Şimdi Ara

SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER (697. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cinquanta Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13.944
Cevap
326
Favori
814.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 694695696697698
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende taahhüt yenilemiştim tv+ kampanyasıda vardı içinde, ancak bu yeni kampanyalara baktığımda tv+ pro cihazı var gözüküyor, bu cihazdan talep edebilir miyiz? Bizdeki tv+ çok eski.

• inceleye tıklayınca yazıyor altta. bugün güncellemişler 28 mart olmuş.

SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER
  • Merhabalar uygulamada 200mbps +Tv Plus için 6 ay 520, 6 ay 620 tl gösteriyor. Siz de nasıl acaba ? Kapatma talebinde bulunsak daha iyi teklif gelir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sesenyoung kullanıcısına yanıt
    Bence gelmez gayet iyi bu fiyattan ben geçtiğimiz ekimde online dan fiyat alıp kullanıyorum su an gelse bile en fazla aylık cok cüzi 20/30 TL gelebilir ama gelmeyip daha yuksek fiyat bile olabilir gene de siz bilirsiniz yatırım tavsiyesi değildir 🤗😁

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 100mbps limitsiz ilk 6 ay 400, sonraki 6 ay 560 TL nasıldır? 1 gün sonra kontratım bitiyor. Sadece fiber bir de 3 ay Youtube premium veriyorlar. Baika paketler tvplus lı ama pahalı ihtiyacım da yok zaten.

• phoenix_88 kullanıcısına yanıt
    Youtube premiumu zaten vermeyen yok onun geçiniz aylık 40 ya da 50 TLlik net toplam tutar uzerinden aylık sonra 12 ayda hangi rakama geliyorsa bir tık ikram olabilir fena değil gene de modem wifi6 mi peki bir de telefonla mi verdiler bunu online dan sizin karşınıza direkt mi cikiyor

480 ediyor duz hesap asagi yonlu 450 olabilir net, hatta 420 ya da 440 gibi youtube premium almayın bana en dip fiyatı veriniz deyiniz eski abonesiyseniz bastiriniz su an 700 TL ye 1000 mbps reklamlari dönüyor lakin...

• robocop2241 R kullanıcısına yanıt

Aylık 480 TL ye geliyor. Geçen hafta telefonla arayıp daha yükek fiyat vermişlerdi işin garip tarafı. Kulaklık ve tabletli teklifler de vardı onlar tabi daha yüksek fiyattı. Modemim ZTE marka wifi 6.

Kabul edin o zaman gerçi iptal yaparsanız ya da kapatma yuksek ihtimal 250 TL lik ilk ay indirim verme ihtimalleri de yüksek fiyat da 450 TL olacak şekilde guncellenecektir fakat aramadiklari arkadaşlar da olmus zamaniniz varsa risk alıp değerlendirme hakki takdir sizde modem iyi en azından wifi6 sevindim çok diğer hediyeler de olsun göz boyama hep kesinlikle aldanmayıniz kolay gelsin rastgele teşekkürler

Modemin tek kotu yani modifiyeli olmasi anten sinyal gucu bile sizi yanıltmasın bizzat denedim test ettim sinyal gucu olsun kısık durumda zaten hersey blokeli firmware Turkcell Superonline nin kontrol edecegi şekilde güncellenmiş durumda ilaçlı modem yani kaba tabiri ile biz böyle deriz tplink airties olsun hicbir markaya değişmem huawei bunun bir tık daha alti o daha engelli...

Modem çekim gücü kötü. 120m2 lik evde sinyal güçlendirici kullanmak zorunda kalıyorum. Bu arada yine aradılar ve uygulamadan daha yüksek teklif ettiler istemiyorum dedi.

Sözde 100mpbs internet veriyor akşamları sayfalar zor açılıyor. Millet 1gbps ye geçti biz hâlâ sürünüyoruz üstelik de çok saçma fiyatlara.

Hocam benim annemgiller 60 metrekare evdeler ve modem banyoda araya tek duvar giriyor sinyal direkt bir tık dusuyor kapıları kapıyorum direkt bir tık daha giti normalde bu mesafede cok ozel bir durum perde beton ya da çelik izolasyonlu bir yapı olmadığı durumlarda hiçbir şekilde en fazla bir tık sinyal düşüp modeme ulaşmam gerek ama nafile keza dediğiniz gibi 200 mbps ile bile bazen net tamamen gidiyor sayfalar dahi açılmıyor rezalet ötesi aynı lokasyon sayılır beyaz saha dolabına evim eski kirada oturduğum cok yakindi 80 mbps hızı görüyordum çatır çatır bir net akıyor onun 2.5 kati ile uçmak gerek durum tam tersi fiyat da ucuz değil 2 fiber aboneligime aylık 1000 TL ödüyorum su an ayın 2 si olduğu an faturayı Jet hızıyla kesmeyi biliyorlar ne diyim artık ah Elon Musk olsun Starlink girseydi bizim buralara pahalı gerçi ama o bile rekabete olumlu etki ederdi sansurden bahsetmiyorum bile misal DW sitesi yayin kurumu var Almanyanin TRT si o bile engelli gerçi onu devletimiz engellemiş mahkeme kararı ile bir bildikleri vardır ama stream olsun online olsun neden kullandığımız hizmeti turlu turlu programlarla engellemeye çalışıyorsun neden huzi serbest bırakmıyorsun netflix amazon hatta youtube bile prime time saatlerinde neden hiz yavaslatma uyguluyorsun ben bu 200/500 hatta 1000 mbps neti gazete okuyup mail kontrol etmek için mi kullanacağım 3G bile telefonumdan daha stabil internette bazen sörf yapıyorum sen nasıl fibersin 50 yıllık bakır kablolarla bile yapılan vdsl bile senden kat be kat daha iyi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robocop2241 -- 14 Mart 2025; 17:20:21 >

• 100mbit internetim için uzatma hakkında müşteri hizmetlerini aradım. 11 gün kaldı, 390tl 6 ay, 550tl 2. 6 ay şeklinde bir fiyat aldım. Blöf deneyeyim mi daha düşük fiyat alan oldu mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • thumt kullanıcısına yanıt
    Aylık 470 TL ye geliyor bu pakette en düşük 400 ile 430 TL arasında fiyat verildiğini gördüm 2025 şubat ve mart için bence biraz daha inebilirler zamanınız varsa ugrasabilirsiniz ama sonra şimdiki verdiklerinden daha yuksek bir fiyat cikmasin en kötü ihtimal son söyleneni gene bildirirsiniz tekrar onu önerirler, 700 TL ye 1000 mbps paketi yeni abonelere vurgulayin özellikle oradan vurunuz, kolay gelsin, teşekkürler.

Bilgilendirme adına yazıyorum. Bugün tekrar aradım 420x6 ay ve 580x6 ay olarak teklif verildi. Yeni müşteriye tarife ortalamasının 416 tl olduğunu fakat biz eski müşteriye 480-490tl olduğunu bunun adil olmadığını ilettim. Çok umurlarında tabii ki değil fakat 146tl 10gün için cayma bedeli çıkacağını ilettiler. İptalin 1 hafta süreceğini ve tamamlanacağını söylediler. Ben de bugün değil ama 3 gün sonra tekrar arayıp iptal talebinde bulunacağımı ilettim. Direkt iptal olabileceğini düşünüyorum bakalım görelim neler olacak. Bekledikçe teklifleri azalmıyor arttırıyorlar gibi bir durum oldu bende.

• İyi mi sizce arkadaşlar?

Uygulamada bu teklif çıktı. 10 gün kaldı sözleşme bitimine. TV+ ile birlikte fena değil gibi sanki.

SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 18 Mart 2025; 14:8:6 >
  • Esoterickk kullanıcısına yanıt
    Guzel teklif şanslısınız ben geçtiğimiz ekimden itibaren hemen hemen aynı fiyata 200 mbps ve tvplus aliyorum toplam 2 aboneligim var 1000 TL aylık ödüyorum toplam hiz 225 mbps indirme 30 mbps gönderme ve tvplus giriş paketi 200 luk paketi yazligimda yilda net 10 ay hiç kullanılmıyor diğer abonelik annemgillerde 20 mbps indirme ve 8 mbps gönderme hizi aliyorum gün içerisinde onlarca defa net donuyor gece 02:00 de her zaman olmasa da haftada bir net 2 saat bakim yapıyorlar, aracım bu kadar bakıma girmiyor ve genel olarak buradaki bağlantım tek kelimeyle leş adsl kalitesinde Allah a havale ediyorum kendilerini...

Youtube ve diğer aklınıza gelen ne varsa 18:00/02:00 arası kisitlamali band genişliği 10 mbps e kadar dusuyor ping 60/70/80 günün tüm saati prime time da 100 e cikiyor modem sinyal gucu ayri bir felaket haber vermeden saatlerce kesinti yapmalari ayri bir olumsuz durum cgnat ip mi saymıyorum bile bana karşı garezleri olduğunu düşünmeye bile başladım gerçi İzmit genelinde böyle hicbir şekilde umursamiyorlar rezalet ötesi tek kelimeyle fiyasko...

Kaç yıllık aboneliginiz var acaba

• İptal talebinde bulundum teklif almak için ama 2 gündür aramadılar arkadaşlar normal mi? Hiç teklif sunmadan iptal ederler mi?

• 
Sayfa: önceki 694695696697698
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.