir hocam :)
galatasaray'lı oyunculara maçtan önce denge bileklikleri dağıtılırsa iyi olur. Mağlum Fenerbahçe maçlarında dengelerini kaybedip düşüveriyolar, hakemde faul kararı veriyo.
Çok zor maç çok zor, fark yemesek la bari...en son bunu dediğimde geçen sezonki Kadıköy'deki 2-1'lik maçtı; yendik. Gene diyim de totem olsun Hadi hayırlısı...
fi fo fi fifilayti foon kombinezzi kombinezzi kombinezzii disko naaa nay naaanayda fiskoo gulu gulu zemzem onu bunu bilmem
vurun kırın parçalayın acımayın hiç birine savaşarak kazanın maçı !!
Gökhan gönül ve Volkanın yokluğunda pek şansımız olmasada yinede bir umut yenebiliriz.
mac saat kacta arkadaslar?internetten seyredebilirmiyim maci?cevap bekliyorum lutfen.
quote:
Orijinalden alıntı: hsngencer
mac saat kacta arkadaslar?internetten seyredebilirmiyim maci?cevap bekliyorum lutfen.
20:30 ATV
özellikle gökanınn oynayamayacak olması gs nin en büyük artısı bence ve ahimin 3-1 gs alır
Orijinalden alıntı: FrontLiner
Uyguda şifreye girmez di mi ATV? :D Yutdışında maçı satın alıp yayınlayan kanal yoktur heralde.. [/quoteinterneti nasıl kullanıyon sen mağara
Hakan Balta - Ambarad ikiliisi oynarsa GG eksikliği dert olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: #define
Bu maç Drogba doğru düzgün top oynayamayacak. Yazıyorum buraya.
doktor istediği zaman onu dünyada tutacak stoper yok bu seneki real maçında gördük bunu
Beyler bir Beşiktaşlı olarak bugün sizin kazanmanızı istiyorum. Fenerbahçeye Başarılar.