Şimdi Ara

superonline adsl büyük problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar selam. yaklaşık 10 yıldır ttnet kullanıcısıyım 16mbps internet kullanıyordum ev telefonuyla pahalıya gelince superonline a geçtim. 16mbps olarak. hiç bir şekilde hızlı olmadığını söyleyebilirim. hız testi yaptığımda 8 9 10 11 civarlarında görüyorum fakat işin ilginç tarafı youtube,imdb vs. video sitelerinde hd kalitede hiç bir video izliyememekteyim. başında da söylediğim gibi ttnetten hiç bir problem yaşamıyordum. alt yapı aynı sorun farklı teknik servis ekibi de çözemedi. splitter varken yokken wireless ethernet bağlantısı her şeyi denedim problem aynı.hiç bir şekilde kablolarla da oynanmadı. teknik servis gönderin diyorum gönderemeyiz diyorlar. nasıl bir yol izlemeliyim. tüketici hakem heyetine gittim. superonline a iadeli tahhütlü mektup attım şikayetimi bildiren. aşşağıda gönderdiğim fotoğraflara incelerseniz sevinirim(superonline teknik servis ekibiyle yapılan) bu yazıyı biraz da benim gibi olan insan varsa ne gibi yollar izlediğin yazar diye paylaştım. hepinize saygılar.
     superonline adsl büyük problem superonline adsl büyük problem superonline adsl büyük problem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airseen -- 28 Aralık 2013; 14:19:25 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.