Şimdi Ara

Supergirl > Superman mi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
4.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Gerçek bilgi

ben fulcrum = presence Oaa = over-void diyorum

fulcrum presence ile eşit olmasada elaina gibi karakterden fersah fersah üstündür hatta lucifer + pr beyonder + elaine'yı peynir ekmek arası yer bile diyebilirim
    Presence=TOAA bunu Hadeyan hocamıza sorabilirsin.

Elaine Belloc Presence görevini yapmış bir kız. Presence>=Elaine oluyor.

Bide Lucifer+PR Beyonder geliyor. Ve Fulcrum peynir ekmek arası yapıyor WTF!

Elaine solo bile diyebilirim
  • Doctor Fate kullanıcısına yanıt
    bu konuyu hadeyan filan bilemezki iki karakterinde feat'i yok ben zaten nediyorum Toaa kendi evreninin tanrısı diyorum ama presence değil diyorum o yüzden arada klasman farkı oluyor.

eliane istediğinin görevini yapsın kendisi asla o tanrılığa erişemedi.

ben fulcrum'u oaa dan bir yarım tık altta görüyorum bence gayet normal peynir ekmek yapması.

elaine solo alması imkansız kendisi tanrı kıvamında biri değil
  • Hadeyan kullanıcısına yanıt
    tam tersi Spergirl çok daha güçlü... Supermen bunu kabul etmiş... size ne oluyor?
  • İki true omnipotent (TOAA ve Presence) yenişemezler.

Presencenin görevni yapmak demek hemen hemen o güçte olmayı gerektirir.

Eğer Fulcrumu TOAA dan bir tık düşük görüyosan elaine ile eşit görmelisin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doctor Fate kullanıcısına yanıt
    tamam ama Oaa'nın kendini öne geçirdiği 2 özelliği var 1. kendi evreninin ana tanrısı 2. yazarı temsil etmesi

presence'nin görevi ne ben onu anlamadım bu adamlar zaten evrene müdahele ettiğini 1-2 kez görmüşüzdür oda direk 1v1 vs atmışlığı olmıyan müdalelerdir presence'nin görevi oturmak diye biliyorum onu yaptıysa bizde yapardık

fulcrum'u Toaa dan 1 tık değil yarım tık aşağı görüyorum hatta = bile diyebilirim kendimce. bu arada fulcrum'un elaine'ye göre 1+ özelliği daha var yazarı temsil etmesi. bu arada bu vs'nin sonucunu öğrenmemiz imkansız o yüzden tamamen kendi fikrimi yazıyorum
  • Gerçek bilgi kullanıcısına yanıt
    Presence oaa gibi değil arasıra yeter haddini bilin diye mudahalede bulunur.

Bu arada oaa=fulcrum bence.Aksini gösteren bir şey yok.Direk yazarı temsil ediyor fulcrum bu da çizgi romanı istediği gibi yazabilir demek.

Presence ise net bir şekilde oaa ve fulcrum gibi değil.Bi güç skalasının en üst seviyesi gibi.Mesela zeus dc de nasıl en yüksek seviye ise old godlarda presence de kendi tarafında öyle.Yenilebiliriliği gösterilmiş daha önce (daha yakın bi zamanda michaeilin öldürdugu bi sayı okudum) yani bence presence fulcrum ve oaa dan daha geride diye düşünyorum.Fulcrum ve oaa nın dengi primal monitor gibi geliyor bana.Daha çok bir olgu gibi olsa da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shrimp6 S kullanıcısına yanıt
    güzel anlatmışsınız fulcrum oaa'dan yarım tık düşüktür çünkü marvel daha çok stan lee'ye önem veriyor bunuda her filmde oynamasından anlıyoruz zaten. o yüzden ben fulcrum'u oaa'nın yarım tık aşağı görüyorum yani Toaa=over-void > presence = fulcrum gibi ama işte bu vs'lerin sonucunu kesin bilemeyiz :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.