Şimdi Ara

SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER (704. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.107
Cevap
331
Favori
824.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 702703704705706
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende de sabah uygulamada 100mbit için dediğiniz gibi görünüyordu. 510 a 610 şimdi baktım ilk ay ücretsiz. 11 ay 700tl olmuş. Yani 641 tl x12 ay.
    Benim tahahüt 26 haziramda bitiyor. Artık beklicem.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • robocop2241 R kullanıcısına yanıt
    Buraya yazdıktan sonra güncelleme yapmışlar 510 610 yerine ilk ay ücretsiz 11 ay 700 yapmışlar gerek kalmadı aksiyona zira benim paket daha uygun kaldı akıllı düşünene kadar deli dereyi asarmis bizimki de öyle oldu

• Superonline kafayı yemiş. 100 mbit 510/610 teklifi kabul etmiyorum beni arayıp 100mbit 700 liraya verelim diyorlar.

• naturl kullanıcısına yanıt
    Değerli arkadaşlarım yeni okuyacaklar icin tekrar tekrar yazayim herkesin menfaatine Turkcell Superonline son 2 yıldır agresif satış pazarlama stratejisi izliyor ve uyguluyor zira online islemler olsun ya da telefonda guzel bir teklif alırsanız direkt kabul ediniz zira ondan sonra gelecekler emin olunuz ya aynisi gelecek ya da çok çok az dusugu gelecek artı daha kötüsü daha kotu teklif gelmesi ihtimali de her geçen gün yükselmektedir örneğin kapatmalarda ya da taahhut süresi sonlandirmalarda sure sonuna doğru arayıp kendileri teklif yapıyorlardı artık o da yok hatta artık abonelik sonlandıktan sonra bile birkac gün sonra arayıp anca dönüyorlar yakında ona bile dönüş yapmayabilirler ona göre gardinizi alınız iyi teklifi nasil anlayacaksınız su anki kullandığınız tarifeden yüzde 45 ila yüzde 50 yaklaşık ortalama aya gelen tutar kadar zamlı tarife söyleyecekler o iyi fiyattir onun ustu ortalama yuksek fiyattir elbette yatırım tavsiyesi değildir 🤗😁

• oquzdag O kullanıcısına yanıt
    Hocam şu an kaçtan kullanıyorsunuz peki?

• SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER 25.12.2025de bitecek daha çok var ama teklif çıkmış şuan 6 ay 510 6 ay 650 ödeyeceğim tvli 200 mbs fiber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 12 Nisan 2025; 8:29:8 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ozandedebek kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış mi görüyorum yoksa 500 ve 1000 mbps fiyatı aynı mi

evet doğru görüyorsunuz büyük ihtimal yüksek hıza geçin diye yapılan olay bu turkcell fiyatlardaki saçmalığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 12 Nisan 2025; 15:27:39 >
  • Yeni kablo çektiler 1 hafta dolmadan yine arıza, 8saattir internet yok. Diğer firmalarda normal kullanim saatlerindeki 5 yılda yasayacağin kesintiyi superonline tekte yaşatıyor. Superonline sabır sınavı... Yeni bağlatacak olanlar muhakkak komşularından bilgi alsın.
    Edit: 48 saatte anca düzelttiler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3qzotix -- 14 Nisan 2025; 13:29:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 gün hiç gelmediğini bilirim şaka gibi ama gerçek inanmak istemiyor insan doğru hem de haftasonu her an herseyi bekleyin derim ne yazık ki maelesef ki...

• firtina8145 F kullanıcısına yanıt

Dün gece bu şekilde teklif vardı, sabah uyanınca hallederim dedim teklif bir anda gitti. Kafayı yiyeceğim.

23 saat doldu hala yok, becerebilirlerse akşam gelecekmiş Benim rekorum 3-4 günle yine superonline. SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER  Tamda bu hafta altyapı/kablolar değişti, hız sorunu, ping sorunu düzeldi ama 14 yıldır devam eden kesinti sorunları yeni baglantiylada devam anladığım kadarıyla...

Edit: 32. Saat geride kaldı hala internet yok. Superonline rekor denemesi yapıyor SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3qzotix -- 13 Nisan 2025; 18:59:20 >
  • MonarJuu kullanıcısına yanıt
    1000 mbps 820 yapmışlar 11 ay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 13 Nisan 2025; 10:45:21 >
  • Geçen haftaya göre taahhüt yenileme fiyatları artmış sanırım. 37 gün var. Bekleyelim bakalım ne gelecek. Şuan 100 megabite ilk 6 ay 270 ikinci 6 aya 330 tl ödüyorum.

• ozandedebek kullanıcısına yanıt
    Hocam daha da artacak 500 ve 1000 mbps fiyatları nerdeyse 200 ve 100 le aynı böyle birsey mümkün olabilir mi bu yuzden 500 ve 1000 e ozel tarife yapacaklar 200 ve 100 luk de artacak durmak yok yola devam 25 ve 50 mbps paketlerde yakın zamanda abone alımına yuksek ihtimal kapatılır hatta mevcut abonelerde bile taahut bitince ilgili paket artık yok deyip dogrudan ya da dolaylj geçiş yapılmaya bırakılmaya da zorlanabilir özellikle 500 ve 1000 mbps paketin fiyatının ben ciddi oranda zamlanacagini düşünüyorum elbette yatırım tavsiyesi değildir ama olacak bu zamlar 50 ve 100 mbps bile aylık ortalamayla 600 TL bandında kullanan arkadaşlar var hiç size 1000 mbps paketi 700 e kullandirttirirlar mi 820 bile değil tahmini yaz bitmeden 1000 TL ilerleyen süreçte 1200/1300 en geç sene başında bu noktaya oturacaktir malesef ne yazık ki...

şuan 1000 mgbs 800 tl reklamı dönüyor yeniye mevcutta tvli 820 tl yeniden daha mantıkı tvsiz 800e veriyor yeniye ben tv plus 200 mgbs 6 ay 510 6 ay 620 den 25.12.25 kadar kullanıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 13 Nisan 2025; 11:50:19 >
  • heamvivna kullanıcısına yanıt
    Hocam ustte 10 mesaj yukarda yazdığım bilgilendirme var yuzde 40 ile yuzde 50 arası zamli taahhut alırsanız iyi tekliftir daha yuksek oranda zam kotu teklifir işin acı tarafı tüm internet altyapı yurtdisi hizmet bedelleri euro uzerinden hesaplanır Avro da son 2 ayda sadece şimdilik yizde yirmi zamlandi biliyorsunuz daha kotu günler kapıda fiyatlar daha da artacak ne yazık ki maelesef ki elbette ytd...

• İki yıl taahhütlü 50Mbit hız ve Tv+ için aylık 1.040 TL önerdiler. Yanında Samsung A9 tablet vereceklermiş. Reddettim.

• cinquanta kullanıcısına yanıt
    İyi yapmışsınız hocam

• cinquanta kullanıcısına yanıt
    Yuh tab a9 zaten 5000 lira. 50 mbps ve tv ortalama 600 tl. 400 tl aylik Tablet parası çarpı 24 Tablet 9 bin liraya geliyor akıl mantık işi değil

• 
Sayfa: önceki 702703704705706
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.