Şimdi Ara

SUPERB mi HONDA CiViC mi SIFIR FIYAT 96.000 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
5.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Superb d sınıfı bir araba kıyaslama hiç hoş değil bence
  • Civic yalitimi asiri kotu sanki canlar acik gibi gidiyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabu ki Superb. Civic kendiliğinden gocuyor ve hinda firmasının umrunda degil. Yazık günahtir

• 96 bin liraya superb bulursan kaçırma. honda civicten bir gömlek daha üstün olduğu kesin.
  • Karşılaştırmadan çıkan sonuç

SUPERB mi HONDA CiViC mi SIFIR FIYAT 96.000 TL

• Skandalek kullanıcısına yanıt
    O oylama tekrar yapılsa göçük sonrası o sonuç çıkmaz sanki.

• civic göçmese bile superb alınır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Superb yi bırak octavia cıvıcın dışından girer içinden çıkar teneke honda

• EmreGLC kullanıcısına yanıt
    SUPERB mi HONDA CiViC mi SIFIR FIYAT 96.000 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: Kragen

O oylama tekrar yapılsa göçük sonrası o sonuç çıkmaz sanki.

Size bir şey sormak istiyorum. Öncelikle şunu söyleyeyim. Ben kimseye tutupta Civic al demiyorum. Herkes istediği şekilde özgür iradesiyle istediği otomobili alabilir. Ha SuperB’de Civic’den tabii ki kaliteli bir araçtır. Orası ayrı bir konu.

Şimdi gelelim meselemize. Honda’nın bu başına gelen olay sanki kalıcıymış gibi yorumluyorsunuz. Bu çok enteresan. Honda CEO’su gelecek planlarından bahsetti çok değil 1-2 ay önce. Elektrikli araçlarını Türkiye’de üretmek gibi, Avrupa Pazarına Türkiyeden açılmak gibi çok köklü ve güzel planları var.Onun haricinde Dizel motoru geliyor, RS’lerin manuelleri geliyor ve kendileride söylediler iç pazarda satış rakamlarımızı artırmayı ve 20.000 e ulaşmayı hedefliyoruz diye. Peki soruyorum Türkiye’de üretim yapan, planları projeleri Tükiye’ye odaklı bir firmanının önünün kapatılması ya da kesilmesi sizce mümkün mü ?

Satışların sizce sıfıra inmesi mümkün mü ? Ya da şöyle söyleyeyim. Honda Türkiye’nin kapanması mümkün mü ?

Honda eninde sonunda bu sorunu çözecek. Bunu söylemek istiyorum. Bu sorun böyle gidecek hali yok ya. Ama Sorundan etkilenen otomobiller geri çağırılıp ne yapılıp ne yapılamayacağına bakmak gerekiyor. Ama eğer Honda 3 maymunu oynamaya devam ederse, başta bende olmak üzere Bir daha hondanın kapısının önünden geçmem. Bunu belirteyim. Ha benim senin Honda almamamız firmaya koymayabilir. Ama bu Firma Türkiye’de yine satmaya devam edecektir. Bunu kesin olarak size söyleyebilirim.

Honda benim babamın firması değil. Baktım iplemiyor müşteriyi. Satarım bir daha’da bulaşmam. Ama Honda’nın başına gelen olayı büyük bir talihsizlik olarak yorumluyorum. Çözsün bizde keyifle binelim. Ama ola ki çözmezse, hala kullanıcı hatası derse kendi kaybeder. Ha batmaz satar yine ama en azından belirli bir kesimi kaybeder.

• Fazla lafa gerek yok Suberb hayırlı olsun
  • Kıyaslamak bile abrst olut. Honda sever biri olarak söylüyorum. Superb bir kaç gömlek üstün Civic 'ten. Ancak octavia ile yarışır civic. Ama bu göçük olayı ve dizel motor seçeneği olmadan satışı devam ettikçe işi çok zor Honda'nın. Fanatikleri dışında hiç kimseye araba satamaz hale gelirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Daerohn

mesele Honda'nın iyi veya kötü olması değil. mesele Civic'te yaşanan çökme sorunu da değil. Çözülür çözülmez bence çok büyük bir sorun değil bu. Tabii aracın sacına araçtan daha fazla önem veren Türk halkı için durum farklı. Tabii ki sıfır araçta bu tarz bir hata yaşanması kötüdür, ancak daha da kötü olan Honda Türkiye'nin "kullanıcı hatası kardeşim" mantığı ile müşterisini "enayi" yerine koymasıdır. Yani sorumluluk almak yerine hatayı kabul etmemek ve burnundan kıl aldırmamak sendromu.

Gelelim asıl meseleye, arkadaş bir önceki kasa civic sahibi. benzin+lpg. 10b bakımı için servisi arada. çıkan fiyat 850 lira. standart bakım bu. aracın ağır bakımı değil, yağ-filtre vs değişecek.850 lira nedir ya. Gitti sanayide 250 liraya yaptırdı.

gelelip Civic-Superb kıyaslamasına. Burada fiyat devreye giriyor. kusura bakma ama yeni civic o fiyatı kesinlikle hak etmiyor. aynı fiyat bile olmasa, superb 5-10b fazla fiyata bile satılsa her türlü tercih edilmesi gerekirken bu fiyatlara civic almak mantıksız.

Honda ülkemde "zaten satıyoruz geçir geçirebildiğin kadar" fiyatlandırmasına sahip. gerek sıfır araç fiyatlarında gerek servis fiyatlarında. Doğuş gibi müşterisini öpme derdinde. İşte sırf bu yüzden bu ülkede Honda alınmaz. Ne zaman pazar kaybeder, "ulan ne oluyor, o kadar sipariş verdik elimizde patladı araçlar" durumuna düşerler işte o zaman servis ücreti de, sıfır araç fiyatı da sınıfının en rekabetçi düzeylerine iner. ciddi ciddi söyleyeyim bugün bu millet Civic almasa fiyatları en az bir 15b düşer. O "çökme" sorunu da 2 aya kalmaz çözülür.

Yerli üretici, yok yeni proje falan bu laflara girmeyeceğim. o kadar bu milleti düşünen firma olsa önce fiyatını böyle balon gibi şişirmez servise gelen müşteriyi öpmek için uğraşmazdı.

Haklı olduğunuz yerler var. Saygı duyarım.

• MyWorldLife kullanıcısına yanıt
    Bunu benzin zammı konusu açarken dahi TSIcılar ağlıyor diyen mi söylüyor? Ben zaten Honda’yı kötülememişim oylama Mart ayında yapılmış şu an farklı sonuç çıkardı demişim. Kötülediğim başlık varsa da sebebi insanlara top çarpmıştır demeleri. (dedilerse tabi öyle diyor insanlar).

• quote:

Orijinalden alıntı: Kragen

Bunu benzin zammı konusu açarken dahi TSIcılar ağlıyor diyen mi söylüyor? Ben zaten Honda’yı kötülememişim oylama Mart ayında yapılmış şu an farklı sonuç çıkardı demişim. Kötülediğim başlık varsa da sebebi insanlara top çarpmıştır demeleri. (dedilerse tabi öyle diyor insanlar).

Ben VW markasının DSG nedeni ile eleştiren bir insanım. 7 Senedir DSG sorunlu.

Yoksa VW’nin TSI motorlarını çok beğeniyorum. Özellikle açtığım bir konuda bahsetmiştim Arkadaşım 2017 jetta kullanıyor ve şehir içi ortalama 5.5 ile sakin gezebiliyor diye.

VW’i sevmesemde gerek satış politikası gerek yakıt verimliliği her zaman saygım vardır.

• Civic daha kaliteli, daha konforlu, donanımlıdır. Superb daha geniştir.

İkisi arasında tabii ki civic ama göçük olayının sonuçlanmasını bekleyin bence.
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    Daha kaliteli? Daha konforlu? Tasarım kişiden kişiye değişir ama bu dedikleriniz değişmez.

• Sadece iki aracın fiyatları yakın diye d sekmenti ile c sekmentini kıyaslamak bence kesinlikli doğru değil. Ben bir hondacı olarak söylüyorum yeni honda superb nin eline su dahi dökemez. Zira c sekmenti bir arabanın iyi bir d sekmentine yakın fiyat çekmesi o firmanın bir ayıbıdır. İnsanları enayi yerine koymasıdır. Çok sağlam fanatikleri var hondanın ve fiyata çok bakmadan direk alacak adam çok. Onlarda buna güveniyor zaten. Civic ile oktavya kıyaslanmalı bence. O durumda bile civic in acaba dedirtecek çok özelliği var. Herşeyden önce F/P olayında kesinlikle oktavia. Ama ben tekrar söylüyorum ben civic kullanıcısıyım (FD6) ve kesinlikle arabamı çok seviyorum.
  • çoluğunuz çocuğunuz varsa super b alın. Civic'in ncap çocuk güvenliği puanları düşük. 4 yıldız alma sebebi de bu zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Civic daha kaliteli, daha konforlu, donanımlıdır. Superb daha geniştir.

İkisi arasında tabii ki civic ama göçük olayının sonuçlanmasını bekleyin bence.

Octavia ile superb karismis sanirim, yoksa ciddi bir sorun var ortada :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.