Kingdom Come Superman Kal Kent (Superman One Million) Old King Thor Hunter Prey Doomsday Space Punisher Hulk Silver Surfer
Darkseid Takımı
Pre Crisis Darkseid Pre Crisis Mongul Pre Crisis Green Lantern Pre Crisis Shazam
Not : İlk takımdaki karakter olan "Kal Kent" Superman One Million olarak geçiyor . One Million serisindeki ana Superman .. Superman Prime One Million ile pek ilgisi olduğu söylenemez .
Darkseid omega beamle 2-3 kişiyi götürür zaten geriye hunter prey doomsday Supermanler old king THOR kalır belki thorda dayanamaz
Bu arada darkseid true form değil dimi
Kc supermanle pre crisis Shazam şit seviyedeler diye tahmin ediyorum yada shazam az bişey üstün kapışırlar bayağı bi Shazam alabilir Hunter prey le darkseid uzun süre kapışır rabi true form değilse kal kent abimizi biliyorum bayağı güçlü hatta silver age supermanden daha güçlü diye biliyorum oda gl yi alır
Aklıma geldikçe yazarım
Yada old king gl yi alır ss ile kal abimiz mongulu alır darkseid hunter preye alamazsa
Team Superman wins
Shazam kalıyorda o çok büyük bi tehdit değil bu arada old king THOR pre crisis Shazam'dan güçlü dimi
Mongul'u Kal Kent'in alabileceğini sanmam .. Pre Crisis Superman kadar güçlü fiziksel olarak -hatta daha güçlü deniyordu-
OKT ile PC Shazam denk hatta fiziksel olarak Shazam daha gucludur .
Hunter Prey ile Darkseid uzun sure savasmaz . Darkseid öldürecektir .
Kal kentin gücü pre crisis le denk gibi bişey değilmi ?
Aslında haklısın çünkü pre crisis darkseidden bahsediyoruz
Shazam necro king kadar yok ama dimi
Kal Kent'in en büyük feati Force Vision'u ile bir galaksiyi yavaşlatmak .. Titano diye bir karakter de yardım ediyor burada ona hatta .. Yani galaktik bile değil tam olarak .. PC Superman evrensel .
Peki pre crisis Shazam'ın en büyük featini söyleyebilirmisiniz
NKT multi galaxy imiş Shazam pre crisisde universal varmıydı ?
Ss omega beam yemez bence hatta içine çekip geri yansıtabilir. mongulu bilmiyorum onu geç Old king thor shazam ı alır bence Darkseid hulkla doomsday i öldürse ss vs lantern de normalde ss alır ama pre crisis i bilmiyorum
neyse bence süpo alır
Yani pc shazam universalmı big bangın gücüne sahip birini yendiğine göre
Infinity Man biraz Imperiex gibi .. 2 karakter de potansiyel olarak Big Bang enerjisine eşit ama normal hallerinde bunun çok çok küçük kısmını kullanıyorlar .. PC Shazam Infinity Man'i yendi ama orada full power zaten kullanmadı Infinity Man .. Kullansa Shazam falan kalmaz ortada .
Pc shazamın ne seviyede olduğunu bi öğrenemedim
Ne bileyim .. Galaktik featleri var .. Üstü yok .. Galaktiktir .
Son_of_Krypton
kullanıcısına yanıt
Galaksi taşımakta her yiğidin harcı değildir
Çok soru soruyor kusura bakma ama sentrynin en güçlü halinin buster seviyesi nedir