Şimdi Ara

Süper Lig |Osmanlıspor - FENERBAHÇE | 02.10.2016 (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
574
Cevap
0
Favori
9.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VioLee

Ya siz once bi puan durumunda ilk 5 e girin sonra baska takima laf atarsiniz

Daha 6.hafta siz osmanli ,basaksehir ve bursa ile oynayin goriyim siz o oyununuzla canerin orta sahadan sisirme ortalari ile 1 puan bile basaridir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloody Hell

nooolduuu

nolmuş?

• Suanda su bolumun yoneticisinin kulagini oyle bi cinlatiyorumki , diger bolumlerde aninda ya konu kilitlenir yada mesajlar silinip cezalar yagar bizde kimse birsey yapmiyor yapamiyor yapmak istemiyor o yuzden kulaklari cinliyor..

• sKjaer kullanıcısına yanıt
    rize maçı bizim istatistiklerine baktınız mı bilmiyorum yüzde 71 topla oynama ile oynadık ve 5 kat fazla pas yaptık yüz küsüre beş yüz küsür golü bulamadık en az 3-4 net pozisyonumuz var rize ligin en zayıf ekiplerinden birisidir rize-antalya-kasımpaşa şuan ligin en kötü top oynayan pas yapamayan 6-7 defans oynayan takımlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepImpact.

quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

Ya siz once bi puan durumunda ilk 5 e girin sonra baska takima laf atarsiniz

Daha 6.hafta siz osmanli ,basaksehir ve bursa ile oynayin goriyim siz o oyununuzla canerin orta sahadan sisirme ortalari ile 1 puan bile basaridir.

geçen sene oynadık başakşehir beraberliği dışında kaybımız yoktu perreiranın beşiktaşta puan kaybedecek demesi gibi olmuş bu

o değilde kasım ayı başakşehir-fenerbahçe-bursa kiev maçlarımız var birde
  • bi galatasaraylı olarak açık söylüyorum lens olsa fener bu maçı alırdı.

• lensin yokluğunu çok hissetti fenerbahçe ayrıca sow çok kötüydü oyunda kaldığı müddetçe döküldü.

• ben mi körüm yoksa herkes mi kör bu alper potuk ne alaka ve neci çözemedim.
  • artı fenerbahçede josef ne iş yapar anlamıyorum fenerbahçeli arkadaşlar bu adamı beğeniyormu acaba?

• Fenerbahçe ilk puan kaybında ligi kapatir

• Fenerin şampiyonluk umudu bitmek üzere...

• Çok umutsuzluğa sevk etmedi bu skor beni. 1 puanı kazandık ayrıca çok daha önemli bir şey kazandık şampiyonluk yolunda en önemli kozumuzu kazandık.

Robin van Persie.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölüyen Yürüler

Dünkü Beşiktaş balının yarısı bizde olsa atarız golü.

Sizin kadroda o vuruşu yapabilecek adam var mı onu de hele Hop uçan hollandalı, mussa sor biraderim aynen rövaşata falan Balını kendin yaratacaksın arkadaşım. Her son dakika golü bal değildir ne seviyorsunuz ezberden konuşup kendinizi kandırmayı.

• beşiktaşın aldığı balla aldığı puanlar karabük resmen hakem hediye etti maçı yoksa karabük 1 paun alırdı. akhisar maçı yine 2 puan hakemle galatasaray maçı 1 paun hakemle dün rize maçı marceloya verilmeyen kırmız rizenin verilmeyen penaltısı.

• RvPde manudan geldi, ne güzel kriter, adam 1000 kere şut çekse 999'u gitmez öyle, 90+4 olmuş, kornerden döndü top bitirmesi lazımken bitirmedi adam deniyim son saniye dedi vurdu gol oldu, bu şans değilse hiçbir şey şans değildir. 1 gol attınız o da şansa, biz aynı vasatlıkta takıma 5 attık, fark bu.
  • Hakemin verdiği penaltıya penaltı diyen varsa eğer adminden ricamızdır lütfen çoluk çocuğu şu foruma almayınız. Hayır yani daha ne yapsın Volkan adamın ayağına? Kırması mı gerekiyor ayağını anca o zaman mı penaltı oluyor?

Ayrıca Osmanlı'nın elinden iyi kurtulmuşsunuz 3 tane top direkten dönmüş. Fenerbahçe gol haricinde yokları oynamış.

Fenerbahçe bu sene şampiyon falan olamaz. İlk 5 içerisinde yer alırsa iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan.ka

Hakemin verdiği penaltıya penaltı diyen varsa eğer adminden ricamızdır lütfen çoluk çocuğu şu foruma almayınız. Hayır yani daha ne yapsın Volkan adamın ayağına? Kırması mı gerekiyor ayağını anca o zaman mı penaltı oluyor?

Ayrıca Osmanlı'nın elinden iyi kurtulmuşsunuz 3 tane top direkten dönmüş. Fenerbahçe gol haricinde yokları oynamış.

Penaltı demeyen yazacaktım. Yanlış olmuş.
  • quote:

quote:

Hakemin verdiği penaltıya penaltı diyen varsa eğer adminden ricamızdır lütfen çoluk çocuğu şu foruma almayınız. Hayır yani daha ne yapsın Volkan adamın ayağına? Kırması mı gerekiyor ayağını anca o zaman mı penaltı oluyor?

Penaltı demeyen yazacaktım. Yanlış olmuş.

Yanlış olmamıştır o, Allah söyletmiştir...
  • Pereieanın ne suçu vardı açıklayacak olan varmı.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.