Şimdi Ara

SuperOnline 100Mbps 340₺ 1000Mbps 440₺ (Bölgesel Kamp. 01.06.24 son) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
4.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

????

• Bayram bitti, speedtest yine sunucu ararken beklemeye başladı. Muhtemelen bayramda tatilcilerle azalan internet trafiği tekrar tepe yapmaya başladı. Altyapı yetersiz arkadaşlar, lütfen kendinizi avutmayın. Ben mecburiyetten kullanıyorum. Alacaksanız bunları bilin;

- Hiçbir servis sağlayıcıda olmayan katı sansür (BTK'nın pilot uygulayıcısı),

- Twich ve Kick yayınlarında bolca drop ve PING,

- Oyun sunucularında PING, Lag, Loss,

- Akşam prime time saatlerde ümüklenen video sunucuları,

- Aradığınızda hiçbir şekilde sorununuza çözüm üretebileceğiniz yetkili bulamayacağınız bir müşteri hizmetleri...

Onun haricinde downloadlarda v.s. pek sorun göremedim bugüne kadar (o kadar da bir zahmet olsun.)...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uyemuyedegil -- 20 Haziran 2024; 14:52:27 >
  • Zurnayla bugün speed test yapıyoruz.

DH. Zurnacıyoutube
    Dh Zurnacı speed test açamıyormuş
    https://www.youtube.com/shorts/Sb9-Zme7QIU

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uyemuyedegil U kullanıcısına yanıt

Müşterilerin yaşamlarını kolaylaştıran inovatif çözümler ile ihtiyaçlara uygun yenilikçi değer teklifleri sunan Turkcell

Birlikte saymaya ne dersiniz bu yenilikçi ve inovatif çözümleri?

Abone deseni ve loglama (BTK kararıyla)

Deep Packet Inspection (kısaca DPI)

Bandwidth Throttling (Bant genişliği daraltma)

Speedtest sunucularında gerçek olmayan/uygulanmayan hız değerlerinin gösterilmesi

DNS sunucularının engellenmesi

Yasal olan IPTV'ler dahil, IPTV erişimlerinin engellenmesi

VPN servislerinin keyfe keder engellenmesi

Ucuz yurtdışı çıkış yollarının kullanılması nedeniyle route sayısının anormal artması/başarısız transferlerde bulunması

Başka var mı arkadaşlar benim saymayı unuttuğum?

Evet Sansüronlayn adlı İSS, inovatif çözümlerle interneti dilediği gibi eğip, bükebiliyor. Aynı matrix'in eğilip, büküldüğü gibi...

30. yılına güçlü sansür ve buna bağlı teknolojilerle büyüyen Sansüronlaynı tebrik ediyoruz.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158785567

• Fiyatlar kampanya sonu olan 1 ağustosa kadar aynı kalır mı ? Temmuz sonu oturmaya başlayacağım eve alacağım. Artma ihtimali varsa şimdiden başvurayım diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tony.Stark

Fiyatlar kampanya sonu olan 1 ağustosa kadar aynı kalır mı ? Temmuz sonu oturmaya başlayacağım eve alacağım. Artma ihtimali varsa şimdiden başvurayım diyorum.

Hocam sıfır hizmet alımı ise bölgeye özel paket ve farklı kampanyalar olabilir.

Buradaki paylaşılan kampanyalar mevcut abone için. En net bilgiyi çağrı merkezi ile görüşerek alabilirsiniz.
    8502220222

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Anladım hocam sağolun bir arayayım.

• Forum yöneticisi ve moderatör arkadaşlara, bu hayalet firma temsilcisi ya da bayilik olan üflemeli çalgı uzmanı toksik arkadaşı forumdan uzaklaştırdıkları için teşekkür ediyorum. İnsanlara üstten bakan ve aşağılayan, alaycı tavırları sonucu bence az bile ceza almış. Umarım yediği bu uzaklaştırma cezası kendisine az da olsa çeki düzen vermesi için ders olur. Kendisiyle tartışmayı bitirmeme rağmen son dakikaya kadar ceza almak için rahat duramadı.

Bu arada, insanların fikir ve düşüncelerine üst pencereden bakan bu arkadaşla yaşamış olduğum tartışmayla rahatsızlık verdiğim tüm insanlardan da (yönetici ve moderatör arkadaşlar dahil) özür diliyorum.

Diğer arkadaşlardan da burasının bir forum olduğunu, insanların aldıkları/alamadıkları hizmet hakkında yorum yazdığı, değerlendirdiği bir ortam olduğunu unutmamalarını rica ediyorum.

Not: Sanırım üyeliğini sildi. Guest'e düştü az önce... Umarım cezadan yırtma kafasıyla yeni üyelik açarak tekrar toksikliğe başlamaz.

İyi tatiller arkadaşlar, saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uyemuyedegil -- 20 Haziran 2024; 17:38:36 >

• uyemuyedegil U kullanıcısına yanıt

Bende sürekli şikayet ettim ederim dediğin gibi konuştuğu sürece

ceza alsa ne olacak birisi gider başkası gelir veya başka hesapla gelir daha önce olduğu gibi zaman gösterecek :)

aynen guest hesap olmuş :)

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/156516987

SuperOnline 100Mbps 340₺ 1000Mbps 440₺ (Bölgesel Kamp. 01.06.24 son)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 20 Haziran 2024; 18:30:55 >

• Üstadlar, yıllardır bu forumu takip ederim, bu superonline fanboyları hep gelip geçerler. Ortada somut kanıtlar olmasına rağmen argümanları hep aynıdır; benim internetimde sorun yok veya muhtemelen daha kendisi doğmamışken DH'e üye olan insanlara troll gibi seviyesizce ithamlarda bulunurlar. O yüzden kafanıza takmayın, zaten gerektiği gibi cezayı almış.

Düzenleme: İmla.SuperOnline 100Mbps 340₺ 1000Mbps 440₺ (Bölgesel Kamp. 01.06.24 son) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Der Meister. -- 20 Haziran 2024; 18:50:7 >
  • Superonline aslında bölgeye göre değişkenlik gösteriyor kimisi hiçbir sıkıntı ve ping sorunu yaşamazken kimisi de hem ping hem hız konusunda sorunlar yaşabiliyor. Neyse ki ben sıkıntısız bir bölgedeyim valve sunucuları 60-65 ms sabit (mersin yenişehir)

Şu an paketim 1000 mbps kablosuz wifi-6 ile speedtestte rahat 800-850 yi görüyor ancak dosya indirme konusunda aynı şeyleri söyleyemiyeceğim çünkü superonline ın bu konuda kısıtlama koyduğu çok belli yurtdışı sunucularında yada steamde indirme hızınız 400-500 mbps i zor aşıyor. 1000 olmasnın tek iyi yanı diğer cihazlarda bağlı olurken dar boğaz yapmaması ve pingde değişme meydana gelmemesi bunun dışında avantajı yok. Kablolu denemedim belki kablolu bağlasam tam 1000 ile indirme yapabilir

Tabi ayrıca bunun yanında diğer faktörlerde var (Ağ kartı sürücülerinizin güncel olması , bilgisayarda virüs olmaması , modem ayarlarında wifi-6 için kanal genişliğinin 160 mhz de olması , ağ kartı ve windows yapılandırması) etken faktörlerdir.

• Antlion A kullanıcısına yanıt
    Benim altyapı 1000 mbps'yi destekliyor ama Bu kısıtlama konusu sorunlarını okudukca, Superonline'a geçesim gelmiyor.

Birde Steam den kısıtlama yapıyor demişsiniz.acaba psn story'de de kısıtlama oluyor mu?bilen yazarsa sevinirim bunu

• suÇ kullanıcısına yanıt

Psn'i bilmiyorum da Xbox tarafında kablolu/kablosuz 400'ün üzerine çıkmıyor bende.

Açıkçası 1000mbps'ı kablolu/kablosuz görmek çok mümkün olmuyor.

500'lük paketle superonline'ın sınırlarına dayanmış oluyoruz gibi.

• tuzsuz_deli_bekir kullanıcısına yanıt

steam arkadaşın dediği gibi değil hatta sizin için şimdi test ettim fotoğrafı ekliyorum :

• tuzsuz_deli_bekir kullanıcısına yanıt

Xbox series X kullanıyorum kablolu max 930mbps indirme gördüm ortalama 750-900mbps arası indiriyor bende

• Hocam xbox game pass sunucularına aktif kullanıyorum 1gb hızın hemen hemen tamamını alıyorum. Yaklaşık 3 seneye yaklaştı superonline ile birlikteliğimiz 500 tl veriyorum 1 GB gayet uygun fiyatı.Bu fiyatlara telekomda bulunmaz..Bu hizlar

Ayrıca stremioda torrentio eklentisini kullanıyorum aktif ****i güzelse 30 GB blurayı kasmasiz oynatıyor.Dun madmaxi bluray izledim 10 12 mb güzel cekti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxpp -- 9 Temmuz 2024; 1:11:58 >
  • kampanya sanırım sonra ermiş ve bir çok paketin fiyatı güncellenmiş 50-100tl her pakette artış gözlemledim

• *GameOver* kullanıcısına yanıt

aynen öyle olmuş

Fiber Hızlarıyla Tanışma - Superonline

yine de iyi be bu devirde.

gerçi ben comnet 100mbps 199 olan kullanıyorum SuperOnline 100Mbps 340₺ 1000Mbps 440₺ (Bölgesel Kamp. 01.06.24 son) sikinti yok

• Neredeyse 2 hafta olacak bu paket kapsamında 1000mbit'e başvuralı. Kablonet'in sözleşmesi iki haftaya bitiyor. 2 haftadır kurulum yapılamadı bir türlü. İlk gelen ekibin dediğine göre daireye gelen kabloyu ya kesmişler veya çekilmemiş. Duvar da delinemeyeceği için altyapı ekibine ileteceğiz diye gittiler, gidiş de o gidiş oldu. 10 günü geçti uğraşıyorum. Kaç defa bayiyi aradım, 3 defa müşteri hizmetleriyle konuştum. Artık en son yasal yollara başvuracağım deyince zahmet edip bugün aradılar. Müsait olmadığım için yarın gelecekler. Yine kurulumu yapamazlarsa haklarımı kullanıp bunu da her yere yayacağım. Böyle bir rezillik görmedim ben yahu.

Bu kadar rezilliğin üstüne bir de bağlandığında ping vs. sorunu çıkarsa çok güzel olur, toptan çıldırırım artık. Kablonet'ten pek farklı değil diyordu kullananlar genelde ama bakalım, sonucu göreceğiz artık.

Sonradan ek: Bağlandı ve yaklaşık 3 gündür kullanıyorum. Şu an için gayet memnunum. Ip havuzda olmasına rağmen bir ping, gecikme veya hız düşüşü vs. mevcut değil. Kablonet'e göre ping'lerde düşüş bile mevcut hatta az bir miktar. Yurtdışı sunucularında da, sunucunun o için izin verdiği hızın tamamını kullanıyor. Umarım bu şekilde gitmeye devam eder. 330 liraya bu devirde 1000mbit kullanıyorum. Kablonet ayarında olsun öpüp de başıma koyarım diyordum zaten, şimdilik daha bile iyi gidiyor. Umarım ileride de değişmez.

Bu arada Kablonet ile olan farkımı şöyle söyleyeyim. Daha önce 65-70-80 arası aldığım Amsterdam sunucularından 50-55 arası, 160-180 arası aldığım US sunucularından 140 civarı gecikme alıyorum. Muhtemelen TT'de bunlar daha da düşüktür ama mevcut şartlarda hiç fena değil. Daha her şeyde deneme fırsatım olmadı ama genel kullanımda bir problem görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraven -- 7 Ağustos 2024; 12:28:14 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.