Şimdi Ara

Süper Ligdeki En İyi Oyuncu ''Sneijder'' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: rulaZz

quote:

Orijinalden alıntı: Insurrection

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheWhiteGandalf

Süper ligi bırak Türkiye deki en iyi oyuncudur.

Süper ligi bırak diyorsan PTT 1. ligden 30 tane futbolcu sayarım sana hepsi de katlar Sneijder'i.

PTT 1. ligden Ronaldo'dan, Messi'den 3-4 gömlek üstün topçular sayarım.
    Bizim milletin bu huyuna bayılıyorum, PTT' yi izleyip kendilerini yetenek avcısı zannediyorlar. Yıllardır yok PTT de şöyle topçu var, yok böyle topçu var diye diye geberdiler. Çıkartın şu topçuları da görelim. Kolay değil o işler, 2-3 cümle yazmayla olsaydı hey yavrum hey... Hadi gülüm hadi. Her şeyin en iyisini siz biliyorsunuz anasını satıyım.

Yetenek avcısı say hadi bana 30 tane futbolcu Sneijder'i 3 e 5 e katlasın. Sneijder' e yolu verip onları alalım.

Ciddiyse hiç komik değil dostum

Kimsin la sen Sincap. Yetenek avcısı. Komik bir şey göremedim ben arkadaşın yazdıklarında. Allah bilir Lig tv de anca takımının maçını izliyorsundur. Belki onu bile izlemiyorsun. Sonra klavye başında '' sana otoz tono odom soyorom'' say hadi say bakacaz kimleri yazdığına

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @Insurrection

Birader ağır fail olmuşsun, adamlar seni dalgaya almış hala fail olmaya devam ediyorsun.

Ben söyleyeyim de.
  • İroniyi bile anlayamayacak adamlarla futbol konuşuyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramiz Karaeski

quote:

Orijinalden alıntı: Sanctus,Espiritus!

Muslera şuan kariyerinin zirvesinde dünyanın herhangi bir takımında her kaleciyi kesebilecek hiçbir türlü sırıtmayacak şekilde güçlü bi kaleci,o yüzden türkiyenin en iyi oyuncusunun o olduğunu düşünüyorum.

Aynen kanka abartmaya devam.Şampiyonlar liginde gol yeme kralı olmuş bir kaleciden bahsediyoruz Hatta daha fazla gol yemesin diye son maça çıkmamıştır,sinan çıkmıştır.siz türkiye ligini çok abartıyorsunuz.Sneijder de türkiye ligi kolay olduğu için böyle %100 oynayabiliyor.İngilterede bu kadar iyi oynayamaz.Muslera da en fazla arsenal de felan oynar.

şimdi sakince buzdulabina dogru yol al ve bi maden suyu iç.. kafani yorma bunlarla düşünme hadi canim hadi

• Kiskandigim tek oyuncu muslera.....

Icerde 9 gol atmış 2 3 asistli oyuncuyu nasil en iyi seciyorsun?

Ligin acik ara en iyi oyuncusu musleradir.

Aksini idda edenle futbol konuşmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Crackli_Kraker

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Insurrection

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheWhiteGandalf

Süper ligi bırak Türkiye deki en iyi oyuncudur.

Süper ligi bırak diyorsan PTT 1. ligden 30 tane futbolcu sayarım sana hepsi de katlar Sneijder'i.

PTT 1. ligden Ronaldo'dan, Messi'den 3-4 gömlek üstün topçular sayarım.
    Bizim milletin bu huyuna bayılıyorum, PTT' yi izleyip kendilerini yetenek avcısı zannediyorlar. Yıllardır yok PTT de şöyle topçu var, yok böyle topçu var diye diye geberdiler. Çıkartın şu topçuları da görelim. Kolay değil o işler, 2-3 cümle yazmayla olsaydı hey yavrum hey... Hadi gülüm hadi. Her şeyin en iyisini siz biliyorsunuz anasını satıyım.

Yetenek avcısı say hadi bana 30 tane futbolcu Sneijder'i 3 e 5 e katlasın. Sneijder' e yolu verip onları alalım.

Ciddiyse hiç komik değil dostum

Kimsin la sen Sincap. Yetenek avcısı. Komik bir şey göremedim ben arkadaşın yazdıklarında. Allah bilir Lig tv de anca takımının maçını izliyorsundur. Belki onu bile izlemiyorsun. Sonra klavye başında '' sana otoz tono odom soyorom'' say hadi say bakacaz kimleri yazdığına

Şimdi ilk olarak önceki mesajları okuyorsun, sonra gidip birkaç kitap karıştırıyorsun. Bu arada üslubunu da düzeltirsen söylediklerin ciddiye alınır.

• süper ligdeki en iyi oyuncu alper putuktur. atlayışlarına hastayım.
  • ptt 1.ligde bizim kasapta oynar, maçların büyük bölümünü izliyorum. hiçbiri süper lig havasında değil. kötü paslar, isabetsiz ortalar, saçma şutlar, yavaş ve güçsüz oyuncular. bunlar mı kaliteli?
  • İlk geldiğinde söyledik.
  • Bence Emenike
  • Uzak ara ligin en iyi oyuncusu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SetrekiaN

İroniyi bile anlayamayacak adamlarla futbol konuşuyoruz.

Futbol aptallarla konuşulur zaten

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.