Şimdi Ara

SÜPER LİG | Akhisar Belediye - Fenerbahçe | 24. Hafta (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
583
Cevap
0
Favori
7.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öndeyiz ama takım sırıtıyor, gerçi bu sahada ne kadar iyi oynanır orasını da bilmiyorum.Ozan girmeli, topal çıkmalı.Aklı hiç maçta değil, ne ilerde ne geride faydası var.Atakları baltalamasına alışığızda, sadece topa odaklanıp top sürmeye çalışması 2 tane hızlı atak yememize sebep oldu.Kadlec'de sırıtıyor, umarım 2'yi atıp gol yeriz yoksa bu maç 1-0'da kalmaz.
  • ya şu akhisarı yeneceğiz ama galatasarayın işine gelecek bu durum tüh yaa...
  • Oha bizden kimse gelmemiş trollemeye. Nöbeti ben devralayim.

Aziz yine yapmış yapacağını. Hakeme bak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brkfba7171

2. yarı acilen bir Meireles veya Ozan Degisikligi lazım. Ayrıca RvP bu kadar takım oyuncusu olma abi ya Acaip paslar veriyosunda degerlendiremiyo sıgırlar. Aldıgında 1-2 oda sallasa atarda.

sallasa mı :D güldürmeyin aga adam zar zor pas veriyo hala zayıf
  • Şu deplasmandan alacağımız üç puan altın değil elmas değerinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PweckTR

quote:

Orijinalden alıntı: umix353

quote:

Orijinalden alıntı: Bulshizza

quote:

Mehmet Topal iyice çöp olmuş. Ozan artık ilk 11'e yerleşmeli..

Kaynamasın arada. Sezon başından beri diyoruz Topal çöp diye. Sezon sonunda herşey için teşekkür edip gönderilmeli.

Topal'a çöp diyen futboldan anlamıyordur net.

Bende kötü oldugunu düsünüyorum ama şu açıdan top kapması cok iyi ona lafım yokta teknik ve oyunu görüş yok bi orta saha oyuncusunun ayagının ve şutlarının sağlam olması ince paslar atabilmesi gerekir

Kardeşim sen Yaya Toure hayal ediyorsun yada Pogba gibi bir adam tarif ediyorsun. Valla eğer bunları alabiliyorsan bende derim Mehmet yedek olur diye veya bu takımda işi yok derim. Bende senin anlattığın gibi futbolcu hayal ediyorum ama işte hayal

Bjk maçının ikinci yarısında ortasahada tek top söken adam Topal'dı. Şu maçta da öyle, elma ile armutları ayırt etmek lazım, bu adam işin defansif yönünü iyi yapıyor.

• BU DURUMA 8 +++ GELİRSE MAÇI FENER 2-0 KAZANACAK HEP TUTTU ŞİMDİDE TUTCAK

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3arbar

kayerin muğdata yaptığı harekete devam dedi.inanılır gibi değil.

bu arkadaşı konudan uzaklaştıracak bi yöetici yokmu acaba ?
  • quote:

Ortasahada işin defansif yönü Mehmet'in üstünde hep, Josef yalancı pres yapıp duruyor, gölge gibi dolaşıyor adamların yanında top sökmesi lazım.

Katılıyorum şu takımda bir gg yazarsın iki topal.Ama yanlış düşünüyorsun emin ol çünkü souza Brezilya millet takımda 5 dk oynadı.Porto da en yıldız bolluguna geldi ondan parlayamadi.Hem Avrupa piyasasında 8m birşey değil

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PweckTR

quote:

quote:

quote:

Mehmet Topal iyice çöp olmuş. Ozan artık ilk 11'e yerleşmeli..

Kaynamasın arada. Sezon başından beri diyoruz Topal çöp diye. Sezon sonunda herşey için teşekkür edip gönderilmeli.

Topal'a çöp diyen futboldan anlamıyordur net.

Bende kötü oldugunu düsünüyorum ama şu açıdan top kapması cok iyi ona lafım yokta teknik ve oyunu görüş yok bi orta saha oyuncusunun ayagının ve şutlarının sağlam olması ince paslar atabilmesi gerekir

Kardeşim sen Yaya Toure hayal ediyorsun yada Pogba gibi bir adam tarif ediyorsun. Valla eğer bunları alabiliyorsan bende derim Mehmet yedek olur diye veya bu takımda işi yok derim. Bende senin anlattığın gibi futbolcu hayal ediyorum ama işte hayal

Bjk maçının ikinci yarısında ortasahada tek top söken adam Topal'dı. Şu maçta da öyle, elma ile armutları ayırt etmek lazım, bu adam işin defansif yönünü iyi yapıyor.

Souza ön plana çıksa eminim topal bu kadar göze batmaz.

• Şu maç şöyle bitse var ya 10 numara olur.
  • hidolgoo kullanıcısına yanıt
    Şampiyon olmak için, konya ve başakşehiri de yenmek zorundasınız.Her türlü bize çalışacaksınız.Teşekkürler
  • Maçı izlediğim yerde 3-2lik Türkiye-Çek Cumhuriyeti maçını veriyor devre arasında, ulan şimdi bile heyecanlandım
  • Topal'in inatla 50 metreye attigi ve sifir isabet kaydettigi paslarin sorumlusu niye souza olsun ki ? Arkadas teknigin el vermiyor iste basit oynasana.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • memleketin durumu ile zeminlerin durumu paralellik gösteriyor.
  • Üçüncülük yarışı iyice kızışıyor.

• 11numara kullanıcısına yanıt
    Kim zayıf ya? Troll musunuz yoksa gözünüz mü kör. Tabi size 3 metre yanındaki Ramazana pas cıkartamayıp bagıran Fernandao müstehak. Adam takım oyunu oynamasa 1-2 cekse oda atar adım gibi eminim bırakın şu işleri
  • topal çok kötü bu maç beklerdede pek iş yok gibi
  • Brkfba7171 kullanıcısına yanıt
    troll o aldırmayın
  • memlekette yüzlerce üniversite var.çim işini öğretmiyorlar m aga buralarda?ne öğretiyorlar aga bu üniversitelerde.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.