yüklü emülatörün mod dosyası ne demek oluyor tr yama için mode directory attım ama oyuna sağ tıklayıp bölge ve dil değiştirmeyi yapamadım not :hallettim teşekkürler < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerel oyun kulübü -- 17 Kasım 2023; 0:1:53 > |
Super Mario Bros. Wonder (4. sayfa)
-
-
Tamamdır hocam eve geçince akşam hallederim konuya eklerim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
merhaba arkadaşlar
TR yamayı nasıl yapacağınızı anlatıyorum
yamanın içindeki açıklama yuzu ya ait olduğu için o yöntem pek anlaşılmamaktadır ama ben çözdüm :)
şimdi
oyuna sağ tıklayıp açılan ekranda open mods directory yi seçiyoruz
ardından indirdiğimiz yama dosyasını açılan ekrana sürüklüyoruz
ve son olarak oyunun solundaki tik seçili olacak şekilde emulator menü options-system e girerek system region u europe system language yi biritish english seçip
save deyip kapatıyoruz
bu kadar umarım açıklayıcı olmuştur
iyi oyunlar
-
Hocam çok kolay bir şekilde yapabildim. Çok teşekkür ederim.
-
Rica ederim iyi oyunlar
Anlatım için teşekkürler. Elinize sağlık.
-
Rica ederim
Keyifli oyunlar ama oyun zor be 😂😂
Super Mario Bros. U Deluxe var mı hocam ?
-
Çok teşekkürler hocam. Dünden beri buna uğraşıyordum
-
Ne demek hocam
İyi oyunlar
Hocam oyunun romunu nerden buldunuz
-
hocam merhaba
mario rpg yi de indirdim
ama emulatorü değiştirmedim wonder ınkini kullanıyorum sadece oyunu indirdim
ara ara atıyor oyundan
bununla alakası yok değil mi
aynı emu aynı ayarlar
-
arkadaslar, steam deck aldik kuzenime bu emulator islerini bilmiyoruz ,mario oyunlarini steam deck te nasil oynuyacagiz youtube da videolari var ama bir sey anlamadik kisa ve öz olarak hangi emulator lazim ve nasil ne sekilde deck e kuralacak bir link yada anlatacak arkadas olursa seviniriz
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kreugerarkadaslar, steam deck aldik kuzenime bu emulator islerini bilmiyoruz ,mario oyunlarini steam deck te nasil oynuyacagiz youtube da videolari var ama bir sey anlamadik kisa ve öz olarak hangi emulator lazim ve nasil ne sekilde deck e kuralacak bir link yada anlatacak arkadas olursa seviniriz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Arkadaşlar switch farklı oyunları bulabileceğimiz site tavsiye eder misiniz? Biraz baktım ama bol reklamlı sitelere yönlendiriyor linkler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X