Şimdi Ara

Superonline anlatıldığı kadar kötü mü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Anlatıldığından biraz biraz daha kötü de olabilir, hiç bir geliştirme yok ileriye değil geriye gittiği çok net, müşteri dolduruyorlar ama saha ekipmanlarını ve ekiplerini eş derecede geliştiremiyorlar, geleceğe dönük daha da kötü olmasını öngörebiliyorum. Çözüm odaklı hiç değiller, spesifik özel durumlarla ilgili tavırları bizden kaynaklı değildir ne yaparsanız yapın minvalinde gerçekleşmekte ve umursamazlıkları bu konuda had safhadadır, büyük umutlarla 3-4 ay önce girdik bir illete diyorum, tavsiye de edemiyorum üzgünüm bu fiyatlar ve anlamsız uzun taahütlerle canınız daha da çok yanabilir, ben yandım siz yanmayın.

• Bireysel için, genç araştıran eden - az çok uğraşarım, koştururum diyen biriyseniz Sol, telekomdan kesinlikle daha iyi.

Sol'de dikkat edilmesi gereken şey gereksiz onlarca farklı tarifeden daha düşük hızla daha pahalısını almamaya, dns - ping - tracert gibi kavramlar üzerine doğru çalışmalar yapmaya dikkat etmek gerekiyor.

Fakat günün sonunda tüketiciye tarife çeşitliliği, farklılıkları gibi bir çok şeyde Telekom'da hâla ne 200'den yüksek hızlar var, ne doğru dürüst yüksek upload hızlı bir alternatif tarife var ( Gerçi Sol'deki 20 Mbps'ye de yüksek dememek gerekir fakat günlük, haftalık turbo yükleme gibi imkanlar var ).

Türk Telekom uluslararası iş yapan kurumsal bir kurum olduğu için perakende kurumsal işin yanındaki bonus gibi bir şey onlar için.

Sol'de araştırmadın mı, uğraşmadın mı 95-96 TL'ye bir bakıyorsun 25 Mbps indirme, 5 Mbps yükleme, TV+ Giriş paketi, sonra bir bakıyorsun 120-125 TL'ye 100 Mbps indirme, 10 Mbps yükleme, TV+ Ekstra paketi var birden fazla cepte Turkcell TV+ ve 100 indirme, 10 yükleme için daha fiyat/performansı yoktu ( Türk.net Gigafiber hariç olsaydı alt yapı ona geçerdim ) hem de taahhüt 12 aylık oldu tabi bu dediğim fiyatlar ocak - şubatların fiyatları.

Turkcell mobil'de son zamlar telekom mobil taahhütlerimiz bitmeden gelmeseydi evdeki hatları da aşmaz 12 ve 16'lıklara hatta 2 tanesini platinum 24'lük mü yapsak diye düşünüyordum ki zamları fena patlattı Turkcell.

Türk Telekom'dan hizmet alınacaksa iyi bir iletişim, müşteri temsilcisi olan alternatif operatörlerden güzel alternatif çözümler ile bir şeyler almak lazım. Telekomdan daha fazla esneklik, alternatif sunabiliyorlar. Tabi teknik servis, fiziksel destek - hizmet Telekom aracılığı ile oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 31 Mayıs 2022; 22:14:39 >

• Teoride hızlar ve fiyatlar Telekomdan iyi olabilir. Pratikte ve verilen hizmette SOL, Telekomun yanında anca yancı gibi çay içer, tost yer.

İki firmanın kalitesini anlayabilmek için kullandıkları yurtdışı çıkışlarını hangi firmalardan sağladıklarını ve A noktasından B noktasına hangi çıkışlarla ilerlediklerini karşılaştırmak yeterlidir.

SOL en ucuz çıkışlarla, en kalitesiz ve en uzun yolu sunar.

Telekom altyapısı SOL'e göre daha kaliteli. İki firmadan wireshark trafiği yapıp, tracer izleme yapmak gerçek durumunuzu gözler önüne serecektir.

SOL anlatıldığı kadar kötü değil, daha da kötü.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.