Şimdi Ara

SÜPER LİG | Akhisar Belediye - Fenerbahçe | 24. Hafta (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
583
Cevap
0
Favori
7.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok arkadaş doğru bana göre ŞŞ. Şener Şen

Kaledeler
    Top patlatan
    Uzun yol kaptanı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cleveland Cavaliers

quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

quote:

Orijinalden alıntı: kemalltan

ligi kartala bırak avrupaya bak

Aynen uefa'da final oynasın Fener, şampiyon olmasa da olur. (ama zaten olacak, herkes %50'den fazla vermiyor ama şampiyonluk favorisi %70 Fenerbahçedir.)

lige mi %70 diyorsunuz yoksa avrupaya mı

Şampiyonluktan kastım Türkiye Ligi şampiyonluğu, yanlış anlaşılmasın. UEFA için birşey diyemiyorum belli olmaz, Braga'ya da elenebiliriz herkes kolay kura diyor da bu işin kolayı yok bu turdan sonra.
    Benim tahminim GS-BJK maçına FB 4-5 puan önde girer. GS Beşiktaşı yenerse Fener şampiyon olur. Beşiktaş'ın önümüzdeki hafta 2 deplasman maçı var Rize ve Trabzon. 6 puan çıkarmaları çok zor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cleveland Cavaliers

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kemalltan

ligi kartala bırak avrupaya bak

Aynen uefa'da final oynasın Fener, şampiyon olmasa da olur. (ama zaten olacak, herkes %50'den fazla vermiyor ama şampiyonluk favorisi %70 Fenerbahçedir.)

lige mi %70 diyorsunuz yoksa avrupaya mı

Şampiyonluktan kastım Türkiye Ligi şampiyonluğu, yanlış anlaşılmasın. UEFA için birşey diyemiyorum belli olmaz, Braga'ya da elenebiliriz herkes kolay kura diyor da bu işin kolayı yok bu turdan sonra.
    Benim tahminim GS-BJK maçına FB 4-5 puan önde girer. GS Beşiktaşı yenerse Fener şampiyon olur. Beşiktaş'ın önümüzdeki hafta 2 deplasman maçı var Rize ve Trabzon. 6 puan çıkarmaları çok zor.

gs ve ts satar maçı ordan 6 çıkartır rizeyi bilemem

• Trabzom bjk maçına asılır çünkü düşme potasına giriyor 2 maç daha kaybettimi potada. Bjk den sonra Mersinle oynanmacak ki mersin için ölüm maçlarından biri olacak .

Gs yatar bjk ye çünkü hedefi yok artı fenerin şampiyon olmasını asla istemez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler kesin bilgi;

Şener 'in sözleşmesinde jeneriklik olmadığı sürece gol atamaz diye madde varmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-İ-E_SN

Trabzom bjk maçına asılır çünkü düşme potasına giriyor 2 maç daha kaybettimi potada. Bjk den sonra Mersinle oynanmacak ki mersin için ölüm maçlarından biri olacak .

Gs yatar bjk ye çünkü hedefi yok artı fenerin şampiyon olmasını asla istemez.

Trabzon ve gs maçları bjk için cantada keklik fener içinde bir o kadar zor maçlar.

• onlar kimse Trabzon gibi güzide bir takımı ligden düşürmeye cesaret edemez diye düşünür.
    o yüzden rahat yatarlar diye düşünüyorum. hatır şikesi olur yani. ama şikeci olmaz onlar. onlara kimse karışmaz.
  • Maşallah iyi gidiyoruz inşAllah sezon sonu başarıyla bitiririz. Fenerbahçe Spor Kulübü 1907
  • Trabzonu bilemem de GS yın yatma gibi bir lüksü yok. UEFA ya katılma hakkı elde edip cezasını çekmek zorunda, yoksa takım makım kalmaz dağılır giderler. Başakşehir ve Konya UEFA ya giderse GS bu yıl katılma hakkı elde edemeyeceğinden gelecek yıla bakacaklar.
  • satılık digiturk play uyeliği var mı fener macları için istiyorum . teşekkürler,
  • Yenmemizden çok takımdaki kenetlenme beni çok mutlu etti. RvP bile Fernandaoyu alkışladı, Diego moral olarak kendine gelmiş. Bu tip şeyler çok önemli. Geç olsun güç olmasın.
  • Ne gs nin nede trabzonun bjk ye yatacaklarını sanmıyorum
    Heleki bütün gözler bu maçlarda olduktan sonra
    Gerçi tv kanallarında şimdiden algı operasyonlarına başladılar
    Yok efenim gs taraftarı trabzon taraftarı fenerin
    Şampiyon olmasını istemez onun yerine bjk olsun diye
    Bjk ye yenilmek ister diye
    Bunun adı bal gibi şike nin aga babası olur o zaman
    3 temmuzda fenerbahçeye yapılan zulmün on katını
    Çekmeleri için bütün savcıların bu maçları gözetim altına almalarını bekliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardes transfer konusundaki uzunca yorumumu oku.aynen gs ve ts hayatta bjk a sorun cikartmazlar.rizedende hic medet ummma.adamlarin defansi yol gecen hani gibi.bjk ofansif futboluyla rizeyi rahat gecer.suandaki fiksturde bjk i en zorlayacak mac konya deplasmani ve sahanin zeminin cok kotu olmasiyla akhisar deplasmani bence bjk in baska takilacagi mac yok.bu dedigim 2 mactada futbol sansi bjk tan yana olursa sampiyon olurlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • asillid17 A kullanıcısına yanıt
    0:1 - 0:2 - 0:3 ihtimalinden en güzelini seçtik :)
  • FB nın kadrosu çok ıyı oldu ıns Avrupa da da ıs yaparlar dımmı cpcuklar

• içimdeki ses üç kulvarda da başarısız olacagımızı söylüyor umarım yanılırım...
  • en güzelini gs yapıyor lig te şampiyon olacaksa sonuna kadar gidip şampiyon oluyor ya da erkenden havlu atıp şampiyon olmuyor fenerde yıllardır sonuna kadar gidip şampiyon olamıyor bu yılda böyle olacak olan bize olacak sonuna kadar ümitlenip sonunda kaybetcez
  • brokenwings kullanıcısına yanıt
    sistem fenerbahçeyi hep yarışta tutması gerektiğini biliyor
    artı ben senin gibi düşünmüyorum şampiyon olmamız
    bizim kendimize bağlı şu gs yi ve trabzonu yenemiyorsak
    zaten şampiyon olmayalım bjk mutlaka ummadığı maçlarda
    puanlar kaybedecek yeterki biz maçlarımızı kazanalım
    Trabzon ve bjk nin olmadığı şu kupayıda şu gs yi yenerek
    kazanalımartık UEFA da 1 tur daha geçersek yeter

ha sen ters totem yapıyorsan o başka saygı duyarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troçki

sistem fenerbahçeyi hep yarışta tutması gerektiğini biliyor
    artı ben senin gibi düşünmüyorum şampiyon olmamız
    bizim kendimize bağlı şu gs yi ve trabzonu yenemiyorsak
    zaten şampiyon olmayalım bjk mutlaka ummadığı maçlarda
    puanlar kaybedecek yeterki biz maçlarımızı kazanalım
    Trabzon ve bjk nin olmadığı şu kupayıda şu gs yi yenerek
    kazanalımartık UEFA da 1 tur daha geçersek yeter

ha sen ters totem yapıyorsan o başka saygı duyarım

Dediginiz gibi umarim Ters totem olur da fenerbahcem butun kupalari kazanir.benim buyuk maclarda korkum yokta anadolu takimlarina verdigimiz puanlarla hep sampiyonluklar kacmistir yine oyle olacak diye korkuyorum.Bugun sampiyonlugun en buyuk adayi olan bjk cok rahat yendik hatta bjk yi sahasinda da yencektik hakem sagolsun maci katletti benim korkum kayseri sivas gibi takimlara verilen puanlar bu takimlardan daha cok korkuyom.

• Korkunun ecele faydası yok
    Çıkıp oynayıp kazanacak takım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.