Şimdi Ara

Super Street Fighter 4 Arcade Edition - Herkes burda! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.788
Cevap
21
Favori
400.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar beni de ekleyebilirsiniz. psn : emrece81. acemiyim ama olsun.
  • arkadaşlar beni de ekleyebilirsiniz

psn: ogzfb
  • Japonlarla oynarken çok fazla lag oluyor bende sizlerde varmı böyle birşey.
    Bu arada psn: bruggenalper
  • bende ekliyebilirsiniz arkadaşlar

psn: espana20
  • Live'da fransızlarda 3 yeşil olarak oynuyorum her zaman.

Fransızlar ile yağ gibi akıyor oyun.

Japonlar ile hiç denemeyin derim. Sonuçta adamların net hızını herkes biliyor. :)
  • Yok, oyun elime yeni geçti sabah sabah bi deneyim dedim, yanlızca amerikalılıar ve japonlar vardı.Adamlar hem iyi oynuyor hemde lag olunca beni tamuran ettiler ona da biraz sinir oldum bide en son xboxta 5ay önce oynamıştım, hem ps3 koluna alışmak hemde oyuna alışmak için biraz zaman lazım herhalde.
  • Oyun daha tazecik :) olduğundan pek fazla kişi yoktur online'ın da.

1-2 haftaya oyuncu kaynar lobby'ler.

XBOX360'da da fazla oyuncu yok şuan.
  • affliction önceki oyunun toplam 3 milyon sattığını düşünürsek dediğin bir nebze doğru oyuncu kaynayacak ama şahsi fikrim o oyuncu kitlesi bir süre sonra gidecek boşalacak lobi. Champion mod gibi bir modda gelmeyecek SF HD Remix teki turnuva modunun aynısı geleceğini düşünürsek update ile daha yenilikçi bir çözüm ihtiyacı olacak oyunda . Örnek bkz. Tekken oyuncu bulması bile çok zor artık sebebi açık
  • xelnagatr
    ekleyin oynayalım
  • yeni psnleri ekledim arkdaşlar aslında bu kadar kişiyle çok güzel team battle olur.
  • ustaları bekliyorum PSN vectorx31
  • teambattel evet cok guzel olur takım çıkarmak lazım akşamları :D
  • oyun güzel olmuş çok geniş bir kitleye ulaşacağını tahmin ediyorum online olayında ise bazı müdahaleler ile epey gündemde kalıcaktır
  • Eski oyunu ne yapacaz arkadaşlar GTA 4'deki gibi ek paket şeklinde internetten satın alamıyor muyuz bu oyunu. Yada eski oyunla yeniyi takas yapsam birşey kaybetmiş olur muyum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeisJustaGame -- 29 Nisan 2010; 16:01:46 >
  • eskisinin bir espirisi kalmamıştır artık biraz zararına takaslayabilirsin
  • vector geniş bir kitleye hitap edemez dövüş oyunları artık yavaş yavaş popülaritesini kaybetmekte bu oyun en çok 5 000 kişiyi aynı anda multiplayer platformda (Ps3) görse zil takıp oynayalım ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: vectorx31

eskisinin bir espirisi kalmamıştır artık biraz zararına takaslayabilirsin

O zaman takaslamak benim için daha avantajlı.
  • PSN : bjkneo
  • haklısın fakat burda street fighter gibi yaklasık 30 yıldır oynanan olan bir oyundan bahsediyoruz artık dünya üzerindeki fanlarını tahmin et

PSN vectorx31
  • beni de ekleyin psn:zgrmz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.