Şimdi Ara

Super Mario Run gelirlerde hedef büyüttü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oyunumu altında neden tutmuyor diye paylaştım diye Reklam sebebiyle uyarı yemişim. Ben Türk oyunlarının reklamını altında yapıyorum parası olmayan bağımsız geliştiricileri destekliyorum reklam oluyor fakat zaten tonlarca parası olan firmaların oyunun baş sayfada tüm sitelerde yapınca Reklam olmuyor değil mi alkışlıyorum DonanımHaberi...
  • 10 dolarla vadettiğini veriyor ama siz parasından fazlasını istiyorsunuz. Bu arada metroda bu oyun internet olmadan oynanamaz. Bunu da eklemekte fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet_Ali61

Oyunumu altında neden tutmuyor diye paylaştım diye Reklam sebebiyle uyarı yemişim. Ben Türk oyunlarının reklamını altında yapıyorum parası olmayan bağımsız geliştiricileri destekliyorum reklam oluyor fakat zaten tonlarca parası olan firmaların oyunun baş sayfada tüm sitelerde yapınca Reklam olmuyor değil mi alkışlıyorum DonanımHaberi...

sıkıntı şu; sen her konuya, her habere girip reklam yapar ve link paylaşırsan rahatsız edici olur. aslında DH forum yöneticileri android uygulama ve oyunları konusuna yerli bölümü açsa, bu tarz girişimleri olan üyeler oradan reklamlarını yapsa. istersen yöneticilerle iletişime geç, hatta bu konuda ayda bir yayın yapmaları için teklifte bulun.
  • maxmania kullanıcısına yanıt
    Şu doğru her oyun ile ilgili konun altında reklam olarak yorumumu belirtiyorum tamam kabul ediyorum rahatsız edici fakat bir şekilde sesimi duyurmam lazım. DH Forum gibi Türkiye'nin büyük bir forumu Bağımsız Oyun Yapımcıları için bir bölüm açsa onlarda rahat eder bizde. Teşekkürler.
  • Benim oyunda ki beklentim , 80li yillarda atari kasetlerinde ki gibi bir mario idi. Klasik mario yerine sacma sapan yerinde durmadan kosan, oynarken insani yoran bir oyun yapmislar. Inanin ilk bolumde bile yordu. Adam akilli yapsalardi eger 26 tl degil inanin 260 tl. bile verirdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amacı o zaten

• Bu oyunun ön kayıdını yaptırdım hala ses yok merakla bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.