Şimdi Ara

Süpermen'i neden seviyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bana aşırı saçma ve saf bi karakter gibi geliyo. Normal Süpermen o kadar güçlü Vs üstüne zeki diyolar ama en aptal tuzaklara kanıyo. Birde durmadan guclenmesi falan ne bileyim çok çocukça geliyo watchmen,sandman Vs gibi çizgi romanlar ve karakterleri varken. Şunu oku fikrin değişir dediğiniz varsa da bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kingdom Come oku .

• Okudum hocam. Süpermene sempati duymaya yaklaştığım tek çizgi roman o zaten.

• Pony Hunter kullanıcısına yanıt
    İyi işte ..

Bir de gominist falansan Red Son oku kesin fanı olursun

• Hocam patatesçi değilim ama okuduğum ilk çizgi romanlardandı red son. Ama sorun benim çıtayı çok yüksek tutarak başlamamamda olabilir. Watchmen sandman fables derken böyle çr'ler çok "çerezlik" geliyo. Kingdom Come hariç tabi o da iyiydi.

Superman de felsefilik yok fazla . Watchmen veya Vertigo okuduktan sonra sana sığ gelmesi normal tabi .

Ama Strange Visitor diye bir versiyonu var . Onun çrsni merak ediyorum . Mega ya da Pdf bulursam indircem tablete .

• Strange visitor i sever miyim sence

Bilemem . Çr bu .

http://dc.wikia.com/wiki/Adventures_of_Superman_Vol_2_16

• İlk süper kahraman olması en büyük etken. Ayrıca öyle bir felsefesi vardır ki bir çok teze konu olmuştur. Bazı yazarlara göre Hz. İsa'yı temsil eder. Saf iyiliğin ve fedakarlığın vücut bulmuş halidir. Meselenin özüne inince Superman insanların olmaya çalıştığı ideallerin bileşkesidir. "The Man of Tomorrow" lakabı bu düşünceden gelir. Detaylı bilgi istiyorsanız Superman: The Unauthorized Biography okuyabilirsiniz.
  • jedi39 kullanıcısına yanıt
    süpermanin Hz. İsa'yı temsil ettiğini hangi yazar söylüyosa istifa etsin hemen ve hemen
  • Gerçek bilgi kullanıcısına yanıt
    Grant Morrison ;)

eğer o söylediyse istifa etmeye çarıyorum
    1-çr roman işine dinin sokulması saçmalıkdır aptallıktır
    2-Hz.İsa bir peygamberdir süperman ise hayal ürünü bir karakterdir
    eğer öyle bişi dediyse istifa etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerçek bilgi -- 15 Temmuz 2018; 20:36:21 >
    Kardeşim yaşın küçük tepkini anlıyorum. Temsili hayali karakter ile gerçek insanı bir tutmuyorlar zaten. Esinlendiği kişi o.
    tamam yaşım küçük tabi yav gerçek hayatında görse abi kusura bakma diyeceksin çok konuşma bare ca süpoyu gelip kendinmiş gibi savunan arkadaşlarla çok konuşmam normalde
    since vol2
    İstanbulda isen bi ara gel çayımı iç. Buluşalım seninle.
  • Ben kusursuz oluğu için sevmiyorum :)
    Empati kurulacak bir tarafı yok. Hz. İsa'dan esinlenmiş olabilirler. Ama Hz. İsa ilede empati kurulmaz zaten :D
    İnsanların olmak istediği figür olduğu doğruur. Çocukken sırtıma az pelerin takmadım Sevilmesinin en büyük sebebi bence güç. İnsanlar gücü sever. Diğeride kendinden çok başkalarını düşünmesidir bence.
    adanadayım kardeşim
  • umutcicen U kullanıcısına yanıt
    Sadece güce indirgemek olmaz. Burada asıl olay saf iyilik timsali olması, insanların iyi tarafını temsil etmesi ve böyle olmanız gerek mesajı vermesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jedi39 -- 16 Temmuz 2018; 19:50:7 >
  • +sonsuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.