Şimdi Ara

Supergirl (2015) (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
945
Cevap
22
Favori
28.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tam diyordum oh son 1 dk gözüküyormuş tüm bölümü sarayım son dakikayı izleyeyim. Onu bile boşa izledim aynı sahne Flash'ta varmış

4'LÜ BÖLÜM İÇİN SUPERGIRL İZLEMENİZE GEREK YOK FLASH - ARROW - LOT SIRASINDA İZLEYİN
  • 2x4

Lan bu Alex, polis kızla baya yakınlaştılar bu nedir ya
  • 1. sezonu izledim. Fena değil. Gayet eğlenceli. Bir şans verilebilir.

• Dizide sevdiğim tek şey supermanin geldiği zamanki hali ama farkettiğim bir şey var o diziden çıkınca iyice sıvamaya başladı gelen karakterler falan. Mon el nedir arkadaş soktular supergirlün sevgilisimi olcak şimdi bu karakter olsen desen zaten muhafız oldu oda bir tuhaf. Cyborg superman çıktı birde saçma bir vucut bulmuş hali.

Crossover deniliyor ortak bölüm değil son 1 dakkada olup bitiyor. Ben bu 2 sezondan bir şey anlamadım açıkcası.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 24 Ocak 2017; 1:21:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Peter Gadiot, Supergirl'de Mister Mxyzptlk'i canlandıracak.

Supergirl (2015)

Bu adamlar süpo nun romanlarındaki her karakteri getirmeye yemin etmiş anlaşılan. Çok tehlikeli bir karakterdir. Umarım rezil etmezler.

Sınırsız güçte bir canlıdır. İlk 2000 sene iyi olmuş, canı sıkıldığından sonraki 2000 senede kötü olmaya karar vermiş.

• Bölümdeki bilim adamı neden soluk tenli değil di ? Üstelik ilk kendi üreimde denedim dedi orası biraz saçma geldi
  • arkadaşlar superman gelecekti ne oldu o iş kacırdım mı
  • Kevin De Bruyne kullanıcısına yanıt
    2. sezonun ilk iki bölümünde var kendisi.
  • 2.sezon 11.bölümün ortalarına geldim de
    arkadaş bu supergirl niye ağır çekim koşuyor anladık dizi evreni bu film değil de kıçı kırık smallville de superman olmayan clark bile bu supergirl den daha güçlü idi.
    not: bu dizi de bir şeyler iyileşeceğine kötüleşiyor.

edit: bölümün ilerleyen zamanlarında fark ettim ki bu ilk beyaz marslı çıktığında ışık hızında hareket ediyordu şimdi yavaşlamış. sanki diziyi kötüleştirmek için extra bir çaba var. ben bu supergirl den umudu kestim ama adetten gene seyrediyorum. umarım sinema evrenindeki supergirl ü iyi yansıtırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemoberk -- 7 Şubat 2017; 12:32:7 >

• quote:

2×2

Yine müthiş bir bölüm daha. CW inşallah tüm bütçeyi bu 2 bölüme ayırmamıştır keşke dövüş sahneleri daha iyi olsa. Daredevil kalitesinde dövüş sahneleri beklemiyorum ama biraz daha inandırıcı sahneler olsa daha iyi olabilir.

Superman gitti, Cat gitti bu ne ya

Harbiden ha bir daredevila bakıyorum bir buna arada inanılmaz fark var daredevil dövüş sahneleri gerçekten çok iyi gerçekçi başlamadı mı onun yeni sezon bunda 2. sezonu göremem zor çok sıkıcı

• quote:

Daredevil'in 2. sezonundan bahsediyorsanız çoktan başladı ve bitti bile

Yoh hocam 3. sezon
  • hatırlatın bi ara başlayayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Of Earth

quote:

2×2

Yine müthiş bir bölüm daha. CW inşallah tüm bütçeyi bu 2 bölüme ayırmamıştır keşke dövüş sahneleri daha iyi olsa. Daredevil kalitesinde dövüş sahneleri beklemiyorum ama biraz daha inandırıcı sahneler olsa daha iyi olabilir.

Superman gitti, Cat gitti bu ne ya

Harbiden ha bir daredevila bakıyorum bir buna arada inanılmaz fark var daredevil dövüş sahneleri gerçekten çok iyi gerçekçi başlamadı mı onun yeni sezon bunda 2. sezonu göremem zor çok sıkıcı

hocam hocam gotham izleyinn

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.