Şimdi Ara

Süperonline fiber 500/50 Ankara Ping süresi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Süperonline fiber 500/50 Ankara Ping süresi
  • yusuf683 Y kullanıcısına yanıt
    Openwrt kullaniyor musun ? Kablo ile mi olcuyorsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Josephanzel J kullanıcısına yanıt

kablolu kullanıyorum

• Sanki superonline biraz geliştirmiş mi kendini ne? Bir zamanlar(2010-2017) kime sorsan en iyi internet Superonline derdi. Son 5-6 yılda o kadar uzaklaştılar ki verdikleri kaliteli hizmetten. Kolay kolay öneren görmüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Michael Giacchino kullanıcısına yanıt
    Yine iyi derim hocam. 20 yakın cihaz ile ev iş sebebiyle kullanıyorum.
    Benim değerlerim aşağıda. İzmir, oyun valo Frankfurt.

O kadar müşteri de tüm iss ler için farklı seslerin çıkması normal.

Bu konudaki birkaç arkadaşı takip edin her yeni so yada arıza başlığına atlayıp Ping var Lag var yazıları dolduruyorlar.
    Warp kullanıp ping yüksek alıyormuş, sansür var sebebi so muş. Aynen Vodafone da btk ya değil british yasalarına tâbi
    Enteresan insanlar var.

Beni bu kadar yazmaya itecek bir iss olsa, bugün iptal eder diğer büyük iss ler 600-1000 karşılıyor hemen geçerim.

Süperonline fiber 500/50 Ankara Ping süresi Süperonline fiber 500/50 Ankara Ping süresi Süperonline fiber 500/50 Ankara Ping süresi

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Değerlendirir misin hocam

Süperonline fiber 500/50 Ankara Ping süresi
  • Süperonline fiber 500/50 Ankara Ping süresi

• Seabone ise zaten yüksek ping.

• Josephanzel J kullanıcısına yanıt

Yüksek hocam.

• Yükseğe yakın hocam.

• https://gambadilegno.noc.seabone.net/lg/

adresinden seabone istanbul router secip ping atabilirsiniz, karşılaştırabilirsiniz.

misal 146.66.155.1 için round-trip min/avg/max/stddev = 44.591/44.883/45.328/0.333 ms

sorun seabone olursa buradan yakalayabilirsiniz, ama yakalasınız dahi normalde superonline iletisime gecip duzelttirebilecekken nedense yapmaz. anca çin'le sansürde yarışmaya enerji harcalar. komik olmaya çalışanlara bakmayın, diğer isp'lerde her bağlanıtıyı okumaya çalışıp performansı yerle bir eden sansür yok.

• bende ankaradayım ve superonline geçmeyi planlıyorum arkadaslar fakat bağlantı kesilme oluyormu saniyelik veya aylık haftalık düzenli bakım ? şundan dolayı soruyorum türk telekom 2 3 ayda 1 defa gecenin 3'ünde bakıma giriyor ve benim en aktif kullandığım saatler gecenin bu saatleri superonline bakım nasıl oluyor ? özellikle ankara

• *GameOver* kullanıcısına yanıt

Bu saatlerde bakım olmuyor hatta bakıma hiç rastlanmadım yok yani

ama kesinlikle ve kesinlikle Superonline önermiyorum önermiyoruz

superonline fiber hız vs aldanmayın pişman eder vdsl daha iyi rahatlık konfor var vdsl de

diğeri ise tüplü ferrari Ping sansür engelleme bant daraltması var

araştırmanızı iyi yapın ben gördüğümü uyarıyorum gerisi sizde

• Valla ne yapayım şaşkına döndüm fiber var ama almaya çekiniyorum il neresiydi sizin ?

Ankara

Hocam planlı yâda plansız bakım Turkcell'de de var. Ben sık karşılaşmadım rahat kimse net bir şekilde çalışmalar için tarih ve saat verebileceğini sanmıyorum.

Ayrıca bu forumda bir iki troll mevcut. Birkaç ay önce so bağlanmış ve her başlığa lag ping sansür yaziyor, siz onlara bakmayıniz 5 yıllık kullanıcıyım stabil sorunsuz hizmet alırsınız.

Dahası komşularınız ile de görüşmeniz faydalı olacaktır.

• Eyw hocam benim aklımda da o varda komşulardan alan yok daha fiber geleli 1 hafta oldu işte kutuyu aktif ettiler bakalım birde zaten işin aslı kimse bizler gibi kontrollü kullanamaz çalışıyor mu çalışıyor :) denemeden bilemeyiz ama genel olarak şikayet çok yani bir kişiden de değil yine bellimi sıkıntı var

Hocam, herkesi memnun etmek imkansız şikayet elbette hepsinde olacak.

Vatandaş modemin iss sifresini istiyorum diyor, ev iş kullanıcısı olarak bana bir kere ihtiyaç olmadı.

Ayrıca 94te kurulmuş yerleşik ağı ve sistemleri güçlü Superonline yerine dün kurulmuş iss veya VDSL tavsiye ediyorlar, çok komik.

İzmir oyun ping değerlerimi de atayım. İçiniz rahat olsun sorun yaşanmaz, olası durumlar da ise ekipler oldukça hızlı.

Süperonline fiber 500/50 Ankara Ping süresi Süperonline fiber 500/50 Ankara Ping süresi Süperonline fiber 500/50 Ankara Ping süresi

• Sonuçlar için tsk ederim saolun bende aşağı yukarı aynı belki 10ms daha fazla ama o kadar da takılmam ttde çözülemeyen bir packess loss var mesela valorantta oynuyorsunuz toplam packet loss kısmını açarsanız yüzdelik olarak değilde lose olan her paketi sayıyor ttde bende maç bitene kadar 300 400 lose oluyor istanbulda arkadaşım var vdsl oda ttnet onda max 20 oluyor lose

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.