Şimdi Ara

SÜPER PS3 Exclusive WARDEVIL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • oyun tasarımı bana MASS EFFECT ve Gear of War karışımı gibi geldi ve çok güzel gözüküyor, resimdeki adamıda Prison Break taki elemana benzettim ben, ayrıca yukarıdakiler oyun içi grafiğimi yoksa CGI videolardan alınmış görüntülermi hala anlayamadım, çünkü resimlerin altında bile CGI yazıyor, eğer bu nesil gerçekten böyle grafikler verecekse ne zaman verecek cidden merak ediyorum(gerçi GT5 ve RE5 videoları gerçekten çok iyi) ben artık oyunlardan böyle grafikler bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: power512

oyun tasarımı bana MASS EFFECT ve Gear of War karışımı gibi geldi ve çok güzel gözüküyor, resimdeki adamıda Prison Break taki elemana benzettim ben, ayrıca yukarıdakiler oyun içi grafiğimi yoksa CGI videolardan alınmış görüntülermi hala anlayamadım, çünkü resimlerin altında bile CGI yazıyor, eğer bu nesil gerçekten böyle grafikler verecekse ne zaman verecek cidden merak ediyorum(gerçi GT5 ve RE5 videoları gerçekten çok iyi) ben artık oyunlardan böyle grafikler bekliyorum

Cgi
  • Oyunda kullanılan RTE1800 grafik motoru bir ilk. Yapılmışi en deli motor. Killzone 2 ^den bile iyi. Şöyle ki sitesine girdiğinizde yaptıklarımız, yapacaklarımızın garantisidir yazıyor RTE1800 linkine tıklarsanız. Bu da CGI dan daha iyi grafikler anlamına gelir. Gerçek bir exclusive ve nextgen oyun olacağı kesin. Gears' a nextgen diyenler Wardevil' ı görünce yerin dibine girecek...
  •  SÜPER PS3 Exclusive WARDEVIL

SÜPER PS3 Exclusive WARDEVIL

benziyorlar demi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power512 -- 15 Eylül 2007; 16:35:33 >
  • quote:

oyun tasarımı bana MASS EFFECT ve Gear of War karışımı gibi geldi ve çok güzel gözüküyor, resimdeki adamıda Prison Break taki elemana benzettim ben, ayrıca yukarıdakiler oyun içi grafiğimi yoksa CGI videolardan alınmış görüntülermi hala anlayamadım, çünkü resimlerin altında bile CGI yazıyor, eğer bu nesil gerçekten böyle grafikler verecekse ne zaman verecek cidden merak ediyorum(gerçi GT5 ve RE5 videoları gerçekten çok iyi) ben artık oyunlardan böyle grafikler bekliyorum

Kardeşim seni bu yazdından ötürü taktir ettim teşekkür ederim kendi adıma

• quote:

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

quote:

Kardeşim seni bu yazdından ötürü taktir ettim teşekkür ederim kendi adıma

neyi takdir ettiğini anlamadım ama yinede saol

ya üsteki adamın modellemesi Prison Break taki Lincoln Burrows a benzemiyormu? sadece yüzü biraz daha geniş o kadar

• Rahat olun

"All images in this gallery are downsized from the original 1920x180 output and are %100 in game assets."

CGI......değilmiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancanax -- 15 Eylül 2007; 16:54:10 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

Hehe Xbox360'a paşa paşa çıkartacaklar bu oyunu Ps3'te 2. planda kalan oyunların satılması mümkün değil.
    Resistance ve Motorstorm gibi her iki ps3 haberinden birini işgal eden bir oyun olması lazım.

Ayrıca: This game was originally planned for Xbox 360, but was made a PS3 exclusive to concentrate on one system for development

Tek bir sisteme konsantre olmak amacıyle ps3'e çıkarılacak ilk olarak.
    Çıkarsınlar bakalım görelim hünerlerini

Kendini objektif gösteren en boş insan.

İlk başta Xbox360 exclusive duyurulan sonra PS3'e dönen oyunlar illa Xbox360'a çıkmak zorunda mı?

Bu mantıkla önce PS3'e duyurulan sonra Xbox360 exc olan o kdr oyun warki.Hiçbiride PS3'e duyurulmadı.
    PS3'te 2. planda satılan oyunları bırak,bu oyunsuzlukta her oyun satılıyor malesef.Gerçi Wardevil'a daha war.Ama gösterilenler umut vaadediyor.

• Oyun içi videolarını görmeden kesin bir şey söylemek zor.Birde şu var.Videoların tamamen gerçek olması için sonraki konsolu beklemek lazım.Çünkü PS2 videoları PS3 oyunu oldu.PS3 videolarıda ancak PS4 te gerçekleşir.

Souçta bir kaç resim ve tanıtım videolarına aldanmamak lazım.Çünkü bunlar oyununun oynanabilir gerçek hali değil.Yoksa Gerçek bir maçtan görüntüyü alıp PES diye göstermekte mümkün.

PES 2008
     SÜPER PS3 Exclusive WARDEVIL
  • Barış1

Yanlız o ilk verilen video oyun motorunun neler yapabildiğini gösteriyor.Geliştirme aşamaları fln gösteriyor.O resimlerdeki grafikler yapıldı yani artık.O yüzden olmayacak birşey değil.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.