< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
The Casting of Frank Stone | PS5 | ANA KONU | Türkçe (4. sayfa)
-
-
Oyunu bitirip satmak isteyen varsa dm atabilir bana
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Teşekkürler hocam alacaktım, vazgeçtim. 👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gameplay var mı azda olsa , yoksa quarry gibi sırf sahne sahne mi ?
Sinematikleri gecemedigimiz icin 610G actim sildim oyunu bana yetti
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quarry ile aynı tarz hocam bu tip oyunlarda gameplay hep benzer şekildedir
evet hem sinematik hemde aynı diyalogları geçebilsek tekrar tekrar oynanabilirlik daha keyifli hale gelirdi
Oyunda seçimler çok saçma olmuş. Spoiler vermeden anlatamıyorum ama bunu seçersem herhalde böyle olur diye düşünüyosun ama hiç olmayacak şey oluyor. Bu da sizi tercih yaparken mantıklı düşünmek yerine tamamen karambole seçime zorluyor 😀
oyunun pc konusunu bulamadım var mı ?
-
Kesinlikle mantik yok mesela birinde birini kurtarmayi secince öluyorsun, digerinde kacinca öluyorsun tekrar tekrar oyna diyor iste ben de bunu sevmiyorum.
oyun çok kötüymüş doğru mu ?
ben until dawn collection oynadım. hatta bazıları sıkmıştı. devil in me fena değildi.
the quarryi de yarım bırakmıştım. bu hepsinden kötüyse zaman kaybı o halde
-
Cok kotu diyemem ama quarry ve until dawndan kotu bence.
Dead by Daylighta sahip olanlar steamda bu oyuna daha ucuza sahip olacaklar 23 dolarlık 2li paketi benim merak ettiğim Dead by Daylighta olanlar bu oyuna ne kadar fiyat ödeyecekler quarryi zamanında 119 tlden almadım diye hayıflanıyordum ama dün yeni bir paket getirmişler ve bende olanlar olduğu için quarry deluxeyi 3 dolar gibi komik fiyata aldım 15 dolardan inmiyordu oyun .9 dolar bile pahalı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X