Bildirim
superbox aldım 10 MBps 110 TL Güncellendi Fatura detayları eklendi ilk ay (9. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yuksek alıyorlar aylık telsi kullanım 2.32 tl 4.64 tl değil ki ? -
benim fatura aynı böyle gözüküyor ve bu durum nedir diye ben sormayı düşünmüştüm ? -
Vergiyi fazla alıyor gibi geliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mh ile görüşmek lazım vergiyi fazla alamazlar
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
moto z3 5g moto mod
https://twitter.com/Ookla5GMap -
-
-
-
speed test bu ay tr içi sorunlu gibi yurtdışı test serv seçin.
en gerçekci sonucu bu arawww.nperf.com veriyor gibi mobil uygulaması da var. -
mayıs ayında 1 gunluk kullanım için vergi aldıklarını söylediler 2 defa vergi aldık dediler -
şözleşme de ek vergiler belirtilmiş mi sadece paket fiyatımı yazıyor. belirtilmemişse paket fiyatı na herşey dahildir tüketici hakem heyetine başvurarak paket harici ücret ödenmeyebilir. sözleşmede ek vergiler vs vs yazıyorsa yapacak bir şey yok. -
geçen ay için 1 gunluk kullanım için 1 aylık vergi almışlar diğer aylar normal vergi üçretleri gelirmiş zaten ben 1 TB geçerim gibi geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 6 Haziran 2019; 16:5:52 > -
windows 10 için speed test indirdim o hatalı çalışıyor -
Mobil hat sözleşmesi yapılıyor vergi bilgileri sözleşmede mevcut
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
hocam eskiden MTU ile aşıyorduk o kısıtlamasını -
Merhaba, bu cihazı farklı bölgelerde kullanabiliyor muyuz ? Bölge kısıtlaması var mı? Bir de powerbank ile 220 v olmayan yerde modem olarak kullanabilir miyiz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
şuan uygulanmıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X