Şimdi Ara

Super Technos World: River City ve Technos Arcade Classics PS5, Switch ve PC için Duyuruldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
24
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arc System Works, PlayStation 5, Switch ve PC için nadir Technos Japan oyunlarından oluşan 12 oyunluk bir koleksiyon olan Super Technos World: River City & Technos Arcade Classics'i duyurdu.

24 Nisan'da dünya çapında 4.620 yen karşılığında piyasaya sürülecek. Japonya'daki fiziksel baskının ilk baskı kopyaları bonus olarak bir film müziği CD'si içerecek.

Bu heyecan verici koleksiyon, efsanevi River City ve Double Dragon serilerini yaratmasıyla bilinen geliştirici Technos Japan'dan 12 oyunu bir arada sunuyor. Bu çeşitli oyun paketi, daha önce yaygın olarak taşınmamış bazı mücevherleri içeriyor! Arcade klasiklerinden bölgeye özel oyunlara kadar, bu koleksiyonda keşfedebileceğiniz çok şey olacak! Bu son derece özel efsanevi oyunlara elinizi atın!

Bu koleksiyonda yer alan 80'lerden arcade oyunlarıyla o günlerin eğlenceli arcade anılarının tadını çıkarın. Pakette her türden hayranın hoşuna gidecek konsol parti oyunları ve RPG'ler bile var! Klasik ve sevilen orijinal River City Renegade'den serinin ilk düşen bulmaca oyunu Kunio's Oden'e ve hatta aşırı nadir Super Dodge Ball oyununa kadar River City tarihini deneyimleyebilirsiniz.

• Retro oyunlar, günümüzdekilerin bir çoğundan daha etkileyici. Teknik imkanlar çoğaldıkça ruh kayboldu. Sosyokültürel durumdan hiç memnun değilim. Sırf farklı olmak isteği de gıcık ediyor. Herkes farklı gösterme peşinde kendini. Ergenken farklı olayım da nasıl olursa olsun derdim. En normal olarak en farklı olmaya ulaştım. Herkes aynı farklılıkta çünkü. Tebrikler kendime. Retro-Klasik-Nostalji oyunlar insanı bir kendine getiriyor.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bu retro oyunlarını hiç sevmezdim genelde pc,ps4 xbox oynardım lakin artık yaratıcı oyunlar gelmiyor vede ilgimi çekmiyor bende bıraktım onları şimdi sadece retro klasik eski oyunları switch dahil bu tür oyunları oynuyorum ve eğleniyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.