Şimdi Ara

Süper Ötesi Film & Dizi Tasarımı (wordpress sistem sadece 50tl)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tasarımawww.hitfilmdizi.com adresinden bakabilirsiniz.
    Tasarım Ogmovie v2 üzerinde düzenlemeler yapılarak bu haline getirilmiştir. Tema tek bir alan adıyla şifreli olduğu için isterseniz Buradan temanın ilk halini satın alın ek düzenlemeleri ilave edebilirim yada ben tema sahibinden alıp düzenlemeli halini 100 tl ye taktim ederim.

Temada yapılan düzenlemelerden kısaca bahsedeyim.
    1-)Otomatik geçişli player eklendi.(Dışarıda 50 tl yani player parasına player dahil tüm düzenlemeleri veriyorum)
    2-)Sadece dizileri kapsayan favorilerim özelliği eklendi yine aynı şekilde son izlediklerim kısımı.
    3-)Çeviri durumu ve Yabancı dizi takvimlerini çeken botlar yazdırıldı.
    4-)Arka plan değiştirme özelliği eklendi.
    5-)film istek kısımına popup contact form eklendiç
    6-)Üst kısımdaki üye girişi ve kayıt paneli eklendi.(2. giriş de köşedeki sayfa katlama efekti.)
    7-)Üst menü değiştirildi ve ara kısımının tasarımı değiştirildi. Ara kısımına yazılan kelimelere göre altta açılan pencereyle arama kolaylığı sağlandı.
    8-)HD ve HQ özelliği eklenerek video kalitelerinin iframe ile değiştirilmesi sağlandı.(Afiş üstünde de yer almakta)
    9-)Afiş üstüne ve konu içerisine yorum sayısı - izlenme sayısı eklendi.
    10-)Player üstüne paylaşım kısımları eklendi.
    11-)Yıldız sistemi eklendi ve konu açıklaması kısımı düzenlenerek ayrı tablolar içirine alındı.
    12-)sohbet sistemi ve facebook sayfamız kısımları eklendi.
    13-)Etiket kutusu değiştirildi.
    14-)Tab katagori kısımındaki yabancı diziler ve yerli diziler kısımında göreceğiniz gibi farenin hareketine göre yukarı aşağı inen menü sistemi.

Max 5 kişiye satılacaktır. Satış tema sahibi haberi dahilindedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknoAngels -- 15 Nisan 2012; 17:32:39 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.