Şimdi Ara

Superbox modem kapalı olduğu halde Wi-Fi ekranında hala açık gözüküyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Superbox modemimin ismini ve parolasını değiştirmiştim. Modemin fişi çekili olduğu halde Wi-Fi araması yaptığımda hem eski adıyla hemde bağlanılabilir halde gözüküyor. Modemi resetledim filan her şeyi yaptım ama bu sorunu çözemedim. Yardımcı olur musunuz?

• kayıtlı bağlantılardan sildin mi?... kolay bağlan diye onu tutuyor tabi W10 için bu...

• ugah6aiw kullanıcısına yanıt
    Her pcde her telefonda gözüküyor. İnternetle daha önce alakası olmayan cihazda bile gözüküyor. Bağlanıncada bağlantı yok diyor. Komple resetledim yine aynı çözüm bulamadık
  • sanki arızalı firmware yüklenmiş gibi. bir zaman ben de yapmıştım bir marka'ya. erişilemez duruma gelmişti. çöpe attıydım.  

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt
    Hiçbir şey yüklemedim kaldırıp çöpe atamam fiyatı baya tuzlu halletmem lazım :)
  • Hahahahaha hocam aklıma birşey geldi ama o mudur bilmiyorum.
    Wifi çekim gücü nasıl ? Daha önce wifi şifresini başkasına verdiniz mi ?
    Evde mesh sistemi olsa siz bilirdiniz yani alt üst komşunuz sizin wifi'nizi tekrarlatıp yayın yapıyor olabilir mi ondan dolayı eski wifi adı çıkıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iCrush -- 13 Mart 2022; 12:52:18 >
  • iCrush kullanıcısına yanıt
    Wifi çekim gücü aynı bi değişiklik yok. Komşuylada hiç paylaşmadım. Eve gelen giden akrabalara verdim tabide yakınımda değiller. Eve gelmeden kullanamazlar yani. Misafir ağda ben bilerek oluşturmadım hem resetleyince onlarda gider diye düşünüyorum. Bunu resetlememe rağmen gitmiyor nalet :)
  • haknyce H kullanıcısına yanıt
    Hocam fişini çekmenize rağmen yayın yapması garip hocam yani başka birşey yayın yapıyordur.
    Telefona wifi analyzer yükleyip modem açıkken ve kapalıyken sinyal güçlerini kıyaslayıp eğer fark olursa modem kapalıyken evde gezip wifi sinyal oranını en yüksek yeri bulabilir misiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.