Şimdi Ara

superonline 100 mbit fiber hız sorunu!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kablolu 50ise sorun vardır cihazları resetlemeyi denediz mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet geçen ay 50 mbitten 100 mbite geçtim sürekli kopma hız düşüklüğü yasıyordum adamlar bugun geldi kabloyu değiştirdi gene değişen bişey yok bu modemi 5 yıldır kullanıyorum(huawei hg255s) müşteri hizmetleride kopmayı gördü demin aradım yeni modem istiyorum dedim zte dediler sanırım onu takıcaklar umarım düzelir 200 şira para verip 25 30 mb içerki odada 500 kb almak çok komik (ayrıyetten modemi araştırdım sanırım modem sıkıntılı şikayet varda baya sorun yaşayan var )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 8 Temmuz 2019; 21:34:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bağlantı fiber sanırım.Bende zamanında zte kullanmıştım huaweiden daha iyiydi bana gelen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet hocam fiber sıkıntı 100 mbitle 50 mbitte kullandığım hızı aynı almamla ortaya çıktı birsürü sorun yaşayan var huawei modemle zte iyi diyolar bakalım görüceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 8 Temmuz 2019; 21:37:46 >
  • sorunun sebebi tanınmayan ne idüğü meçhul çöp router kullanmaları WAN kullanıcı adı + şifresini verseler bu sıkıntılar olmazdı...
  • Modem değişti gene sıkıntılar var ne yapmam lazım

• değiştide yine aynından taktılarsa sorunu çözmediğini bil... HG255s gibi kronik sorunlu routerları seri olarak sorunlu çıkıyor kablolu olarak kullanmak kablosuz olarak kullanmak için router almak çözüm olabilir...
    www.hepsiburada.com
    Tenda N301 4Port WiFi-N 300Mbps 2 Anten Router/AP Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/tenda-n301-4port-wifi-n-300mbps-2-anten-router-ap-p-BD500787?magaza=Nepal%20Bilişim

www.hepsiburada.com
    TP-Link Mercusys MW MW301R 300Mbps Wireless N Router Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/tp-link-mercusys-mw-mw301r-300mbps-wireless-n-router-p-HBV00000KNA1A?magaza=Hepsiburada

client router olarak kullanırsan daha iyi performans alırsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi detanaoq -- 16 Temmuz 2019; 14:30:50 >

• Hocam zte taktılar routerımda var fakat böyle değil tplink ac750 var direk prize takılan tipten bundan alsam işe yarar mı?

• ona devam et client router olarak bağlan tp-link ile farklı wifi ağı ayarla sadece tp-linke bağlan farkı göreceksin...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.