Şimdi Ara

Superonline'a Abone olmadan en az 2 kere düşünün!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adsl Bağlantımı iptal ettirmek istedim. Müşteri hizmetlerini aradık interneti kestiler ve herhangibir Turkcell İletişim Merkezine gidip iptal formu doldurmamız gerektiğini söylediller. Konya Merkezde oturuyorum merkezdeki birkaç İletişim Merkezine Gittim bu işlemi Konya'da hiçbir iletişim merkezi yapmadığı ve müşteri hizmetlerini tekrar aramamız gerektiği söylendi. Tekrar aradığımızda Bu işlemi Ereğlide yapmanız gerekiyor dediler.Kayıt yaparken bütün Turkcell bayileri yapıyo mesele iptal işlemi olunca neden yapamıyorlar? Ben saçma sapan bir adsl Bağlantısı yüzünden toplam 250 Km yol yapmak ve masrafa girmek zorunda da değilim bunca işim gücüm arasında!İlk defa bir iptal işlemi için şehirdışına çıkmanız gerekiyor gibi saçma sapan bir yöntemle karşı karşıya kaldım.Gerçekten şaka gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukkaptan90 -- 22 Temmuz 2013; 15:06:34 >

• Arkadaşım kurumsal abonemisin bireysel mi?
  • Bireysel
  • Ya noterden ya postadan yada telgraf olarak ptt.gov.trden yollayabilirsin. Iptal talebini yolla iptal etmek zorundalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kargo ile modemi istediler yolladık bakalım bekliyoruz
  • Kurumsal abonelik için 3 kere düşündüm, adamı sorularımla bayağı sıktım, adam beni zor ikna etti
    Şu anda kullanıyoruz
    İptal zamanı gelince ayrıca bakarız artık
  • Halen tam olarak iptal olmadı. Portu boşaltmadılar farklı bir sağlayıcıya geçicem 1 aydır geçemiyorum. Internete bağlantısı yapmak için adamların keyiflerini bekliyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.