Şimdi Ara

Superonline bayisine gittim cevaba bakın ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar superonline bayisine babam gitmiş babama demişlerki bulunduğunuz yerde altyapımız yok zaten sorunlu turk telekomu öneriyoruz demişler bulundugum il ise adıyaman ne yapmalıyım ?

• Çocuğun kullanır artık Ankarada'yız fiberi daha göremedik.
  • Dediğinizi tam anlayamadım ama Türk Telekom adsl yada vdsl altyapısı varsa, Superonline bağlatabilirsiniz. Aynı altyapıyı kullanıyorlar.
  • just4w0n kullanıcısına yanıt
    Tamamda şimdi turk telekom kullanıyorum 3 mb ye yakın indirme hızım var ve sanırım vdsl fakat superonline altyapımız yok diyor
  • Superonline fiber altyapisi yok demislerdir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • adıyamana neden para harcasın ki,daha istanbulda doğru dürüst alt yapıları yok.
  • Superonline gelsese ayni hizi alirsin degiatirme hic.

Fiber altyapi olmadigini kastetmislerdir.
  • B4ybars B kullanıcısına yanıt
    Hat değerlerinizi atın buraya bakalım, Superonline fiber altyapı yoktur fakat isterseniz ADSL/VDSL olarak alabilirsiniz demek istiyorum.
  • Adsl ve vdsl de yok dediler arkadaşlar o zaman biz nasıl vdsl tt kullanıyoruz ? Zaten TT ye başvurdum belli ki superonline turk net falan olmayacak internetten başvurdum imza sözleşmesini falan kargo ile göndereceklermiş
  • B4ybars B kullanıcısına yanıt
    Superonline o bölgede ADSL, VDSL, FIBER hizmeti vermiyorsa fiber için belediyeni ADSL/VDSL içinde TT'yi suçlaman gerek... keyfi olarak sana satmıyorum sen git diyecek değil heralde...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.