Şimdi Ara

supernpcden smurf almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hesaplar banlanıyor mu? banlansa bile geri dönüşü oluyor mu bize alıcam sanırım da

• bende alıcamda stock yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whituryd

bende alıcamda stock yok..
    2 hesap aldım onlardan hiçbiri banlanmadı banlanırsa ilk 7 gün içerisinde yenisi veriyorlar bi 30k+ip bir 50k+ip aldım çok memnun kaldım tavsiye ederim.
  • Mikuru Asahina kullanıcısına yanıt
    Akalı ne kadar süre oldu aldıktan 6 ay sonra ban yiyende var
  • 3 ay önce arkadaşım almıştı cocuk 2.haftayı çıkaramadı aynı anda almıştık ben hala takılıyorum :D
  • Bakalım ben de aldım da banlanacak mı bilmem
  • Neden TR'de daha pahalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: pgdnBREAK

Yani aslında hesapların öyle kolay kolay tek tek bir kişinin incelemesi olmadan olsa bile anlaşılacağını sanmıyorum normal game giriliyor her oyun farklı şampiyonlar sanki gerçekten bir insan kasmış gibi hesapları buildler falan her oyun değişiyor aynı hero oynansa bile skorlar bi iyi bi kötü hep kötü yada hep iyi değil farm falan normal normal bir oyuncu gibi oyunları var karşılaşmalarında ben dışarıdan baksam bu hesap botla kasılmış veya supernpcde satılıyordur vs demem. ben 2 arkadaşım 2 hesap aldı hiçbirisi ban yemedi şu ana kadar ama bir ara çok yüksek sayıda supernpc hesabının ban yediğini duymuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mikuru Asahina

quote:

Orijinalden alıntı: pgdnBREAK

Yani aslında hesapların öyle kolay kolay tek tek bir kişinin incelemesi olmadan olsa bile anlaşılacağını sanmıyorum normal game giriliyor her oyun farklı şampiyonlar sanki gerçekten bir insan kasmış gibi hesapları buildler falan her oyun değişiyor aynı hero oynansa bile skorlar bi iyi bi kötü hep kötü yada hep iyi değil farm falan normal normal bir oyuncu gibi oyunları var karşılaşmalarında ben dışarıdan baksam bu hesap botla kasılmış veya supernpcde satılıyordur vs demem. ben 2 arkadaşım 2 hesap aldı hiçbirisi ban yemedi şu ana kadar ama bir ara çok yüksek sayıda supernpc hesabının ban yediğini duymuştum.

Alıntıları Göster
    aldım 1 dakikada hesap bilgileri geldi :D

• 2 3 haftadir oynuyorum ban falan olmadi henuz
  • Aliralmaz nickinizi degistirirseniz ban riski %90 azalir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mscdd7

Aliralmaz nickinizi degistirirseniz ban riski %90 azalir.

Ama nickler aghag6 gibi gelmiyor.Mesela holywind oluyor salladik tabi bunu ama anlamli kullanici adlari veriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarican10

quote:

Orijinalden alıntı: mscdd7

Aliralmaz nickinizi degistirirseniz ban riski %90 azalir.

Ama nickler aghag6 gibi gelmiyor.Mesela holywind oluyor salladik tabi bunu ama anlamli kullanici adlari veriyorlar.

Alıntıları Göster
    Kardeş alma 3 ay sonra ban yedim
  • 6 aydir ban yemedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Painkiller.

6 aydir ban yemedi
    Bende alıcaktım sabah 20 ve 30k olanlar yoktu.Şimdi stoğa girmiş 20k olanlar 30k olanlar hala yok.1 dolar fazla verip 30k almak daha mantıklı sanki.
  • alırsan ban ciki ban ban
  • ben almayı düşünüyorum
  • Birkaç ay önce forumda konusunu açmıştım Getyoursmurf'den aldığım hesap ban yemişti. Yine o hafta içinde arkadaşlarımın supernpc'den aldığı bikaç hesap da ban yedi ama aralarında hala hesaplarını kullananlarda var. Biraz şans işi sanırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrRoar

Birkaç ay önce forumda konusunu açmıştım Getyoursmurf'den aldığım hesap ban yemişti. Yine o hafta içinde arkadaşlarımın supernpc'den aldığı bikaç hesap da ban yedi ama aralarında hala hesaplarını kullananlarda var. Biraz şans işi sanırım :)
    Ödeme işlemleri falan nasıl oluyor alan arkadaşlar varsa.Ve bu site niye daha ucuz?Bayağı fark var Getyoursmurf ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suavinin Berberi

Ödeme işlemleri falan nasıl oluyor alan arkadaşlar varsa.Ve bu site niye daha ucuz?Bayağı fark var Getyoursmurf ile.

Alıntıları Göster
    ödemeyi paypaldan yapmıştım yaptıktan hemen sonra mail'e id ve pw yolluyorlar. bende getyoursmurf'ten daha ucuz olduğu için aldım 2 ay oldu daha bir sıkıntı yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.