Şimdi Ara

Superman vs Wonder Woman + Shazam (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
0
Favori
4.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ağır fan mı ? Güleyim de boşa gitmesin.

Dc sembolü Supermandir istediğin kişiye en ağır hatere sorabilirsin.

Kahramanbaykus da sor istersen aklına gelen herkese sorabilirsin Ace of Spades e sor. Ascalona sor.

Presence ile karşılaştırma ne alaka ? Silinmesini istemeyen presence zaten ? İstemediği için silinemiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doctor Fate kullanıcısına yanıt
    gül gül. dc'yi sembol ediyor ne abi ya.

dc'yi over-void temsil ediyordur sen sorabilirsin

presence istemediği için silinmediği hangi çr de geçiyor ss veya link var mı ?
  • Abi Superman DC için vazgeçilmez bir karakter.

Tarihten silinebilmesi için tanrıdan onay gerekir ama tanrı onay vermediği için olmuyordur diye düşünüyorum.

SS bulamam ama Nabu ys sorabilirsin hocam. O ss ide bulur çünkü ben hangi çr olduğunu bilmiyorum

bende biliyorum süperman'in vaz geçilmez olduğunu ama sembol diyince akla ilk tanrılar gelir.

silinebilmesi için onay gerekiyor ne yahu süperman'in bundan haberi yok herhalde yada düşündüğümüz kadar zeki değil silinmiyorsa asla her keze tek başına dalması lazım

presence'nin ben istemezsem süperman silinmez dediğini ilk kez duydum dc wiki de bile yok
  • Tanrıdan habersiz iş yapıyor herhslde bu ksrskterler ?

senin dediğinle olay süperman > lucifer oluyor.
  • Gerçek bilgi kullanıcısına yanıt
    Sembol diyince ilk tanrılar gelmez.Taşidıkları değer ve yargılara göre sembol olur.

Ss i herald seviyesinde 1v1 de alabilecek bir sürü karakter var.Martian manhunter thor aklıma ilk gelenler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shrimp6

Sembol diyince ilk tanrılar gelmez.Taşidıkları değer ve yargılara göre sembol olur.

Ss i herald seviyesinde 1v1 de alabilecek bir sürü karakter var.Martian manhunter thor aklıma ilk gelenler.
    MM zor ama Thor alabilir. Neden dersen onun böyle zayıflıkları yok ya da içindeki OdinForce gücünü çekemez SS.
    Mm savaşmadan bile alabilir.Zihinsel saldırilarda bulunabilen ve isterse dokunulup görülemeyen bi karakter.Ss in içinden geçer.Istersen aç bi konu bakalım ne diyecekler.

• quote:

Mm savaşmadan bile alabilir.Zihinsel saldırilarda bulunabilen ve isterse dokunulup görülemeyen bi karakter.Ss in içinden geçer.Istersen aç bi konu bakalım ne diyecekler.
    Kahramanbaykus da açtım genel olarak ss çıkmıştı ama. Neyse siz açın hocam çıkıyorum ben.
  • Takım yener. Yüzdelerle konuşursam %60 takım.
    Dersteyim akşama anca.

Konuyla alakası yok ama aklımdayken yazayım belki bazı arkadaşlara yardimcı olur eğer doktorluğa ilginiz yoksa sırf sagdan soldan doktor ol oğlum çok saygın meslek çok para kazanıyor gibi söylemlere aldırış etmeyin bu kadar zor ve sıkıcı bir eğitim süreci olamaz ya.

• quote:

Dersteyim akşama anca.

Konuyla alakası yok ama aklımdayken yazayım belki bazı arkadaşlara yardimcı olur eğer doktorluğa ilginiz yoksa sırf sagdan soldan doktor ol oğlum çok saygın meslek çok para kazanıyor gibi söylemlere aldırış etmeyin bu kadar zor ve sıkıcı bir eğitim süreci olamaz ya.
    Tamam akşam açın :D

Yok doktor olmamı isteyen yok çok şükür
    Şanlısin valla.Gerçi mühendislikler tıptan daha da kötü.Tıp veya mühendislik arasında kalırsan tıp seç.Ama mumkünse ikisini de seçme

• Shrimp6 S kullanıcısına yanıt
    Sembol konusunu çözdük biz

SS thor'u pas pas yapar onu geç zaten. mm konusuda kahraman baykuşda açıldı bir tane bile mm diyen çıkmadı :D
  • quote:

sılver surfer'ın telapati yeteneği var + olarak telapatiden korunabiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.