Şimdi Ara

SUPER UBER TANKY WARMOGGED OP TEEMO (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Cranekill

quote:

Orijinalden alıntı: LuckZor

quote:

Orijinalden alıntı: Cranekill

Teemo buildimi ifşa ediyorum beyler. Roa+Rylai+liandary+king of ruined king+as bot+nashors tooth. Hiç bişeye yaramıyosunuz bu buildle. Mantarlarla belki map kontrolü o kadar.

ya da pasifi yüzünden direk ward olarak kullanmak

Bence teemoyu kesince 25 gold vermeli.

Ayrıca öldürünce kill sayımıza değil, cs'ye eklensin.

• Vurun la daha ölmedi bebe .
  • adam bir warmogla super tanky ilan etmiş kendini
  • ne bileyim.. üzülüyorum ya
  • 30dk 66cs
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

adam bir warmogla super tanky ilan etmiş kendini

hahahaa 10. dk dan sonra ölmedim xd xd

• quote:

Orijinalden alıntı: roadrover123

dariusun yorum süper ''ölmeyen teemo çıkarmışlar yeni bu'' ama gerçektende artık her champ a alınabilecek düzeyde warmog

karşı takım hard focus yapıyorsa bana goa yerine warmog çıkıyorum ad carrylere
  • Sonra türk serverı körü diye konu açma yalnız hatırlatırım bunu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum warmog almışsın tamamda cidden bari 3-4 tane alsaydında öyle konu açsaydın hani böyle bir konu başlığını görünce gerkes 4-5 tane warmog felan almış sandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egehanß

quote:

dariusun yorum süper ''ölmeyen teemo çıkarmışlar yeni bu'' ama gerçektende artık her champ a alınabilecek düzeyde warmog

3 kişi kovaladı mantarlar saolsun 3 te 3

Tebrikler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcg

Sonra türk serverı körü diye konu açma yalnız hatırlatırım bunu

Bakıyorum herkes troll server da. Bende dedim neden ciddiye alayım.

Bu arada taze taze:

SUPER UBER TANKY WARMOGGED OP TEEMO
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

quote:

quote:

3 kişi kovaladı mantarlar saolsun 3 te 3

Tebrikler

Yeni build geldi. Bunla tam penta yapıyordum ama olmadı :S 4 te 4 oldu en fazla.
  • quote:

quote:

Bu arada taze taze:

Ance turk serverında 100 winlerde işler hacı Karşına işini bilen birisi çıksa zaten nerede yanlış yaptığını anlarsın. Bir de o kadar item alacak paran olduğunda warmog yerine başka bir item alıp mesela rylia frozen malet filan. Gene oyunu domine edebilirsin zAten. Yani şimdi eziyor olabilirsin ama warmog aldığın için ezmiyorsun. İyi oynadığın yada karşı takım kötü oynadığı için eziyorsun. Warmogla alakası olduğunu düşünmüyorum.

Bir de teemoya wrmog alıp da malady almayan adam iyi kafa yaşıyordur diyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61gün -- 7 Şubat 2013; 14:29:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Bu arada taze taze:

Ance turk serverında 100 winlerde işler hacı Karşına işini bilen birisi çıksa zaten nerede yanlış yaptığını anlarsın. Bir de o kadar item alacak paran olduğunda warmog yerine başka bir item alıp mesela rylia frozen malet filan. Gene oyunu domine edebilirsin zAten. Yani şimdi eziyor olabilirsin ama warmog aldığın için ezmiyorsun. İyi oynadığın yada karşı takım kötü oynadığı için eziyorsun. Warmogla alakası olduğunu düşünmüyorum.

Bir de teemoya wrmog alıp da malady almayan adam iyi kafa yaşıyordur diyorum :)

Biliyorum. Zaten ciddi ciddi yapmıyorum bunu. Eğlence olsun diye yapıyorum.

• Turnuva maçlarında niye kimse Teemo almıyor bir sor kendine ey teemo oyuncusu. Silkelen ve kendine gel. Teemo'nun silinmesi için başlatılan bütün imza kampanyalarına sen de destek ver...

Şaka bir yana hala niye teetocuktan şikayet ediyorsunuz. Banshee's veil şu anki haliyle tam teeto antisi. Mantar katili. Al onu bütün takım olarak, teeto yamulsun.

Jungle nocturne + sivir ADC + morgana support + jayce solotop + lux mid = GG

o kadar shield karşısında bir şey yapamaz teeto.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaptanKosto -- 7 Şubat 2013; 15:52:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RageshotQQ

Turnuva maçlarında niye kimse Teemo almıyor bir sor kendine ey teemo oyuncusu. Silkelen ve kendine gel. Teemo'nun silinmesi için başlatılan bütün imza kampanyalarına sen de destek ver...

Şaka bir yana hala niye teetocuktan şikayet ediyorsunuz. Banshee's veil şu anki haliyle tam teeto antisi. Mantar katili. Al onu bütün takım olarak, teeto yamulsun.

Jungle nocturne + sivir ADC + morgana support + jayce solotop + lux mid = GG

o kadar shield karşısında bir şey yapamaz teeto.

Hor görüyorlar teemoyu. Turnuvada çok iş yapar :( Kimse önemsemiyor. O bir yavru kurt. Arkasında bozkurtlar var.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.