Şimdi Ara

Süperonline Fiberde VPN sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
31.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Opera kullanıyorum, uzun zamandır kendi VPN'ini kullanamıyorum... Diğer VPN'lerin %99'u da çalışmıyor.. Sorun benim PC'de mi anlamadım gitti..
  • Nordvpn çalışmıyor.calisan varmı arkadaşlar,..?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xnergy kullanıcısına yanıt
    exitlag kullan denem suresi 3 gun olursa para verir devam edersin
  • Teşekkürler üstad.

• Kızıl Baron kullanıcısına yanıt
    Portlar kapalı. NordVPN'de 1-2 server çalışıyor onlar da yoğun olmazsa bağlanabiliyorsun.
  • express vpn engelini asma yontemi varmi apple tv de smart dnslerini kullaniyorum cok memnunum ama vpn leri calismiyor.
  • Evde türk Telekom fiber varken sorun yoktu. Superonline a geçince her şey sorun oldu. Vpn de çalışmıyor. Var mı çaresi?

• ali222 A kullanıcısına yanıt

Dostum bende yıllarca tırt tekelkom kullandım, parazitli ve SNR'li sinir katsayılı internetin keyfine vardım. Saha dolapları çöp, içine yılanlar yuva yapıyor. Haklısın, tekelkom tekel olduğundan yurtdışı çıkışlar olsun, hız olsun (Yıllardır 5 kuruş harcamadıkları, olanların bakımını ve onarımını yapmadıkları çürümüş altyapılarının imkan sağlayabildiği takdirde) tısssonline'a göre iyi... Bu sebepledir ki hem araplardan kalan borçlar, hem de yıllardır yatırım yapmadıkları bu altyapıdan dolayı (araplardan elimize zararla da patladığından) tısssonline'a nazaran pek elleşmiyorlar, çünkü abone g...tün g....tün kapattırıp kaçıyor.

Ben 2,5 yıldır tısssonline kullanıyorum, sorunları bilerek açtırdım. Başka çarem yoktu, tırt tekelkom bölgemde ADSL verebiliyor, altyapı cortladı. Zırt pırt kopuyor, sinyal düşüyordu.

Benden sana tavsiye, isim vermeyeceğim, çünkü buralarda dolanan malum BTK çalışanları, tısssonline çalışanları hemen engellemeye girişiyor. Wireguard engellendi, çünkü vpn'lere göre hızlıydı. Oyun sunucuları için de büyük bir avantajdı.

İnternetten,

Wireguard kullanacaksan UDP to TCP (Pek windows için alternatif yol yok, flash bellekten çalışan linux sürümleri var, değerlendirebilirsin),

OpenVPN için mutlaka TCP portu tercih et, UDP kullanmamaya bak, hatta port gizleme destekli VPN hizmetleri var Stunnel ile çalışan bunları tercih et,

Bilinen DNS sunucularını tercih etme, DNS zehirlemesi diye bir şey var, araştır, bu sebeple DNSSEC destekli DNS sunucularını tercih et, uygulamalar var, isim vermeyeceğim yine araştır.

Standart DNS sunucun ve popüler DNS sunucuları ile tısssonline'da VPN kullanamazsın.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uyemuyedegil -- 10 Nisan 2021; 15:14:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: uyemuyedegil

Dostum bende yıllarca tırt tekelkom kullandım, parazitli ve SNR'li sinir katsayılı internetin keyfine vardım. Saha dolapları çöp, içine yılanlar yuva yapıyor. Haklısın, tekelkom tekel olduğundan yurtdışı çıkışlar olsun, hız olsun (Yıllardır 5 kuruş harcamadıkları, olanların bakımını ve onarımını yapmadıkları çürümüş altyapılarının imkan sağlayabildiği takdirde) tısssonline'a göre iyi... Bu sebepledir ki hem araplardan kalan borçlar, hem de yıllardır yatırım yapmadıkları bu altyapıdan dolayı (araplardan elimize zararla da patladığından) tısssonline'a nazaran pek elleşmiyorlar, çünkü abone g...tün g....tün kapattırıp kaçıyor.

Ben 2,5 yıldır tısssonline kullanıyorum, sorunları bilerek açtırdım. Başka çarem yoktu, tırt tekelkom bölgemde ADSL verebiliyor, altyapı cortladı. Zırt pırt kopuyor, sinyal düşüyordu.

Benden sana tavsiye, isim vermeyeceğim, çünkü buralarda dolanan malum BTK çalışanları, tısssonline çalışanları hemen engellemeye girişiyor. Wireguard engellendi, çünkü vpn'lere göre hızlıydı. Oyun sunucuları için de büyük bir avantajdı.

İnternetten,

Wireguard kullanacaksan UDP to TCP (Pek windows için alternatif yol yok, flash bellekten çalışan linux sürümleri var, değerlendirebilirsin),

OpenVPN için mutlaka TCP portu tercih et, UDP kullanmamaya bak, hatta port gizleme destekli VPN hizmetleri var Stunnel ile çalışan bunları tercih et,

Bilinen DNS sunucularını tercih etme, DNS zehirlemesi diye bir şey var, araştır, bu sebeple DNSSEC destekli DNS sunucularını tercih et, uygulamalar var, isim vermeyeceğim yine araştır.

Standart DNS sunucun ve popüler DNS sunucuları ile tısssonline'da VPN kullanamazsın.

Saygılar.

Hocam verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum. Verdiğiniz bilgileri anlayacak teknik bilgiye sahip değilim. Ancak yardım alarak çözüm oluşturabilirim.

• ali222 A kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    Verdiğiniz bilgileri anlayacak teknik bilgiye sahip değilim.

Çok basit. Hocamız bu eserinde özetle diyor ki; tıssonline ile online olarak eziyet, çile çekiyoruz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.