Şimdi Ara

Superonline Fiber 50 mbps'yle 4K netflix izleyemiyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
3.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Superonline Fiber 50 mbps'yle 4K netflix izleyemiyorum

4K 60Hz da 83Mbit internet kullanıyor sanırım. Laptop da 8K 60Hz denedim İnternet yetmedi sanırım Takılmalar oldu connection speed 74 lerde gezindi ne hikmetse

• Fiber üzerinden 10mbps paketin satıcısı olduğu gibi alıcısı da olduğu sürece bandwidth throttle hayatımızdan çıkmaz.

Sorsak çok “stabildir”

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: miskindvd

Yıl olmuş 2021 siz 10mbit bağlantıyı övüyorsunuz ya pes yani. Sizin hızınız zaten 10 olduğu için kısıtlandığını farketmiyorsunuzdur. Kaç lira veriyorsunuz 10mbite  

1.5 yıldır kullanıyorum aylık 60₺. Övme derdinde degilim ki. Ayrıca fiber olduğunun altını çizmek isterim adsl degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt

internet değil bilgisayarınız işlemcisi yetmiyor. Gördüğünüz gibi 83mbit download yapıyor youtube bu çok yüksek bir değer. 8k 60fps videonun oynaması için yeterli. Ama laptopların işlemci gücü bu videoyu oynatacak kadar değil

• Red_devil33 kullanıcısına yanıt

Ben de 2 senedir Turk.Net kullanıyorum. İndirimler ve iki ayda bir davet ettiğim arkadaşlarım sayesinde ayda yaklaşık 40-50 liraya geliyor bana. Hem de 100mbit

• Arkadaşlar az önce Superonline Fiber 25 Mb akşam 18:00- 06:00 arası 100 mbit olan pakete geçtim ama yorumları okuyunca acaba direk 100 mbit'e mi geçseydim diyorum şu an kullanan arkadaşlarda bu paketi kullanan veya sorun yaşayan var mı acaba ? Genelde akşam saatlerinde netflix youtube vs izlediğim için 100mbit 'e gerek duymadım ama çok geç olmadan da değiştirebilirim. Bu konuda sorun yaşayan var mı ?

Sanırım internet hızından öte o bölgedeki kısıtlama vs önemli veya internetin stabilitesi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.