Şimdi Ara

Supernatural (2005-2020) | 15 Sezon (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.644
Cevap
68
Favori
605.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Izleyin bakalim. Dean'i bu bolum cok sorumluluk sahibi biri gibi gordum. Bakalim bana hak verecek misiniz?
  • dexterdan sonra supernatural'a başlamayı düşünüyorum sizce başlamalımıyım dizi korku ustunemı kurulu sürükleyicimi süprizler varmı vs vs
  • Aradığın herşey var diyebilirim genelde korkuy gerilim üzerine...Ama kahkahalarla güleceğin yerlerde oluyo.Ben kendi adıma en sevdiğim dizi diyebilirim..Hatta bırak dexter ı direk supernatural e başla yetişmen uzun sürücek....

Bu bölüm bence çok güzeldi gerçekten özlemişim supernaturalı.Ama gayet iğrendiğim yerler oldu tabi biraz da korkltuğum, ani çıkışlar falan.Dean çok ön plandaydı bu bölümde, Kendini affedemiyo bir türlü biraz da haklı sayılır tabi affedememekte
  • quote:

Orjinalden alıntı: fLaX[Ly]´#

dexterdan sonra supernatural'a başlamayı düşünüyorum sizce başlamalımıyım dizi korku ustunemı kurulu sürükleyicimi süprizler varmı vs vs

Benim en sevdigim dizi. Hersey var. Korku , gizem ustune kurulu ama dedigim gibi hersey var. @Kabus800 de soylemis zaten.

@kabus800

Kizin fareyi isirdigi yer nasildi?
  • hmm korku turunu fazla sevmem alanım aksıyon komedi macera gizem bilim kurgu fantastik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 17 Ocak 2009; 18:57:14 >
  • ben altyazı tam uyumlu oldukdan sonra çıktıkdan sonra indirdiim için diziyi anca bitti
    çok güzel bölümdü yiğit dediğin gibi dean ı biraz sorumlu ve tırsmış gördüm :D bide ben bu bölümde anneyi dean le sam in annesine benzettim yahu
  • quote:

Orjinalden alıntı: fLaX[Ly]´#

hmm korku turunu fazla sevmem alanım aksıyon komedi macare gizem bilim kurgu fantastik

Zaten korku değilde daha çok gerilim diyebiliriz. Bilimkurgu hariç dediklerinin hepsi mevcut
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bracq3n

ben altyazı tam uyumlu oldukdan sonra çıktıkdan sonra indirdiim için diziyi anca bitti
    çok güzel bölümdü yiğit dediğin gibi dean ı biraz sorumlu ve tırsmış gördüm :D bide ben bu bölümde anneyi dean le sam in annesine benzettim yahu

Annelerini aynen bende benzettim ve bunu baskasinin yazip yazmayacagina bakiyordum. Ben yazmadim etkilenme olmasin diye. Sende fark ettigine gore sorun bende degil.

@fLaX[Ly]´#
    xTraP'in dedigi gibi bilim kurgu disinda hersey var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!g!T -- 17 Ocak 2009; 4:42:47 >
  • Güzel bölümdü. Fakat kız biraz fazla güçlü değil miydi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: seocu

Güzel bölümdü. Fakat kız biraz fazla güçlü değil miydi?

Bence normal di kaç sene hayvan gibi yaşamış avlanmış fln o yüzden normal buldum.Ben sonda erkek kardeşi görünce bi bebek daha bekliyordum nasıl olsa soyda olan bişey dedenin/babanın genlerini taşıyolar
  • @ y!ğ!t gayette iğrençti yani o sahne.... Bu diziyi seviyorum ben yaa bu bölümde çok göremedik ama dean in esprileri şaşkın halleri süperr. dean...
  • Benim güldüğüm ve hoşuma giden bi sahne/dialog
    Danny:hurry! he's coming back
    Dean : He?
    Danny: Her brother!
    Dean:
  • quote:

Orjinalden alıntı: kabus800

@ y!ğ!t gayette iğrençti yani o sahne.... Bu diziyi seviyorum ben yaa bu bölümde çok göremedik ama dean in esprileri şaşkın halleri süperr. dean...

Evet Dean super ya. Simdi S04E13u bekliyorum. Dean'in ordaki hali komediydi trailerdan gordugum kadariyla.

Onceki sayfalarda vermistim bir daha vereyim. S04E11-12-13u iceren traileri izlemek isterseniz ;

http://www.youtube.com/watch?v=eHgbD2pcEO8
  • quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

quote:

Orjinalden alıntı: kabus800

@ y!ğ!t gayette iğrençti yani o sahne.... Bu diziyi seviyorum ben yaa bu bölümde çok göremedik ama dean in esprileri şaşkın halleri süperr. dean...

Evet Dean super ya. Simdi S04E13u bekliyorum. Dean'in ordaki hali komediydi trailerdan gordugum kadariyla.

Onceki sayfalarda vermistim bir daha vereyim. S04E11-12-13u iceren traileri izlemek isterseniz ;

http://www.youtube.com/watch?v=eHgbD2pcEO8

Çok güzelmiş ama eye of the tiger la başa çıkamaz muhtemelen dizide en çok gldüğüm sahnedir her ne kadar bölüm içinde geçmesede diziden sayılır heralde

Hermy90youtube
    Dean - Eye Of The Tiger
    http://www.youtube.com/watch?v=DvrfQiYS1pc
  • ewet yaf süperdi her izlememde kopuorum xD
    Bide bölümün başında köpekden kaçtığı sahneye kopmuştum en başta Hellhound geri geldi sandım böle doruldum sandalyede felan sonra bi baktım süs köpeği 2 saat hayvan gibi gülmüştüm yaf
  • quote:

ewet yaf süperdi her izlememde kopuorum xD
    Bide bölümün başında köpekden kaçtığı sahneye kopmuştum en başta Hellhound geri geldi sandım böle doruldum sandalyede felan sonra bi baktım süs köpeği 2 saat hayvan gibi gülmüştüm yaf

Bir bu bide kedinin dolaptan çıktığı sahnedeki yüz ifadesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Carnige

quote:

ewet yaf süperdi her izlememde kopuorum xD

Bir bu bide kedinin dolaptan çıktığı sahnedeki yüz ifadesi

o anlatılmaz yaşanııır
  • Bu bölümden ben bi tat alamadım:S
  • quote:

Orjinalden alıntı: BluuBZeR0

Bu bölümden ben bi tat alamadım:S

Ana konuyla alakasi yoktu ama bence guzeldi ve ana konuya zemin hazirladi.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.