Şimdi Ara

Superman'in Hızı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Superman speedsterler dışında en hızlı karakterlerden birisidir .. Özellikle Silver Age döneminde Flash'tan daha hızlı veya aynı hıza sahipti .. Tabi sonraki versiyonları daha yavaş ..

Bazı hız featlerine bakalım ;

Silver Age döneminde evreni birkaç saniye , Multiverseyi birkaç dakikada dolaşmak .. Sonsuzdan daha hizli deniyordu o bolumde hatta .. Spectre tarafindan hizi yuzunden evrene zarar verme nedeniyle uyarilmis ve dayak yemisti sonra ..

Hızıyla zaman yolculugu yapmak ve gecmise gitmek ..

Flash'ın isik hizindan cok daha hizli yumruklarindan kacmak ..

Flash ile birçok yarista berabere kalmak . Ki bu yarislar arasinda evrenin sonuna kadar olan yarislar bile vardi .. Hatta bir tanesinin kapaginda Flash artik dayanamiyorum sen kazandin gibisinden bir seyler diyordu ama yalan olabilir .. Clickbait :)

Nanosaniye refleksiyle çocuk kurtarmak (10^-9 saniye yani 1 saniyenin 10000000000'de 1'i)

Flash'i yakalamak ve tutmak . Kafasindaki tasi aliyordu sonra hatta ..

Kingdom Come Superman için Jay Garrick'in Wally West kadar hizli demesi ve Kingdom Come Flash'i tek "algilayabilen" Kingdom Come karakteri olmasi . (Algilamak bile cok onemli cunku KC Flash omnipresent)

Prime versiyonunun isiktan tredesilyonlarca kat (10^42 kat) hizli gitmesi !!!

Imperiex , Mongul , Doomsday gibi karakterlere speedblitz yapmak .

New 52'de Flash'in speedblitzini lehine cevirip Flash'i parmagiyla ucurmak .

Jay Garrick ile birlikte Flash'i neredeyse yakalamak ..

Kara delikten kaçmak .

Saniyeler icinde Pluton'a gitmek .

Bunlar sadece cok kucuk kismi featlerin .. Dedigim gibi Superman'den daha hizli herolar sadece speedsterlerdir .. Digerleri en iyi ihtimal denk hizdadir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irishman -- 27 Haziran 2018; 2:1:28 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Güzel yazı olmuş hocam... Elinize Sağlık :)

Bu arada KC Flash ın omnipresent olduğunu ilk defa duyuyorum bu her zamanda ve her yerde demek oluyor yanlış bilmiyorsam
  • Man_Of_Steel kullanıcısına yanıt
    Öyle ama fazla feati yok .. Sadece KC Superman onu algılayabiliyor .. KC Superman cok daha yavas tabi ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam teşekkürler açıklama için

• Superman'in Hızı !

hocam bu fotoğraf hangi seride geçiyo

yani Justice League:War animasyonu hangi seriye uyarlandı biliyomusunuz
    New 52 Justice League ama hangi sayi bilmiyorum .. Ben #1'i okumustum ..

Justice League filmini izlediysen DCEU'daki ordaki sahne de burdan alinti direk .. Flash ile Superman'in ..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • New 52 jl serisine bi bakayım

Ve evet dceu jl flmini izledim alıntı yapmıslar ama burda çr de flash superman ile dalga geçiyodu gerçi ikiside bu kavgayı ciddiye almıyo ama... Filmdeki çok tecrübesizdi tırsa tırsa kosuyodu... Böyle flash mı olur ya hiç sevmedim keşke jl filminde daha farklı bir aktör daha farklı bi flash görseydik ve flashın supermanle dalga geçmesini seyretmek isterdim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.