Şimdi Ara

Süper sessiz bilgisayar... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
2
Favori
20.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konuyu şimdi farkettim güselmiş gerçekten...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeNgİzHaN.

konuyu şimdi farkettim güselmiş gerçekten...

güzel ne kelime ..muhteşem...
  • hortladı biri :D yaw çok saçma ev kiraysa nası yapcan kıyamazsın ha onu bırak git 35-40ytlye 12cmli psular dolu al bi tane tak rahatla yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: spysensetr

hortladı biri :D yaw çok saçma ev kiraysa nası yapcan kıyamazsın ha onu bırak git 35-40ytlye 12cmli psular dolu al bi tane tak rahatla yaw

onlar da yapmasın..dikkatli okursan evi müsait olanlar yapabilir yazıyor,herkes yapsın değil..bana 250 dolarlık kasa ya da 100 dolarlık fan tavsiye edenlere yapmak zorundaymışım gibi cevap yazmıyorum..sen yapma,hortlatmayım.
  • Kaldıki reset ve power tuşlarına ek kablo ve düğme takarak onlarıda yanına çekebilirsin :) İlginç olmuş ama o zaman diğer odada oturanlar ne olcak :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: datox

Kaldıki reset ve power tuşlarına ek kablo ve düğme takarak onlarıda yanına çekebilirsin :) İlginç olmuş ama o zaman diğer odada oturanlar ne olcak :D

diğer oda kullanılmayan boş misafir odası..sorun yok.
  • Jeriko süpersin abi.Forumda ilk kim bahsettiyse bulalım teşekkür edelim.Hiç kimsenin aklına gelmez yav.Bnde yarın bi bakim sessizlik sağlıyamazsam aklımda manyak bi fikir var Duyunca dudağınız uçuklıcakYanlız Jeriko misafir gelince kapatmasın pcyi içerden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c@do -- 13 Mart 2008; 3:41:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: c@do

Jeriko süpersin abi.Forumda ilk kim bahsettiyse bulalım teşekkür edelim.Hiç kimsenin aklına gelmez yav.Bnde yarın bi bakim sessizlik sağlıyamazsam aklımda manyak bi fikir var Duyunca dudağınız uçuklıcakYanlız Jeriko misafir gelince kapatmasın pcyi içerden

siz misafirlerle ayrı odalarda mı oturuyorsunuz..siz oturma da onlar misafir odasında..aslında şu misafir odası olayına da sinir oluyordum..bir odayı misafir odası yap yıllarca boş boş atıl olarak dursun...anlamsız diyordum ama ben o odaya bir anlam kazandırdım artık..adınıda değiştireceğim..gürültü odası.
    senin fikrini demerak ediyorum..

• yav diyelim sevmediğin bi misafir geldi sende içerdesin veya ne bilim senle ilgisi olmayan bi misafir bebesiyle gelmiş. bebe basıp duruyo tuşlara napcan:) benim fikir bende kalsın çünkü bu konuyu açtım arkadaşlara büyük bi projete dönüştü şimdi pcde deniyorum :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: c@do

yav diyelim sevmediğin bi misafir geldi sende içerdesin veya ne bilim senle ilgisi olmayan bi misafir bebesiyle gelmiş. bebe basıp duruyo tuşlara napcan:) benim fikir bende kalsın çünkü bu konuyu açtım arkadaşlara büyük bi projete dönüştü şimdi pcde deniyorum :)

dostum sen anlamadın galiba..bilgisayar bizim oturma odasında..yani misafir gelince biz hep beraber oturma odasındyız..Kasanın ve güç kaynağının bulunduğu oda boş..dolayısıyla senin mantıkla bu şekilde çocukların kurcalaması açısından daha güvenli..
  • sorunu kökten çözmüşsün valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: S_A_H

yaaa benm duvarın arkası apartmanın dışı....ben napcam?!...

duvarı delsem bilgisayarı dışarı koysam dedim 2. kat bi rüzgarda aşağı düşer...

bir taşla iki kuş hem ses sorunu ortadan kalkar hemde ısı sorunu
  • valla enteresan ama ben yaparsam heralde peder beyde bana fena seyler yapabilir
  • peki cd yada flaş bellek takacagım zaman ben diger odayamı gidicem yoksa bütün kasayı kontrol edecek olan tuşları, cd romu yada usb girişlerini masayamı uzattın
  • Bu devirde artik herseyin uzayani var :)))
  • Bence süper artık benim yakında banya var bende ora koyarım ıslanır ama 1taşla 2 kuş vurmuş olurum neden derseniz sıvı soğutmalı olur
  • klima fanlari koyulan o demirlere ne deniyosa onlarin bilgisayar icin olanini yapabilirsin artik butun bilgisayarlar disarda durur su gecirmez kasalar yapilir cd ac kapa uzatmalarla yada altili changerlarla veya uzaktan kumanda vs derken buyuk bi sektorun ilk adimini atmisin ama biras gec olmus cunku adamlar sessiz fanlari kesfetti sen butun bunlari dusunurken
  • Evet fikir bence de iyi. Ayrıca jeriko'nun "atıl duran misafir odası" muhabbetine gıcık oluşuna ben de katılıyorum. Aynı durum bizde de var. Hem ayrıca şöyle bi durum daha var. O oda hem boş durur hem de kullanılmadığından mütevellit doğalgaz petekleri de her daim kapalıdır. Yani oda bir hayli serindir. Hatta mutfağa sığmayan bir takım zerzavat (meyve - sebze vs gibi) odanın serinliğine ve boş oluşuna dayanılarak bir sepet içerisinde buraya koyulur. Yani şuna geliyorum ; bu oda sessiz olduğu kadar da serin ise bilgisayarın sağlığı ve performansı açısından da avantajlıdır. Ha diyelim ki bazen valide hanımın kalabalık misafirleri olur mahalleden. Onlarla oturulabilir o odada. Yalnıııııııııııııız onlar 8-10 kişi öyle bir gürültülü konuşurlar ki zaten onlar pc'den değil, Pc onlardan rahatsız olur. O açıdan endişe edilecek bi durum yok.
    Bunun yanında ben de ilave external cihazlar ile kullanılmasının da diğer odaya gidip gelme zahmetinden tamamıyle kurtaracağı kanaatindeyim. Bi de bir arkadaşın da dediği gibi açıp - kapatma olayı bios ayarlaması ile klavyeden ve fareden de yapılabiliyor. Bunlar için kasanın dibinizde olmasına gerek yok.
    Jeriko güzel iş yapmışsın bence, sonuna kadar arkandayım.

• quote:

Orjinalden alıntı: tufanuyaroglu

Evet fikir bence de iyi. Ayrıca jeriko'nun "atıl duran misafir odası" muhabbetine gıcık oluşuna ben de katılıyorum. Aynı durum bizde de var. Hem ayrıca şöyle bi durum daha var. O oda hem boş durur hem de kullanılmadığından mütevellit doğalgaz petekleri de her daim kapalıdır. Yani oda bir hayli serindir. Hatta mutfağa sığmayan bir takım zerzavat (meyve - sebze vs gibi) odanın serinliğine ve boş oluşuna dayanılarak bir sepet içerisinde buraya koyulur. Yani şuna geliyorum ; bu oda sessiz olduğu kadar da serin ise bilgisayarın sağlığı ve performansı açısından da avantajlıdır. Ha diyelim ki bazen valide hanımın kalabalık misafirleri olur mahalleden. Onlarla oturulabilir o odada. Yalnıııııııııııııız onlar 8-10 kişi öyle bir gürültülü konuşurlar ki zaten onlar pc'den değil, Pc onlardan rahatsız olur. O açıdan endişe edilecek bi durum yok.
    Bunun yanında ben de ilave external cihazlar ile kullanılmasının da diğer odaya gidip gelme zahmetinden tamamıyle kurtaracağı kanaatindeyim. Bi de bir arkadaşın da dediği gibi açıp - kapatma olayı bios ayarlaması ile klavyeden ve fareden de yapılabiliyor. Bunlar için kasanın dibinizde olmasına gerek yok.
    Jeriko güzel iş yapmışsın bence, sonuna kadar arkandayım.

• Downloada ilk başladığım sıralar sese dayanamazdım geceleri kulaklarıma pamuk koyardım ilk bir kaç ay pamukla uyudum şimdi o zamandan bu yana 4 sene geçti bilgisayarın sesine kulak o kadar alıştıki artık sesi farkedemiyorum ilk kullandığım pamukları hala pijamamın cebinde saklıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.