Kg yok dedim size Şans olsa farka gidecek GS ama girmedi top
@Gaston Ramirez
gitti bizim lahmacuncu fırını
quote:
Orijinalden alıntı: Red John
@Gaston Ramirez
Oynadın mı bari ? Ben Marsilyanın kesin yeneceğini biliyordum dün gece oynadım kuponu kadroları bilsem handikap basacaktım onlara hatta iddaa kuponlarınız bölümüne koydum kadro + handikaplık maç olduğunu
quote:
Orijinalden alıntı: Gaston Ramirez
quote:
Orijinalden alıntı: Red John
@Gaston Ramirez
Oynadın mı bari ? Ben Marsilyanın kesin yeneceğini biliyordum dün gece oynadım kuponu kadroları bilsem handikap basacaktım onlara hatta iddaa kuponlarınız bölümüne koydum kadro + handikaplık maç olduğunu
Oynayacaktım oynayamadım kg yok kesin oynayacaktım eğer şans tutsa fark olacak şu maç ama resmen komedi yav GS oynuyor FB izliyor şimdi kupayı alacaklar
Attı drogba gene iyisiniz.
quote:
Attı drogba gene iyisiniz.
Kardeş forumu terkedin taraftar bölümüne girmeyin bugun yıkılır pmden konuşalım bende girmicem provokeler cezalar olur bugun
Fenerliler düşünsün bizim kafamız raad. Sadece takip edicem Fener bölümünü toplu saldırı olur kesin. Şu maçta kavga çıkmadı ona üzüldüm ben.
quote:
Fenerliler düşünsün bizim kafamız raad. Sadece takip edicem Fener bölümünü toplu saldırı olur kesin. Şu maçta kavga çıkmadı ona üzüldüm ben.
İnşallah yenen yenileni alkışlar inşallah olur Bende okurumda bugun takılırsam sizin oralara gelirim
gene soydular sizleri
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme