< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Superonline kafayı yemiş. 100 mbit 510/610 teklifi kabul etmiyorum beni arayıp 100mbit 700 liraya verelim diyorlar. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 12 Nisan 2025; 15:27:39 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3qzotix -- 14 Nisan 2025; 13:29:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dün gece bu şekilde teklif vardı, sabah uyanınca hallederim dedim teklif bir anda gitti. Kafayı yiyeceğim. |
23 saat doldu hala yok, becerebilirlerse akşam gelecekmiş Benim rekorum 3-4 günle yine superonline. Edit: 32. Saat geride kaldı hala internet yok. Superonline rekor denemesi yapıyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3qzotix -- 13 Nisan 2025; 18:59:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 13 Nisan 2025; 10:45:21 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 13 Nisan 2025; 11:50:19 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
İki yıl taahhütlü 50Mbit hız ve Tv+ için aylık 1.040 TL önerdiler. Yanında Samsung A9 tablet vereceklermiş. Reddettim. |