Şimdi Ara

Superonline Altyapısından Vodafone Fiber Kullanmak ( FİBERLENDİM) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
2
Favori
13.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Millenicomda 10 mbps diye biliyorum bundada öyledir herhalde.

• luzumsuzdur L kullanıcısına yanıt

10mbps

• Teşekkür ederim başvurdum 4gün oldu bekliyorum hala
  • Taahhütüm bitmek üzere.Superonline fiber kullanmaktayım.Superonline altyapısından vodafone fiberde de yavaşlatmalar vpn sıkıntıları varmı?.Zaten çokta alternatifim yok.Vodafone'u da en kötü 1 sene deneyeceğim artık.Sizlerin görüşlerini gerçekten merak ediyorum.Superonline mı yoksa Superonline altyapısından Vodafone Fiber mi?.

• Süperonline üzerinden Vodafone fiber kullanıyorum 4 yıl oldu problem yaşamadım,100/20 hız 104 tl haziran ayında bitiyor,Vodafone sitesinde aynı tarife 444 tl gözüküyor,Süperonline daha düşük fiyatlar var TV+ dahil..

• hal33 H kullanıcısına yanıt

Aynı durumdayız, SOL altyapısı ile VF net kullanıyorum 4 yıldır.

104 lira ödediğim 100/20 fiber tahahhütüm 2 gün sonra doluyor, yenilemek için "eski müşteri kampanyalı fiyatı" diyerek 390 tl istediler.

%300 zamlı ödeyeceğime SOL'a geçerim dedim, aynı paket daha ucuza geliyor.

• İzmirde kullanan var mı arkadaşlar 1-2 bişey sormak isterim..
  • Arkadaşlar konuda net cevap bulamadım. Bilenler cevaplarsa sevinirim.

1. SOL altyapısından Vodafone fiber'de SOL gibi kısıtlamalar var mı? Yurt dışı çıkışları ve yurt içi trafiklerde yüksek ping sorunları aynı mı?
    2. Farklı router kullanmaya izin veriyorlar mı? Kullanıcı adı Şifre veriliyor mu?
    3. Upload hızları kaç?
  • brusher B kullanıcısına yanıt
    Kısıtlama yok, Kullanıcı adı şifre paylaşıyorlardı sanırım ben kendim aldım,upload 10,mtu ise ilginç bir şekilde 1460 gözüküyor speedguide da.Ancak siz bilgisayardan 1464 ham da gönderebiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luzumsuzdur -- 20 Haziran 2024; 23:33:2 >
  • Merhaba arkadaşlar mevcut Vodafonenet internetim 200/20 272 TL ödüyorum. Ay sonu itibariyle taahhütüm bitiyor. Aynı tarifeye 1 yıllık 410 TL teklif ettiler.
    SOL ile konuştum 1 yıllık 100 MB + TVPLUS 499 TL teklif ettiler.
    Binamızda aynı zamanda kablonet GPON altyapısıda mevcut ama onların tarifeside biraz yüksek geldi. Ne yapmamı önerirsiniz.
  • whiskerry kullanıcısına yanıt
    Mevcutta vodafone fiber mi? Bende vodafone fiber kullanıyorum superonline başvurdum şuanda 365 tl ödüyorum 1 ay sonra taahhüt bitiyor 430 tl teklif ettiler. Ben pek memnun olmadığımdan superonline başvurdum fiber üzerinden de veriyorlarmış 200 mbps 470 anlaştım bakalım nasıl olacak
  • ilhanrecep İ kullanıcısına yanıt
    Evet Vodafonenet(SOL altyapısıyla). SOL 200 MB vermiyor en fazla 100 veriyor.
  • whiskerry kullanıcısına yanıt
    Ben superonline başvurdum Müşteri temsilcisi 200 mbps 470 tl dedi özellikle sordum max 200 veriyoruz dediler bende başvurdum
  • ilhanrecep İ kullanıcısına yanıt
    SOL altyapısı FTTH olduğu için veremeyiz dediler.
  • Dün gece 02:00 itibariyle internetim yok, süperonline altyapısı kullanan vodafone kullanıcısıyım. Arıyorum, bölgenizde arıza var diye ses kaydı çıkıyor, komşulara soruyorum, aynı kutudan fiber kullananlara, sorunsuz kullanıyorlar.

Ne yapacağımı bilemez haldeyim, teknik destek mümkün değil alamıyorum, vodafone yanımda uygulamasında teknik destek almaya çalışıyorum, orada da bölgesel bir arıza yok diyor, en sonunda müşteri hizmetlerine yönlendiriyor, yine aynı ses kaydı, bölgesel arıza var ekiplerimiz çalışıyor vs, 24 saat oldu neredeyse.

Nasıl çıkacağız bu işin içinden bilmiyorum yalan söylüyorlar, baktım sağa sola 3 gün yaşayan var bunu, 10 gün var, 1 ay var.
  • 100 mbps için minimum upload değeri 20 olması gerekmiyor mu
  • luzumsuzdur L kullanıcısına yanıt

Anladığım kadarıyla koşullara göre değişiyor. Bana en baştan beri (sanırım 7-8 yıl oldu) hep 10 dendi. 94 upload'a ulaşmaları için de uzun süre uğraşıldığı için çok muhatap olmak zorunda kalmıştım ve o zamanlar da 10 verebiliyoruz dendi. Binada Superonline'ın kutusu var, oradan veriyorlar. Vodafone'dan önce SOL abonesi iken de 10 idi. 20 verilen yerler olduğunu ilk defa birkaç gün önce bu forumda gördüm. Ve taahhütname yenilemek için arayan kişi 15'e kadar olması gerektiğini söyledi ve arıza kaydı aldı. Ama hem değişen bir şey yok hem de az önce arıza kaydının kendi kendine kapatıldığını öğrendim...klasik Vodafone desteksizliği. Şimdi tekrar kayıt aldılar... Bakalım

• İmdat Çekici İ kullanıcısına yanıt

Sol üzerinden fiberi üzerinden vdfn kullanıyorum 100-20 şuan ise 200-40 mbps kullanıyorum.

• Mr.ED kullanıcısına yanıt

Maalesef hiçbir şeyi temsil etmiyor burada paylaşılan bilgiler. Son 10 günde Vodafone'un artık kokuşmuşluğu da aşan ahlaksızlıklarıyla muhatap olup getirdikleri bugünkü noktada fiyatlar, hizmet, internet vs, tamamen anlamsız. Milletçe kabul edilmiyor olması gereken ama hızlanmasına rağmen kanıksadığımız ahlaki ve sosyal bir çöküntü var.

Özelinizde kutlarım, güle güle kullanın.  

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.