Şimdi Ara

Superonline akk sonrası hız 8mbit? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sanırım up hızını teknik olarak 1 in altına çekemiyorlar.
    Süperonlne firmasına cihazları satanlar bile 1in altını insanlık dışı bulmuş.
  • erimemre E kullanıcısına yanıt
    İnsanlık demeyelim de ona şey diyelim, "Çağ dışı" ! 75gb kotalı 3ü Bir Arada tarifesine geçtik ama hemen doluyormuş bu kardeşim 75gb. E tabi alışmamış şeyde şey durmazmış hesabı, her ay 150-250gb downloaddan sonra bu hale düşmek sersemletici oluyor. Alışacağız artık mecburen. Yalnız bu taban hız 8mb ye çekilirse cidden çok şık olur. Gerçi 1-2 ay önce de AKK kalkacak geyiği çıkmıştı aynen bu şekilde, havada kaldı. Umut dünyası, belki bu gerçek olur.
  • Hunter_one kullanıcısına yanıt
    Biz 20mb kullanıyoruz 2.75 mbps oluyor genelikle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: guguk

akk sonunda hızı düşenler kaça düşüyor speedtest yapıp resim koyma imkanı varmıdır? 5 mbit sınırsız uydu net kullanıyorum. merak ettim akk değerleri iyiyse belki geçiş yapabilirim

Sözde 3 mbit ama speedtest de 4 civarı cıkıyor. İndirme hızım da 450 kbps civarı oluyor.
  • 450 kbps oluyorsa çok iyiymiş. Senin bulunduğun bölgemi böyle yoksa herkesin genelde 3 mbit e düşünce 450 ile indiriyormu
  • guguk kullanıcısına yanıt
    Bizim bölgede 3mbps oluyor bence bu ona özel bir durum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunter_one

hızı 3mbite düşen arkadaşlar ekran görüntüsü koyabilirlermi gerçekten 3mbit mi hız? Birde nasıl düşürüyorlar? Ayın sonunda tekrar eski hıza hemen geçiyor mu? Almayı düşünüyorum ama aylık 100GB kotayı her türlü geçeceğim için terettüd ediyorum. Bu akk yi arttırmanın bir yolu yok mu?
    100mbit 500GB tarifeyi alın demeyin sakın fiyatı boru gibi ben 20mbit 100GB tan bahsediyorum 20mbit hızda en fazla 100GB akk koymuşlar ben 250GB yada 500GB istiyorum

s.a bende 20 mbps hızda 25 gb akk li fiber internet kullanıyorum modemim tilgin hg 1311 geçende 24 ekim 2013 25 gb doldurdum hızım 3 mbps düştü diye mesal geldi bende ölçtüm hzıım 2,80 / 2,96 arasında çıkıyor hiç bir sorun yaşamadım internet çok rahat girdim başlarda korkuyorum hızım düşecek diye hız düşmesi çok da önemi yokmuş eğer çok fazla inderme yapmıyorsanız

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.