Şimdi Ara

Superb İçin Segment Karmaşası E mi D mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
6.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gözler italyan hakemde

d ya da e. ne fark eder?

Bende tam bunu dicektim Skoda'dan bir yetkili gelse bu araç D&E sınıfı dese herkes he tamam ozaman diyip işine devammı edicek acaba Bunu öğrenemezsek dünyanın sonu falan mı gelicek

• Superb eger E sinifi ise Volvo S80 de F sinifi olur bu durumda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkyuo

Uzun bir kasaya sahip D sınıfı bence

+1 daha da uzatılmaması gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkyuo

Uzun bir kasaya sahip D sınıfı bence

• quote:

Orijinalden alıntı: yaLinkiLic

segmentlerin fiyat veya donanımlara göre değilde boyutlara göre belirlendiğini ne zaman irdeleyecek acaba güzel ülkem..

Aynen öyle.
    Ayrıca Octavia'da D segmenti bir araçtır. Herkes C diye bilir.
    http://www.otomagazin.net/haber/477-skoda-octavia-d-segmentini-temsil-ediliyor.html

http://img694.imageshack.us/img694/5206/klasse.jpg

• Superb benim en beğendiğim araçlardan biri.
    Büyük yapısıyla çeviklik konusunda biraz geride kalsa da sunduğu konfor özellikleriyle gayet tatmin edici.
    Yalnız Suberb bariz bir D sınıfı araçtır.
    Otomobil dergilerini ciddiye almamanız gerektiğini her fırsatta söylüyorum.
    C sınıfında giuletta-1 serisi gibi araçların arasında golfü 1. seçen,
    elantrayı civic ve corollanın karşısına hemde full donanımla dikip baz donanım fiyatı yazan üstüne yağlayıp yağlayıp 1. seçen,
    arpasını aldığı reklamlara borçlu olduğundan en çok reklam veren firmayı ferrari,reklam vermeyeni murat124 muamelesi yapan zihniyete sakız parasına satılsa para kazandırmamak lazım..
  • Dış tasarımı Phaeton tarzı falan olsa, Superb çok satardı. Dış tasarımı biraz skıntılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukubat

Aynen öyle.
    http://www.otomagazin.net/haber/477-skoda-octavia-d-segmentini-temsil-ediliyor.html

Linea da boyut anlamında epey büyüktür.D sınıfımı diyeceğiz Lineaya?

• quote:

Orijinalden alıntı: lord66

quote:

Orijinalden alıntı: ukubat

Aynen öyle.

Linea da boyut anlamında epey büyüktür.D sınıfımı diyeceğiz Lineaya?

Sizin Linea'ya ne diyeceğinizin hiçbir önemi yok. Linea'ya C segmentini bile çok görüyoruz. Millet olarak kendimizce segment yaratıp Linea'yı "B+" segmetine soktuk.
    Üretici kendi segmentini kendi belirler. Siz isterseniz Linea'ya SUV segmentide diyebilirsiniz.
    Skoda kendi araçlarını bu sınıfta nitelendirmiş (octavia D, Süperb E) .

• quote:

Orijinalden alıntı: Slippery Soap

Octavia D segmenti ise o da E 'dir heralde.

Octaviada D segmenti olmadığına göre sıkıntı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: trexin

superb f segmentidir yanıltmayın insanları

d segmentinde platform kardeşi passat'tan daha kaliteli bir araçtır bana göre

Yok kardeşim Superb direkmen DreamCar olarak Maybach 62S nin sınıfında bir araç
  • araçların uzunluklarına göre sınıflandırılması çok yanlış. kalite ve donanıma göre sınıflandırılmalı.

superb d segmentidir.
  • Her boyu uzun olan araç bir üst segmente geçse
  • Superb D sinifindan oteye gidemez. Mesela BMW 5 serisini Superb le kiyaslanabilir mi?

• superb'ın yeri başka Q sınıfı o

• quote:

Orijinalden alıntı: freecix

İyi de mesela Latitude, Volvo S60 ve Hyundai i40 D segmenti, sahibindende de öyle otohaberde de, ama bu 3 aracın da boyutları superbden büyük. Dediğiniz gibi olsa bu araçlar da E segmenti olurdu.

bu 3 araç da yaşam alanı olarak süperb den kısıtlıdır.süperb in arka koltuk yaşam alanı audi a 6 ile yarışır seviyededir.
    süperbin uzunluğu 4838 mm iken
    volvo s 80 4851 mm dir.
    mercedes e serisi 4888 mm dir
    bmw 5 serisi ise 4899 mm dir.
    boyut göz önüne alınırsa vol vada mercedes te bmw de 5 aşağı 5 yukarı aynı ebatta.
    benim içinde o adamların belirlediği segment değil benim kriterime uyması önemli.süperb i kaç kez almaya niyetlendiysem ,hanım kullanamaz diye hep vazgeçtim.bence süperb fiyatına göre en alınası araçlardan birisidir.

• Bence kuyu-taş meselesi. E sınıfı desek nolur B desek nolur.

Ama arkası yayla gibi. Bir gün makam aracım olursa SüperB olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canmert2005

quote:

Orijinalden alıntı: freecix

İyi de mesela Latitude, Volvo S60 ve Hyundai i40 D segmenti, sahibindende de öyle otohaberde de, ama bu 3 aracın da boyutları superbden büyük. Dediğiniz gibi olsa bu araçlar da E segmenti olurdu.

bu 3 araç da yaşam alanı olarak süperb den kısıtlıdır.süperb in arka koltuk yaşam alanı audi a 6 ile yarışır seviyededir.
    süperbin uzunluğu 4838 mm iken
    volvo s 80 4851 mm dir.
    mercedes e serisi 4888 mm dir
    bmw 5 serisi ise 4899 mm dir.
    boyut göz önüne alınırsa vol vada mercedes te bmw de 5 aşağı 5 yukarı aynı ebatta.
    benim içinde o adamların belirlediği segment değil benim kriterime uyması önemli.süperb i kaç kez almaya niyetlendiysem ,hanım kullanamaz diye hep vazgeçtim.bence süperb fiyatına göre en alınası araçlardan birisidir.

Alman aracı kalitelidir.

• Eger Superb E segmenti olsaydi Passat da E segmenti olurdu. Passat D segmenti olduguna gore, olay bitmistir.

• oda birşeymi superb'e f sınıfı diyen adam tanıyorum phaeton altyapısı kullanılmışmış.

skodaya attığım mesaja hızlı bir şekilde mesaj geldi ve d sınıfı olduğunu söylediler ancak iç hacim olarak e sınıfı ile yarışabilirmiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.