Şimdi Ara

SUPERONLİNE FİBER ADİL KULLANIMA KARŞI ACİL EYLEM PLANI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.762
Cevap
8
Favori
171.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekteki hazırlanmış yazıyı çoğaltıp posta kutularına atacağım, sizlere de tavsiye ederim.Ben yandım başkaları yanmasın.

• Saol PhantomX yaptık hepsini
  • Superonline yeni tarifeleri sayfasında açıkladı. Adil kullanım koşullarına dahil olmayan gerçek limitsiz "Fiber Internet Propaket" ler resmi olarak açıklandı.

http://www.superonline.net/bireysel/ucretlendirme/superfiber-double.aspx

FİBER İNTERNET PROPAKET*

10Mbps Limitsiz 99TL
    20Mbps Limitsiz 199TL
    50Mbps Limitsiz 399TL
    100Mbps Limitsiz 599TL
  • Yorumsuz.. Resmen Kablonet'in fiyatlarını görüp gaza gelmiş :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: EDD.tr

Superonline yeni tarifeleri sayfasında açıkladı. Adil kullanım koşullarına dahil olmayan gerçek limitsiz "Fiber Internet Propaket" ler resmi olarak açıklandı.

http://www.superonline.net/bireysel/ucretlendirme/superfiber-double.aspx

FİBER İNTERNET PROPAKET*

10Mbps Limitsiz 99TL
    20Mbps Limitsiz 199TL
    50Mbps Limitsiz 399TL
    100Mbps Limitsiz 599TL

İki gün önce "sömüren" %5lik kısım şimdi "Pro" olarak adlandırılıyor. Süper ya.. Gerçekten harika. Adaletine hayranım SOL.

• Utanmadan bir de gelip binanın giriş kapısına afiş yapıştırmışlar. Şöyle kampanya böyle kampanya diye.

İnadına gittim her daireye tek tek verdim kağıtları, yarın da sitedeki diğer binalara dağıtacam tek tek.
  • http://www.cumhuriyet.com.tr/?hn=122630

Cumhuriyette haber yapmış.
  • Saat 20.20 itibarıyla hepsini yaptım bende, teşekkürler
  • Arkadaşlar inanamıyorum sadece gülüyorum...

Bu kandırma değildir de nedir , aynı sayfada iki ürün açıklaması ikisininde fiyatı farklı , alenen suç işliyorlar , bence ne yaptıklarının farkında cidden değiller...insan bilerek yapamaz bu şaşkınlığı...hala kavrayamadılar insanların neye tepki gösterdiğini ve isyanının sebebini...
    bide altına adil kullanım koşullarına dahil değildir yazmış , sizin firmanın hiçbirşeyi adil değil , hani altyapı , hak yememe v.s'di olay , şimdi nasıl savunacaklar kendilerini..
    Bunun anlamı ; ''paran varsa adil kullanım yok rahat ol sen , başkalarının hakkını sömürebilirsin''

Kesin uzun vadeli hesaplar yapılırken yanlış planlama ve programlama yaptılar , revize edelim sessiz sedasız dediler ama fiber internete geçen insanların çoğunun zaten ttnet'den kurtulmak için geçtiğini ve aktif bilinçli internet kullanıcıs olduğunu atladılar...
    müşteriye koyun gözüyle bakan bu zihniyet mutlaka geri adım atmalı...tepkiye devam...

**savunmak için arkadaşların matematiğini eleştirenler beni çok güldürdü akşam akşam , işi yoksa pi sayısının açılımınından geri geri gelsin , virgül öyle kouyulurmuş ya , vakit geçer , girmesin internete , faydası olsun , daha virgülden sonrasında milyon rakam olsa bi şey değişmeyeceğini bilmeyenler var...

• Teşekkürler hazırlayan arkadaşlara,
    Yapabildiklerimin hepsini yaptım,

Burdaki arkadaşlara söz veriyorum eğer geri adım atmazlar ise söz veriyorum turkcell hattımı değiştireceğim.
  • Arkadaşlar Lüten elinizden geleni yapalım...
  • @PhantomX arkadaşıma teşekkürü borç bilirim.İşlerin yoğunluğundan siteye giremedim 1 haftadır sayenizde durumdan haberdar oldum.20 mbit sınırsız kullanıcısıyım hatta 10 idi 1 ay önce aradım nalet tellcomu 20 yapın dedim tabi böyle bir olay aklımın ucundan geçmiyor.Arkadaşlarımın sunduğu formatı direkt A4 ile bütün apartmana 36 daireye dağıttım.Herkes şokk aa vay bilmem ne childsları falan filan dedim sözlü tepki olmaz yönlendirdim konumuza dedim gerekli mercilere şikayetlerinizi yapın son 20 dkdır toplamda 50 şikayet yaptık 6 merciden 300 şikayet oldu.Yetkililer bizleride okusun 300 sayısı kimbilir ben öğrenene kadar kaçtı bu kadar şikayete sessiz kalınmasın o kadar şikayet ile ilgili resmi merci var merci olarak kalmasınlar şikayet gereği kurulan bu kurumlar ellerindeki bütün hakları kullanarak hakkı yenilen dolandırılan kullanıcılara içlerinde bende varım gereken yada olmasını istediğimiz cevabı versinler.Bu şikayetker boşa gitmesin.Değinmek istediğim asıl nokta süperonline markasına adları çıktı süperdolandıra .Dedik Avrupa standartlarında fiber internet alalım sınırsızca hzılı netimiz olsun olanlara bak kim düşünür bu adamlardan hizmet satın alırken böyle birşey olabileceğini.Ey Mehmet Emin KaraMehmet belli adından aydınlık işler yaptı gözüken sonra bir anda karalara bürünen.Merakla bekliyorum işin sonu ne olucak bu kadar insan saf yerine konuldu kolayca kandırılmış olacak kim hazım edebilir ki bunu.Ben edemiyorum şu anda bir tane üzerinde superonline yelekli bir çalışanını görsem tokatlayasım o fiber kabloyu alıp neyse.Noktayı koymadık daha bütün arkadaşlarımdan ricam mutlaka şikayetinizi yapın tepkiler gelecektir gerekli işlemler yapılacaktır.Kafalarına göre indirip çıkaramazlar böyle gereken neyse yapılmalı olmaz ise ben başka şeylerden şüphe duyarım o zaman neyse umutsuzluğa yer yok sonuna kadar şikayet.Yaptırmayalım şu adamlara istediklerini.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Superonline kullanmiyorum ama destek olmak icin ilk mesajdakilerin hepsini yaptim.
  • "Bilgi teknolojileri ve iletişim kurumu" !!!

http://www.tk.gov.tr/Tuketici/Sikayetler_ve_Oneriler/sikayet22.htm

Adresine derhal bir şikayet dilekçesi yazınız.

Superonline'ın KANUNİ yoldan RESMİ olarak suçlanıp hakkımızın aranabileceği en uygun yer burasıdır.
    Eğer yüzlerce - binlerce mail giderse işin üzerine ciddi eğilecek yegane SORUMLU kurum burasıdır !!!!!
    Lütfen ÜŞENMEYİNİZ. Sadece linke tıklayıp 2 dakikanızı ayırıp resmi makamları bu kanunsuzluktan haberda ediniz ki,
    onlar da gerekeni yapabilsin. Bu tepki çok önemli ve gerekli. Yoksa yıllarca sadece forumda tartışırsak hiçbir faydası olmaz !!!!

http://www.tk.gov.tr/Tuketici/Sikayetler_ve_Oneriler/sikayet22.htm

• Arkadaşlar bizim sitede fiberin minimum 100-200 abonesi var (1100 daire var).

Tüm bloklara ve asansörlere astım, Superonline faturası gördüklerimin posta kutularına da attım.

Bir kaç tanesini çıkarmışlar üşenmedim tekrar astım. Umarım organize oluruz.
  • Bunlar adamı katil eder , hiçbir web sitesine giremiyorum doğru dürüst , 3 günde pişman ettiler sağolsunlar , birde hala kapımızda dolaşıyolar tanıtım için..
    sizde de aynı bağlantı sorunu varmı arkadaslar ?
  • Arkadaşlar şu an yapabileceğim maddeleri hemen uyguladım. Hazırlayan arkadaşa çok teşekkürler. Çok saçma olan bu uygulamayı kabul edenler elbette olacaktır çünkü yaklaşık fiyatlara kıyasla daha yavaş ve daha az kotalı ttnet tarifeleri mevcut. Hoş bir durum değil fakat ttnet ile kıyaslandığında 5-6 lira daha fazla veririm hem 50gb kotam olur hem de 10mbit le bağlanırım diyenler olacaktır mutlaka, zaten süper online bu duruma güvendiği için bu kadar diretebiliyor. Unutulmasınki o 50GB bir kere geldiyse, kademeli bir şekilde kota ve hız azalarak, fiyatlar artarak devam edecektir. 3 ay sonra kota 40GB a inecektir muhtemelen.
    Bana uygun abi ben ayda 50GB indirip ne yapayım diyenlere sesleniyorum, internete kota koymak çok yanlış bir tavırdır, bu açıdan bakarak sizi çok ilgilendirmese bile oturduğunuz yerden bu işlemleri uygulayınız.

Herkese sesleniyorum ilgilendiren veya ilgilendirmeyen, oturduğumuz yerden yardımlaşalım en azından.

Herkese saygılarımla..

• quote:

Orijinalden alıntı: kaaaan

Bunlar adamı katil eder , hiçbir web sitesine giremiyorum doğru dürüst , 3 günde pişman ettiler sağolsunlar , birde hala kapımızda dolaşıyolar tanıtım için..

Var, DNSleri patladı. Google DNS'e geçtim sorun çözüldü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ketenhelva

quote:

Orijinalden alıntı: kaaaan

Bunlar adamı katil eder , hiçbir web sitesine giremiyorum doğru dürüst , 3 günde pişman ettiler sağolsunlar , birde hala kapımızda dolaşıyolar tanıtım için..

Var, DNSleri patladı. Google DNS'e geçtim sorun çözüldü.

Aynen aradım demin call center'ı , çözmeye çalışıyoruz 1-2 saate DNS sıkıntımız var dedi , 15nde üye oldum kapattırmak istiyorum dedim başka birine bağladılar , ama nasıl alttan arıyorlar , %96 dedi dedim onu geç , bende o %96 nın içindeyim olay o değil kandırıyorsunuz dedim...sonra sömürenler oluyor hakkınız yenmesin diye mesela komşunuz çok inidiriyorsa dedi , o zman adil kullanım dışı kampanyayı neden hemen çıkardınız sitenizde var şuan 99 verince gene benim hakkımı gene yiyecek aynı switch üzerindense dedim , rapor olarak yukarıya ileteyim dedi...kapartısanızda bedel alınmıycak dedi..
    böyle devam ederse bir kaç gün içinde ben bu superonline'ı iptal ederim , ama alternatif çalışmalar yapılıyor dedi telefondaki çocuk çokta bağaramadım o da çalışan sadece bunu de diyorlar diyor , iletin bunları dedim...
    arkadaşlar işiniz yoksa hem sağolsun arkadaşların hazırladıkları listedeki maddeleri yapın hemde telefonla arayın 0212 444 222 0 bunlar geri adım atacaklar,atmak zorundalar...
    3 günde rezalet bir şekilde basında da superonline'ın adı gündeme geldi...bi marka değeri bu kadar düşürülmez yazık...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.