Şimdi Ara

Supernatural (2005-2020) | 15 Sezon (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
17.644
Cevap
68
Favori
605.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

spoiler diye belirtmen veya yazını spoiler tagı içine alman çok zor bi iş değil mi?o spoiler tagını süs olsun diye koymadılar
    hayret bişey ya bu forumda insanlar ne zaman öğrenecek bunu

ben 11. bölümdeyim ve sayende kalan 6-7 bölüm benim için çok anlamsız olucak
  • ilk bölüm pek sarmadı ama bakalım birakç bölüm daha izleyelim sonra karar veririz
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolf1907

ilk bölüm pek sarmadı ama bakalım birakç bölüm daha izleyelim sonra karar veririz

Ilk 10 bolum ve daha sonrasi hakkinda (Ilk 5-6 bolumu izlemeyenler okumasin)

10. bolume kadar hep ayni seyleri yapiyorlar gibi gelebilir cunku farkli farkli yerlere gidip farkli yaratiklari avliyorlar. Ayni zamanda babalarini da ariyorlar. 10. bolumden sonra olay daha da sariyor ve bu sefer babalari da olaya dahil oluyor ve annelerinin katili olan iblisi ariyorlar.

Sezon 2 Bolum 5deyim. Izlemeye devam ediyorum. Cogu yeri unutmusum yeniden izlemek iyi oldu.

4. sezonun cok daha guzel olmasini bekliyorum ki o finalden sonra..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!g!T -- 2 Temmuz 2008; 4:01:31 >
  • @Sanctus Diavolos pardon abicim ben direk herkez izlemiştir şimdiye kadar zaten diye içimi döktüm önemli kısmı spoiler içine aldım herkezden tekrar özür diliyorum ...
  • Bracq3n;sağlık olsun hocam sorun değil. bende biraz sert çıktım kusura bakma. ama inan bu bölümde ne çok başım yandı bu spoilerlar yüzünden.
    düşün Lost dizisinin 3. ve özelliklede 4. sezon finali benim için tatsız oldu sırf spoiler içine alınmayan mesajlar yüzünden

Lostla ilgili spoiler mesajı şöyle bişeydi:

"Jonh Locke ölürse bu diziyi izlemeyi bırakırım"

ben bunu okuduktan sonra doğal olarak

tabuttaki kişinin John Locke olduğunu

anladım
  • TNT den kaptım supernatural gribini.oldukça güzel, gerilimli ayrıca. izlemekten zevk alırım.

Deanın umursamazlığı bi abi tavırları beni her ne kadar sinir etsede eyi bi velet. samde bi hiperaktivite bozukluğu var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

Bende izlemeye bastan basladim ve ilk sezonu bitirdim. Baya yerleri falan unutmusum ama suan icin en sevdigim 2 diziden biri. Lost , Prison Break falan bile daha sonra geliyor yani.

Supernatural ın izleyicide apayrı biryeri oluyor gerçektende..
    Nasıl anlatsam,izlemeyince insan Dean ve sam i özlüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: işkembe

TNT den kaptım supernatural gribini.oldukça güzel, gerilimli ayrıca. izlemekten zevk alırım.

Deanın umursamazlığı bi abi tavırları beni her ne kadar sinir etsede eyi bi velet. samde bi hiperaktivite bozukluğu var

işkembeden sallamışsın valla. sam, akıllı-uslu bir delikanlıdır, yanlışın var.
  • yaz bıtsın eylul gelsın dızıler baslasın yeter ya 3 bolum oynuyo 3 ay ara bıktım pb ve losttan unutturdular resmen supernatural de olmasa su yaz cekılmezdı
  • ewet yaf şimdi supernatural ı nasıl beklicem bilemiorum neyse smallville 3x7 deyim izle izle bitmio zaten xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bracq3n -- 3 Temmuz 2008; 12:10:45 >
  • quote:

@Sanctus Diavolos

Valla forumda diziden anlayan kisi sayisi cok az herhalde.

Scrubs , Supernatural gibi bomba dizilerden bahsettim ilgi cok az.. Kv izleyin siz daha.

Yaziyi da bekliyorum/uz.

Aslında sana ne kadar katılsam da kimsenin dizi anlayışına laf etmeye hakkın olmadığını düşünüyorum hocam
  • son iblis hatun 10 numara ama detaya gırmıycem sezon 3 teyım o kadar
  • ne beklıyorsunuz abı , adamlar acemı cadı, menekse halıl, ıhlamurlar altında vs vs bunlarla lost u onu bunu karsılastırıyor yorum bıle yazmıyorum artık...Kız arkadası lost tan bahsedıp karsısında bı haber kalanlar lost dızısıne saldırıyor falan fılan

quote:

Orjinalden alıntı: Headshott

quote:

@Sanctus Diavolos

Valla forumda diziden anlayan kisi sayisi cok az herhalde.

Scrubs , Supernatural gibi bomba dizilerden bahsettim ilgi cok az.. Kv izleyin siz daha.

Yaziyi da bekliyorum/uz.

Aslında sana ne kadar katılsam da kimsenin dizi anlayışına laf etmeye hakkın olmadığını düşünüyorum hocam

• yahu gece gece 2. ve 3. bölüm ü izledim ilk sezon bu diiz tek başına izlenilmemeli...

ilk 3 bölüm de etkileyici birşey göremedim pek tarzım değil ama genede izlemeye devam etcem
  • @wolf1907 kardeşim herkezde aynu şeyi sölüo ama xD
    10. bölüme kadar
    dişini sıkacanxD ve ewet diziden bıkmamak içinde başka bişi daha izlersen iyi olur çekilmez çünkü 6-7. bölüme kadar ben az daha bırakıcakdım 4. bölümde çok sönük bi dizi demeye başladım xD sonra sıkıntıdan 10-12. bölüme kadar geldim işte arada bir baktım sonra coştu xD beyler bu arada

3x4 deki barmenin adını hiç bi yerde bulamadım adını bilen yokmuuu xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bracq3n -- 3 Temmuz 2008; 16:36:04 >
  • Bende 2. sezonu bitirdim ama 3. sezonu izlemeyecegim. Zaten izledigim icin bir daha izlemeye gerek yok.
  • arkadaşlar ben çıtır kızlar göremedim...
  • diziyi nerenle izledin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemal_raul

arkadaşlar ben çıtır kızlar göremedim...

Çıtır kız derken bikinili kızlarmı bekliyordun yoksa
    Bizim kızlar karanlık ve iblis kızlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemal_raul

arkadaşlar ben çıtır kızlar göremedim...

görememen normal,adı üstünde Supernatural
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.