Şimdi Ara

SUPERONLİNE FİBER OPTİK KULLANICILARINA LİG TV 29 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
3.972
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kesinlikle katılıyorum. Ama para kazanmak için insanlar bilgisayara mahkum ediyorlar, büyük ekran keyfinden mahrum bırakıyorlar. Halbuki aynı şey ama gel de anlat +1903
    quote:

Orijinalden alıntı: REM1903

Bende Hem Quicknet var hem digitürk o zaman gelseler verseler ya bana 29 tl ye

Arıyorum 68 tl diyorlar.

Bırak İşte internetten izlemeyelim tv den izleyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarman61

quote:

Orijinalden alıntı: cartok

quote:

Orijinalden alıntı: nEO147
    bekledigim kadar net ve akici olmadi goruntu 1-2 sn araliklarla anlik da olsa takiliyor ve cozunurlukde cok yuksek degil.

Bağlantı hızınız kaç acaba?

Evet bu önemli zaten sitedede belirtmişler netlik internet hızına göre değişebilir diye...Bende dün başvurdum 10 mb sınırsız'a inşallah pişman olmam zaten 2 ay bedava en fazla 10 ay daha kullanıp iptal ettiririm.

baglanti hizim 20mbit int hiziyla alakalidir elbette ama benim bahsettigim sorunun onla bi alakasi olacagini sanmiyorum belki karsi tarafin upload hizinda sorun vardir...
    sonuc ta tek kisiye yayin yapmiyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sarman61
    quote:

Orijinalden alıntı: cartok
    quote:

bekledigim kadar net ve akici olmadi goruntu 1-2 sn araliklarla anlik da olsa takiliyor ve cozunurlukde cok yuksek degil.

Bağlantı hızınız kaç acaba?

Evet bu önemli zaten sitedede belirtmişler netlik internet hızına göre değişebilir diye...Bende dün başvurdum 10 mb sınırsız'a inşallah pişman olmam zaten 2 ay bedava en fazla 10 ay daha kullanıp iptal ettiririm.

baglanti hizim 20mbit int hiziyla alakalidir elbette ama benim bahsettigim sorunun onla bi alakasi olacagini sanmiyorum belki karsi tarafin upload hizinda sorun vardir...
    sonuc ta tek kisiye yayin yapmiyor.

Doğru haklısın

• Arkadaşlar öncelikle SuperPlay 'e girebilmek için fiber internetinizin bağlı olduğu yerden giriş yapmanız
    gerekiyor. Genellikle eve bağlattığımız için evin dışındaki farklı bir servis sağlacıdan giriş yaptığınızda
    kullanıcı adınız veya şifreniz ile ilgili bir problem varmış gibi bir mesaj çıkıyor vey abone olmalısınız vb.
    bir mesaj veriyor. Fakat asıl sorun lokasyon problemi. Maalesef superonline müşteri hizmetleri konuya
    fazlaca fransız.

Ben film izlemeyi denedim 1280x800 notebook ekranında Full screen de pek problem olmadan izledim.
    Fakat notebook u lcd tv ye bağladığımda 1920x1080 de film izlemek işkence oldu. Çok ağır bir şekilde
    görüntü akıyor. (Paketim 10 mb 5 gb) Daha iyi bir ekran kartı ile deneyip yine cevap yazmaya çalışacağım.

Lig tv için derbi maçlarda yoğunluk olabileceği düşüncesi ile görüntünün pek te akıcı olacağını zannetmiyorum.

Sonuç olarak bu teknoloji gelişmeye müsait ve ilerde çok daha iyi sonuçlar verecek diye düşünüyorum.
    Bu arada 200 kanal falan başka bir konu Superplay de 29.90 lig tv abonesi olabiliyorsunuz. Filmleri ayrıca
    ücret ödeyerek izliyorsunuz.

• konuyu hortlattığım için özür dilerim fakat ben de üye oldum sorun yok maşalla çok iyi :) hatta pc yi lcd ye bağlıyorum hd maç izliyorum 10 numara görüntü oluyor .. almayanlara tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: makara555

konuyu hortlattığım için özür dilerim fakat ben de üye oldum sorun yok maşalla çok iyi :) hatta pc yi lcd ye bağlıyorum hd maç izliyorum 10 numara görüntü oluyor .. almayanlara tavsiye ederim

Her zaman daha iyisi vardır...Yasal olmasa da
  • İzmirde Üçkuyulardan Üçyola kadar harıl harıl fiberoptik kablo döşüyorlar , hizmet vermeye ne zaman başlayacaklar bakalım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: makara555

konuyu hortlattığım için özür dilerim fakat ben de üye oldum sorun yok maşalla çok iyi :) hatta pc yi lcd ye bağlıyorum hd maç izliyorum 10 numara görüntü oluyor .. almayanlara tavsiye ederim

Ben de bugün ilk defa superplay'e abone oldum. Hem deneyimimi paylaşayım, hem de sorumu sorayım;

HD yayını tercih edip bağlandım. Bilgisayarı da HDMI kablo ile HD Televizyona bağladım. Maçın ilk yarısında 1 donma hariç kesintisiz yayın alabildim. Ancak HD görüntü bilgisayar ekranında iyi iken, TV ekranında kameranın yüksek hareketli görüntülerinde rahatsız edici idi. Yakın ve özellikle sabir çekimler ile yavaşlatılmış tekrar çekimlerinde TV görüntüsü de çok iyiydi, ama topun uzun kullanıldığı hareketli çekimlerde titreme gibi, gözü rahatsız eden kötü görüntüler oldu. Bunun ayarlarla ilgisi olabilir mi, yoksa kullandığım HDMI kablo kalitesi ile de bağlantılı olabilir mi? Sizin hareketli çekimlerde LCD'de rahatsız eden titrek gibi, salise ile ölçülebilecek kesikli görüntü akışı gibi bir gözleminiz oldu mu?

Akşam yemeğine başka yere gitmem gerektiği için, devre arasında yine quicknet bağlantısı olan başka bir eve gittim. İkinci yarıyı o evin internet bağlantısı üzerinden kendi numaram ve şifremle bağlanarak bilgisayardan izledim. Ama orada HD yayın çok kesintili idi. İkinci yarının ilk 10 dakikasında bu kesikli yayına dayanamayınca HD olmayan normal yayınla yeniden bağlandım. Bu bağlantı ile maçın sonuna kadar kesintisiz, ama doğal olarak daha düşük bir görüntü kalitesi ile maçı izleyebildim. Şunu da belirtmeliyim, izlediğim yerin, modeme uzaklığı nedeni ile sinyal gücü çok düşüktü. HD yayındaki kesintinin bununla bir ilgisi var mıdır bilmiyorum.

Özellikle, HD yayının uzun topları izleyen hareketli kamera görüntülerinde LCD üzerindeki yansımasının titrek olması konusunda sizin deneyim ve yorumlarınızı merak ediyorum. Titrek derken, bariz bir titremeden değil, gözün normal yayına göre rahatsız olmasından bahsediyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.